Рецепт Баклажани із зеленню на зиму
Зимова заготівля з баклажанами — відмінний варіант урізноманітнити повсякденний стіл або будь-яке застілля. Приготувати баклажани із зеленню на зиму досить просто, рецепт можна назвати "; ледачим ";.
опис приготування:
Для любителів гостренького — баклажани з часником і зеленню. Закуска виходить чудова, рецепт неодмінно варто спробувати! Таку закуску можна вживати вже через 8-10 годин, але краще дати їй настоятися хоча б кілька днів, тоді смак буде більш яскравішим і насиченим. Підійдуть такі баклажани як гарнір або як основне блюдо.
- баклажани— 500 грам
- часник— 1 штука
- петрушка— 1 пучок
- оцет столовий 9% — 1 Ст. ложка
- цукор— 0,5 чайних ложки(за смаком)
- сіль— 1/4 Ст. ложки(за смаком)
- Рослинна олія— 1/4 склянки
Баклажани наріжте невеликими кубиками.
Обсмажте на сковороді на середньому вогні, періодично помішуючи до золотистого кольору.
Перекладіть обсмажені баклажани в глибоку миску. Додайте подрібнений ножем часник, олія, сіль, цукор, оцет і нарізану дрібно петрушку.
Все добре перемішайте і залиште на 5 хвилин.
Перекладіть баклажани в стерилізовані банки. У мене вийшла одна баночка об'ємом 500 грам.
Прикрийте банки стерильними кришками і поставте в каструлю. Налийте в каструлю воду і стерилізують банки 25 хвилин. На дно обов'язково покладіть невеликий рушник, щоб банка не лопнула. Потім банки закатати, переверніть догори дном, укутайте і залиште до охолодження. Зберігайте закуску в прохолодному місці.
вдалих заготовок!
Подібні рецепти
Відварені баклажани з часником і зеленню
Дуже смачна річна закуска: баклажани із зеленню. Коли відпочиваємо на дачі, постійно робимо таку. Рецепт дуже простий і скромний, проте закуска виходить — чудова. опис приготування: влітку, на дачних пікніках, баклажани із зеленню — одна з найбільш затребуваних закусок на нашому столі. Здавало...
Баклажани мариновані з часником і зеленню
Пропоную рецепт смачної і пікантною закуски з баклажанів. Такі баклажани можна приготувати на зиму, консервація добре зберігається і не втрачає смак. опис приготування: Зелень для приготування баклажан вибираємо за смаком. У мене петрушка і базилік. Кількість гострого перцю потрібно коригувати...
Биточки з лосося з картоплею і зеленню
Биточки з лосося з картоплею і зеленню — це щось середнє між рибними і картопляними котлетами. Відмінна ідея для буденного сімейної вечері. опис приготування: Биточки з лосося з картоплею і зеленню мають дуже незвичайний і незвичний смак. Тут відчуваються і ніжні шматочки лосося, і м'яке карто...
Брускетта з зеленню і козячим сиром
Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів із зеленню і козячим сиром. Дуже гарна літня закуска, підходить для виїздів на природу або швидких сніданків. ситно, смачно і оригінально. опис приготування: Брускетта з козячим сиром і зеленню — це італійська варіація самого тривіального бут...
Баклажани як гриби на зиму
заготівля, яка закінчується першої. Баклажани виходять смачними і ароматними. Помірна кількість солі та оцту. Рецепт приготування простий, спробуйте. опис приготування: Для цього рецепта краще вибрати баклажани без великих насіння. Готові баклажани мають приємний смак і помірний аромат. Не мож...