Млинці з грибною начинкою і яйцями (рецепт для гурманів)
Ця страва я готую близько 2 годин, процес складається з 3 етапів.
Перший - це приготування начинки для млинців;
Другий - жарка млинців на молоці;
Третій - упаковка начинки в млинці.
опис приготування:
Ця страва, як я вже казав, готується в три етапи. Спочатку готується начинка з лука, яєць і грибів. Потім потрібно насмажити млинців (я роблю на молоці). Як тільки все буде готово, просто зберіть млинці. І можна подавати блюдо до столу! розповідаю, як приготувати млинці з грибною начинкою і яйцями. Дуже смачно, друзі!
- гриби— 1000 грам
- яйце відварне— 7 штук
- Цибуля ріпчаста— 1000 грам(жовтий)
- борошно— 3 — 3,5 склянки
- яйце сире— 2 штуки
- Цукровий пісок— 2 Ст. ложки
- Вершкове масло— 50 грам
- Масло рослинне— до 100 мілілітрів
- Сода харчова— 1 Чайна ложка
- оцет— 5 мілілітрів
- сіль— 1 За смаком
нарізаємо цибулю, але не дрібніше. Він повинен відчуватися в начинці!
Обсмажуємо цибулю в сковороді на рослинній олії, але не висушуємо його до темного кольору.
нарізаємо гриби. Бажано брати саме печериці. Чи не ріжте дуже дрібно.
Обсмажуємо гриби на маслі, в якому смажили цибулю, випарується з них вологу. Якщо масла мало, додаємо ще, але не дуже багато.
Rubim яйця, відварені круто, яйцерезка (соломкою).
В обсмажений грибочки викладаємо яйця і, перемішавши акуратно і добре, додаємо наш смажений цибулька і 50 грамів вершкового масла. Даємо потомитися під кришкою приблизно 20 хвилин на дуже тихому вогні.
Готую наше тісто. Razbivayu 2 яйця і кладу 2 столові ложки цукрового піску. збиваю масу (бажано в міксері, але можна і віночком). Гашу оцет содою в чайній ложці. заливаю 0,5 літра молока і поступово додаю 3 склянки борошна, постійно перемішуючи. додаю 2 столові ложки рослинної олії і інші 0,5 літра молока перемішуючи. Тісто готове до запікання!
Смажу млинці на млинцевій сковорідці (дуже зручна штука!).
Загортаю млинці трубочкою. Можна розрізати трубочку навскіс після начинений, якщо вийшло дуже крупно, як у мене. Усе! Смачного!
Подібні рецепти
Смузі з авокадо і шпинатом
Основою для млинців може стати будь-який кисломолочний продукт. Цей рецепт про те, як зробити млинці на сироватці з яйцями. Вони виходять тоненькими, м'якими і дуже смачними. опис приготування: Рецепт приготування млинців на сироватці з яйцями — це гідна альтернатива більш дорогому молоку. Мли...
Млинці з персикової начинкою
Рецепт приготування млинців з начинкою з персика. Цей незвичайний десерт готується всього за лічені хвилини. Для його приготування вам знадобляться прищіпки. Подавати зі свіжими збитими вершками. кількість порцій: 8 готові млинці— 8 штук стиглий персик— 1 штука розм'якшене вершкове масло— 3 Ст....
Базовий курячий бульйон з перепелиними яйцями
Готують курячий бульйон по-різному, але різночитання стосуються швидше деталей, а не принципів. Я пропоную свій варіант базового курячого бульйону з перепелиними яйцями. опис приготування: З курячих шийок виходить чудовий, наваристий, прозорий і смачний бульйон. Хочу поділитися з вами секретом...
Млинці з кабачків для дітей
Скільки б вам не було років, навряд чи у вас вистачить духу відмовитися від млинчиків, тому ловіть рецепт приготування млинців з кабачків для дітей. опис приготування: Цей рецепт приготування млинців з кабачків для дітей можна зробити пісним, якщо прибрати зі списку інгредієнтів яйця. молод...
Баклажани з начинкою
Рецепт приготування баклажанів з начинкою з кус-кус, болгарського перцю, помідорів чері і рікотти. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Обернути часник в алюмінієву фольгу. смажити від 20 до 30 хвилин. Дати охолонути і вичавити м'якоть, відкласти в сторону. розрізати 3 бакла...