Рецепт Австрийское печенье « Талеры »

Рецепт Австрийское печенье « Талеры »
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Классическая австрийская выпечка включает в себя несколько знакомых нам рецептов. Но всегда есть новые варианты, які варто спробувати. наприклад, данный вид печенья вы точно захотите повторить.

опис приготування:

Этот красивый десерт был придуман в 50-х гг. 20 века знаменитым кондитером. Тогда эти изделия взяли золотую медаль на всемирной выставке. И вы в этом можете убедиться, спробувавши їх. Але для початку вам потрібно дізнатися про те, 1. Підготуйте продукти. приступимо!

Австрийское печенье 2. Сахар превратите с помощью кофемолки в пудру.

Австрийское печенье 3. Жареный и очищенный арахис измельчите в крошку, небольшую горсть оставьте для украшения печенья.

Австрийское печенье 4. Зробіть тісто. Смешайте муку с сахарной пудрой, корицею, гвоздикою, сіллю, цедрою, холодным маслом и измельчёнными орехами.

Австрийское печенье 5. замісити тісто. Уберите его под пищевую плёнку в холодильник на час.

Австрийское печенье 6. Розкачайте тісто завтовшки 4 мм. Вырежьте из него круглые печенья диаметром 3 см.

Австрийское печенье 7. Запекайте печенье в горячей духовке при 160 градусах протягом 10-15 хвилин. Потім остудіть його.

Австрийское печенье 8. розтопіть шоколад, измельчите арахис, который отложили для украшения печенья.

Австрийское печенье 9. Варення протрите через сито, если оно с большими плодами. Намажьте его на половину изделий, а потом скрипите с печеньями без варенья.

Австрийское печенье 10. Верхушку печенья смажьте шоколадом и украсьте арахисом.

Австрийское печенье 11. Приємного чаювання!

Подібні рецепти

Белковое печенье

Кращий рецепт печеного яблука з джемом

Недавно я узнала хороший рецепт простой выпечки. Когда впервые сделала белковое печенье, то була здивована: получилось совсем как магазинное лакомство, которое я как-то покупала в кондитерской. опис приготування: Тепер і ви можете дізнатися про те, как приготовить белковое печенье с кокосовой ...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...