Рецепт Бринза запечена в духовці

Рецепт Бринза запечена в духовці
Кількість порцій: 2 Час приготування: 40 хв.
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії.

опис приготування:

мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди виходить дивовижно смачним. скільки готую — не набридає ні мені, ні домашнім Отже, готуємо бринзу, запечену в духовці!


  • бринза— 300 грам
  • помідор— 1-2 штук
  • Червоний солодкий перець— 2 штуки
  • Вершкове масло— 30 грам
  • яйце— 2-3 штук
  • спеції— — За смаком(кейбер, паприка, сіль)
  • петрушка— — За смаком
1 Брынзу нарезаем крупными кубиками стороной 2-3 см.

2 Помідори обдаємо окропом, очищаємо від шкірки, а затем нарезаем на тонкие небольшие дольки.

3 Перцы сбрызгиваем маслом и запекаем в духовке до появления обугленных участков на поверхности. Запеченные перцы достаем, очищаємо від насіння і мембран. Мякоть перцев нарезаем тоненькими полосками.

4 Берем небольшую форму для запекания или горшочек, выкладываем на дно сыр, поверх сырадольки помидора. солимо.

5 Поверх помидоров равномерно распределяем слой перца, нарезанного полосками.

6 Вершкове масло нарезаем небольшими кубиками и распределяем поверх перцев.

7 Посыпаем блюдо специями. Ставим наше блюдо в духовку, розігріту до 220 градусів, і закінчив 10 хвилин. Потім дістаємо блюдо, разбиваем в него два яйца, и ставим обратно в духовку.

8 Как только яйца запекутся до готовностиблюдо можно доставать из духовки и подавать на стол. Подается оно прямо в формочке, в которой запекалось, и уже из нее блюдо накладывается на отдельные тарелки.

Подібні рецепти

Бринза в беконі

Запечена бринза

Бринза в беконі, підсмажена на грилі — це традиційна болгарська гаряча або холодна закуска, яка в Болгарії ознаменовує чи не кожен святковий стіл. опис приготування: Закуска має болгарське походження, а можна не сумніватися: якщо болгарські коріння мають рецепти, бринза в них обов'язково прису...

Я., запечена в фользі в духовці

Я., запечена в фользі в духовці

Білорибиця відноситься до сімейства лососевих і являє собою один з найбільш смачних і корисних видів риб. Пропоную спробувати, як приготувати білорибицю, запечену у фользі в духовці. опис приготування: Готується така риба дуже просто і не вимагає особливих умінь. Завдяки запіканню в фользі вих...

Бараняча нога, запечена в тісті

Бараняча нога, запечена в тісті

Рецепт приготування баранячої ноги. кількість порцій: 12-14 бараняча нога— 2-2,5 кілограма рослинної олії— 4 Ст. ложки gornitsи— 1 Ст. ложка пучок петрушки— 1 штука гілочки розмарину— 1-2 штук борошна— 750 грам солі— 2 Ст. ложки чорний перець— 1 штука(за смаком) яєчних білків— 6 штук яйце— 1 шт...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...