Рецепт Бекмес класичний
Схід справа тонка! Саме там готують найсмачніший і найкорисніший бекмес з фруктів. уявляю спосіб, як приготувати бекмес класичний з винограду без додавання цукру. Поживно і корисно!
опис приготування:
Готовий бекмес додають в чай або випічку, деякі просто їдять його, як мед або варення. Солодкість містить в собі багато вітамінів, органічних кислот, які сприяють хорошій роботі вашого кишечника. Бекмес може довго зберігатися в коморі, приблизно півроку. хай щастить!
- Виноград— 1 кілограм
Проціджуємо сік через сито, переливаємо його в чисту ємність і доводимо до кипіння на повільному вогні. Через кілька хвилин повторно проціджуємо сік.
Помістіть сік на водяну баню, уварюйте його до загустіння. У класичному варіанті має випаруватися десь 50% рідини. Правильний бекмес схожий по консистенції на мед.
Розкладіть бекмес по чистим баночках. Дайте йому охолонути, а потім зберігайте в погребі. Смачного!
Подібні рецепти
Шарлотка з яблуками і ревенем
З кавуна можна приготувати чудовий натуральний мед (або по іншому - бекмес). Ніякого цукру та інших добавок, знадобляться лише стиглі кавуни. Відмінна можливість відкрити для себе новий смак! опис приготування: Вчимося, як приготувати бекмес з кавуна в домашніх умовах. Для меду знадобиться три...
Борщ рецепт класичний з м'ясом
Класичний український борщ — дуже відоме і смачне обідню страву! По традиції, борщ готують з м'ясом, що робить блюдо наваристим і ситним. До речі, зі сметаною, пампушками і часником — смачніше! опис приготування: Перед вами — борщ, рецепт класичний з м'ясом. Для приготування Вам знадобляться т...
Бефстроганов з яловичини класичний
Кожна господиня знає рецепт приготування цієї страви. Ну а якщо вам ще не доводилося стикатися з ним, тоді розповідаю, як приготувати бефстроганов з яловичини класичний зі сметаною. опис приготування: Ця страва дуже смачна, ситне і поживне, а найприємніше те, що його можна подати до будь-якого...
Безе рецепт класичний
от скажіть, ну хто хоча б раз в житті не куштував легке і повітряне безе? А як на рахунок приготувати самостійно? повірте, це не складно! Ділюся з вами класичним рецептом приготування безе. опис приготування: Перед вами — безе рецепт класичний. У каструлі з'єднуємо яєчні білки з цукром, ретель...
Blanmanže, рецепт класичний
Бланманже - страва французької кухні. По-французьки blanc - білий і manger - є. дуже просте, але вишукану страву. пробуємо! опис приготування: Простий рецепт вишуканого ласощі. У теплі вершки додайте цукор, ваніль і желатин. Прогрійте суміш до розчинення желатину, потім залийте по формах. Чере...