Рецепт Слоєний киш з шпинатом

Рецепт Слоєний киш з шпинатом
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Слоеный пирог со шпинатом для меня просто праздник! Я так люблю всевозможные пироги, а из слоеного теста все получается волшебно вкусным. легкий, свежий пирог совсем нетрудно сделать самому!

опис приготування:

Слоеный пирог со шпинатом можно готовить в виде мини пирогов. Шпинат можно брать замороженный. Его нужно разморозить, отжать лишнюю жидкость и смешать со взбитыми яйцами, вершками, спеціями і тертим сиром. Слоеный пирог со шпинатом можно подавать и теплым и холодным. Пирог можете делать и с другой начинкой. Успіхів і приємного апетиту!

  • Листкове тісто— 500 грам
  • яйце— 3 штуки
  • вершки— 250 мілілітрів
  • шпинат— 400 грам
  • моцарелла— 100 грам
  • Зелена цибуля— 30-40 грам
  • сіль, перець— За смаком
  • Мускатний горіх— За смаком
 Слоеный киш со шпинатом - фото крок 1 підготувати продукти.

 Слоеный киш со шпинатом - фото крок 2 Форму выложить тестом.

 Слоеный киш со шпинатом - фото крок 3 В форму выложить шпинат смешанный с сыром, спеціями і вершками.

 Слоеный киш со шпинатом - фото крок 4 випікати 45 хвилин при 180 градусах.

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Лінивий киш зі шпинатом

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...