Рецепт Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю.
опис приготування:
Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний смак з легкою ноткою солодощі. Він смачний і дуже ситний. Його часто використовують для приготування салатів і других страв. До столу страву подають гарячою і порційно. Можете використовувати куряче стегно, окіст, крило або філе.
- курячі стегна— 4 штуки
- манна крупа— 1 Склянка
- помідори— 2 штуки
- Ізюм— 0,5 склянки
- обкладинка— 0,5 чайних ложки
- Koriandr— 0,5 чайних ложки
- кмин— 1 Чайна ложка
- часник— 2 зубчики
- Оливкова олія— За смаком
- сіль, перець— За смаком
- імбир— 1 Чайна ложка
- консервований нут— 1 Склянка
2. Сковороду розігрійте з оливковою олією. Вимийте курячі стегна і викладіть їх на розігріту поверхню, обсмажте до готовності, періодично перевертаючи м'ясо, потім перекладіть його на тарілку.
3. Сковороду поверніть на вогонь, викладіть цибулю і обсмажуйте його кілька хвилин, потім додайте часник, вимиті родзинки, подрібнені томати і все спеції, приправити сіллю, поперчіть і тушкуйте на слабкому вогні 15-20 хвилин. Відваріть булгур окремо.
4. Перекладіть відвареної булгур, курку і консервований нут в сковороду і перемішайте, подавайте блюдо відразу після приготування.
Подібні рецепти
Крем-суп з грибами
Це просте ситне блюдо приємно урізноманітнить ваш стіл. Воно не тільки смачне і ароматне, але і прекрасно заряджає енергією і насичує вітамінами. опис приготування: Булгур - це універсальний гарнір. Їм можна замінити рис першій-ліпшій нагоді його приготування, подавати з м'ясом і рибою, фаршир...
Брускетта з томатами
Цей легкий тост гармонійно впишеться в ваше літнє меню, а приготований в холодну пору року, нагадає про сонячні дні, буяння фарб і свіжості морського прибою. опис приготування: З вчорашнього хліба ми робимо грінки, а італійці - брускетту. Наші грінки, звичайно, супер закуска. Але італійська бр...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...