Рецепти womanlife.com.ua

Австрийское печенье « Талеры »

Австрийское печенье « Талеры »

Классическая австрийская выпечка включает в себя несколько знакомых нам рецептов. Но всегда есть новые варианты, які варто спробувати. наприклад, данный вид печенья вы точно захотите повторить. опис приготування: Этот красивый десерт был придуман в 50-х гг. 20 века знаменитым кондитером. Тогда...

Bkhaji

Bkhaji

Цибулеві бхажі - це популярні індійські котлетки, неймовірно смачні, соковиті і, звичайно ж, ароматні. А як же по-іншому, адже це індійське блюдо! Але незважаючи на це все продукти доступні для нас. опис приготування: Основою цих котлеток є цибуля, до нього також додають трохи картоплі, сочеви...

Big Mac

Big Mac

А чи часто ви відвідуєте такі популярні заклади, як Макдональдс, KFC і подібні? Якщо хочете знати, як приготувати біг мак, як в Макдональдсі, то пропоную вам доступний і простий варіант. опис приготування: чесно зізнаюся, що не дуже люблю подібні заклади. погодьтеся, що домашній біг мак, гамбу...

Баранина з айвою в мультиварці

Баранина з айвою в мультиварці

Рецептів приготування баранини з айвою в мультиварці безліч, всі вони дуже смачні, інакше і бути не може! опис приготування: Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти. Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очисти...

Бабусині рогалики

Рецепти салат «Гранатовий браслет»

Скільки тепла і затишку в одному назві цього рецепта! & Quot; Бабусині рогалики" — це надзвичайно смачна випічка, така, як у бабусі! опис приготування: Рецепт приготування рогаликів дуже простий, дотримуйтесь рецептурі і покроковим рекомендаціям і готуйте із задоволенням! Борошно пшеничне— 2...

Баклажани із зеленню на зиму

Баклажани із зеленню на зиму

Зимова заготівля з баклажанами — відмінний варіант урізноманітнити повсякденний стіл або будь-яке застілля. Приготувати баклажани із зеленню на зиму досить просто, рецепт можна назвати "; ледачим ";. опис приготування: Для любителів гостренького — баклажани з часником і зеленню. Закуска виходи...

Ботвінья по старорусскому рецептом

Ботвінья по старорусскому рецептом

Ботвінья - старовинне блюдо російської кухні з різною бадиллям (молоде листя) на кислом квасе. Кожна господиня готувала ботвінью за своїм рецептом. Для святкового варіанту додавали рибу і м'ясо раків. опис приготування: Цей холодний суп готується на основі бадилля - будь-яких їстівних листя: м...

Бананові кекси «маффіни»

Бананові кекси «маффіни»

Рецепт англійських бананових кексів. Готувати дуже просто! опис приготування: 1. Нагріти духовку до 190 градусів. Вставити паперові прокладки в 12 формочок для приготування кексів (мафіни). 2. Збити виделкою пшеничне борошно, борошно грубого помелу, корицю, розпушувач, сіль, соду і мускатний г...

Борщ по Дюкану

Борщ по Дюкану

любителям борщу, які дотримуються системи харчування по Дюканов пропоную рецепт цієї страви. Він такий же смачний, корисний і ароматний, як звичайний борщ, але менш калорійний. опис приготування: Борщ по Дюканов відрізняється від звичайного тим, що в ньому немає картоплі і жиру. Зварити його м...

Баклажани по-вірменськи на зиму

Баклажани по-вірменськи на зиму

Ідеальна закуска на святковий стіл — це баклажани по-вірменськи. готуються швидко, зберігаються довго, з'їдаються з задоволенням. Мають приємний остренький смак і неперевершений аромат. опис приготування: Представляю вам простий рецепт приготування баклажан по-вірменськи на зиму. Після того як...

Безе рецепт класичний

Безе рецепт класичний

от скажіть, ну хто хоча б раз в житті не куштував легке і повітряне безе? А як на рахунок приготувати самостійно? повірте, це не складно! Ділюся з вами класичним рецептом приготування безе. опис приготування: Перед вами — безе рецепт класичний. У каструлі з'єднуємо яєчні білки з цукром, ретель...

Баклажани в аджику на зиму

Баклажани в аджику на зиму

дотримуючись рецептури, баклажани в аджиці на зиму в домашніх умовах порадують навіть вимогливих гурманів своїм кисло-солодким і злегка гоструватим смаком. Дуже рекомендую в якості закуски. опис приготування: Відмінна закуска для тих, хто любить відкривати соління до смаженої картоплі або м'яс...

Баклажани по-богемськи

Баклажани по-богемськи

Назва у цієї страви чеське, але сам по собі рецепт належить французькій кухні. Баклажани запікають з прекрасним ароматним соусом і присипають сиром. До столу блюдо подається гарячим. опис приготування: Представляю вам класичний рецепт приготування баклажан по-богемськи. Вам будуть потрібні нас...

Баклажани по-селянськи

Баклажани по-селянськи

Просте і смачне блюдо, яке з легкістю приготує навіть недосвідчений в "; кухонних справах" людина. баклажани, тушковані зі сметаною, за смаком нагадують гриби, приготовані таким же чином. опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажанів по-селянськи. Щоб приготувати цю страву я в...

Млинці з мізками

Млинці з мізками

Млинці з мізками — це дуже незвичайне, але дуже смачна страва. Не бійтеся готувати мізки — вони хоч і виглядають страшнувато, але виходять чудово смачними опис приготування: очевидно, що мізки в нашій країні не шанують (в кулінарному відношенні, хоча і не тільки в кулінарному) — цей субпродукт...

Блинчики с фаршем

Блинчики с фаршем

Нет ничего лучше классики кулинарного искусства Поэтому то, как приготовить блинчики с фаршем, должен знать и уметь каждый. Ведь у всех хозяек есть секрет вкусных блинов. Вот и я делюсь своим опис приготування: Хоть блины с фаршем и незатейливое блюдо, но зато любимое многими. Всегда очень ва...

Баранячі реберця з фісташкові тапенадом

Баранячі реберця з фісташкові тапенадом

Рецепт приготування запечених баранячих ребер з тапенадом з фісташок, оливок, каперсів, часнику і орегано. опис приготування: Тапенад - густа французька паста з маслин, анчоусів і каперсів. каперсів— 2 Ст. ложки часнику— 1 зубчик свіжого орегано— 1 Ст. ложка свіжої петрушки— 2 Ст. ложки оли...

Брізоль з риби

Брізоль з риби

Ніжне рибне філе, засмажене у збитому яйці, — це блюдо з одного боку дуже просте в приготуванні, але в той же час неймовірно смачне і ситне, відмінний варіант на всі випадки життя. опис приготування: Я впевнена, що практично кожен з вас хоч раз в житті готував бризоль з риби в домашніх умовах,...

Борані із зеленою квасолею

Борані із зеленою квасолею

Для тих, хто бажає познайомитися ближче з кухнею Грузії, розповім, як приготувати борани із зеленою квасолею в домашніх умовах. Це курка між шарами тушкованої квасолі — дуже смачна страва вийде! опис приготування: взагалі, традиційно борані — це навіть не страва, а спосіб приготування, де між ...

Бискоти Рококо

Бискоти Рококо

Рецепт приготування італійського печива. кількість порцій: 12 мука— 300 грам меленого мигдалю— 200 грам цукру— 180 грам дріжджі— 14 грам вершкове масло— 35 грам(порізати) Cedra 1 лимона— 1 штука Cedra 1 апельсина— 1 штука біле солодке вино— 120 мілілітрів яйця— 2+1 штука цукати— 150 грам(рубані...