Рецепт Булгур з куркою і томатами

Рецепт Булгур з куркою і томатами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю.

опис приготування:

Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний смак з легкою ноткою солодощі. Він смачний і дуже ситний. Його часто використовують для приготування салатів і других страв. До столу страву подають гарячою і порційно. Можете використовувати куряче стегно, окіст, крило або філе.

  • курячі стегна— 4 штуки
  • манна крупа— 1 Склянка
  • помідори— 2 штуки
  • Ізюм— 0,5 склянки
  • обкладинка— 0,5 чайних ложки
  • Koriandr— 0,5 чайних ложки
  • кмин— 1 Чайна ложка
  • часник— 2 зубчики
  • Оливкова олія— За смаком
  • сіль, перець— За смаком
  • імбир— 1 Чайна ложка
  • консервований нут— 1 Склянка
Булгур з куркою і томатами - фото крок 1 1. Очистіть і наріжте дрібно цибулю, часник. Ізюм залийте холодною водою і залиште на 10 хвилин, промийте нут і булгур. Очистіть корінь імбиру і натріть 1 чайну ложку. Дрібно наріжте помідори.

Булгур з куркою і томатами - фото крок 2 2. Сковороду розігрійте з оливковою олією. Вимийте курячі стегна і викладіть їх на розігріту поверхню, обсмажте до готовності, періодично перевертаючи м'ясо, потім перекладіть його на тарілку.

Булгур з куркою і томатами - фото крок 3 3. Сковороду поверніть на вогонь, викладіть цибулю і обсмажуйте його кілька хвилин, потім додайте часник, вимиті родзинки, подрібнені томати і все спеції, приправити сіллю, поперчіть і тушкуйте на слабкому вогні 15-20 хвилин. Відваріть булгур окремо.

Булгур з куркою і томатами - фото крок 4 4. Перекладіть відвареної булгур, курку і консервований нут в сковороду і перемішайте, подавайте блюдо відразу після приготування.

Подібні рецепти

Булгур з баклажанами

Ванільний екстракт

Це просте ситне блюдо приємно урізноманітнить ваш стіл. Воно не тільки смачне і ароматне, але і прекрасно заряджає енергією і насичує вітамінами. опис приготування: Булгур - це універсальний гарнір. Їм можна замінити рис першій-ліпшій нагоді його приготування, подавати з м'ясом і рибою, фаршир...

Брускетта з томатами

Брускетта з томатами

Цей легкий тост гармонійно впишеться в ваше літнє меню, а приготований в холодну пору року, нагадає про сонячні дні, буяння фарб і свіжості морського прибою. опис приготування: З вчорашнього хліба ми робимо грінки, а італійці - брускетту. Наші грінки, звичайно, супер закуска. Але італійська бр...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...