Рецепт Бекмес класичний

Рецепт Бекмес класичний
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Схід справа тонка! Саме там готують найсмачніший і найкорисніший бекмес з фруктів. уявляю спосіб, як приготувати бекмес класичний з винограду без додавання цукру. Поживно і корисно!

опис приготування:

Готовий бекмес додають в чай ​​або випічку, деякі просто їдять його, як мед або варення. Солодкість містить в собі багато вітамінів, органічних кислот, які сприяють хорошій роботі вашого кишечника. Бекмес може довго зберігатися в коморі, приблизно півроку. хай щастить!

  • Виноград— 1 кілограм
бекмес класичний - фото крок 1 Виноград ретельно промиваємо. Перекладываем в сотейник, вливаємо трохи води і варимо, поки не лопнуть всі ягоди і не виділиться сік. Можна допомагати собі товкачем або дерев'яною ложкою.

бекмес класичний - фото крок 2 Проціджуємо сік через сито, переливаємо його в чисту ємність і доводимо до кипіння на повільному вогні. Через кілька хвилин повторно проціджуємо сік.

бекмес класичний - фото крок 3 Помістіть сік на водяну баню, уварюйте його до загустіння. У класичному варіанті має випаруватися десь 50% рідини. Правильний бекмес схожий по консистенції на мед.

бекмес класичний - фото крок 4 Розкладіть бекмес по чистим баночках. Дайте йому охолонути, а потім зберігайте в погребі. Смачного!

Подібні рецепти

Бекмес з кавуна

Шарлотка з яблуками і ревенем

З кавуна можна приготувати чудовий натуральний мед (або по іншому - бекмес). Ніякого цукру та інших добавок, знадобляться лише стиглі кавуни. Відмінна можливість відкрити для себе новий смак! опис приготування: Вчимося, як приготувати бекмес з кавуна в домашніх умовах. Для меду знадобиться три...

Борщ рецепт класичний з м'ясом

Борщ рецепт класичний з м'ясом

Класичний український борщ — дуже відоме і смачне обідню страву! По традиції, борщ готують з м'ясом, що робить блюдо наваристим і ситним. До речі, зі сметаною, пампушками і часником — смачніше! опис приготування: Перед вами — борщ, рецепт класичний з м'ясом. Для приготування Вам знадобляться т...

Бефстроганов з яловичини класичний

Бефстроганов з яловичини класичний

Кожна господиня знає рецепт приготування цієї страви. Ну а якщо вам ще не доводилося стикатися з ним, тоді розповідаю, як приготувати бефстроганов з яловичини класичний зі сметаною. опис приготування: Ця страва дуже смачна, ситне і поживне, а найприємніше те, що його можна подати до будь-якого...

Безе рецепт класичний

Безе рецепт класичний

от скажіть, ну хто хоча б раз в житті не куштував легке і повітряне безе? А як на рахунок приготувати самостійно? повірте, це не складно! Ділюся з вами класичним рецептом приготування безе. опис приготування: Перед вами — безе рецепт класичний. У каструлі з'єднуємо яєчні білки з цукром, ретель...

Blanmanže, рецепт класичний

Blanmanže, рецепт класичний

Бланманже - страва французької кухні. По-французьки blanc - білий і manger - є. дуже просте, але вишукану страву. пробуємо! опис приготування: Простий рецепт вишуканого ласощі. У теплі вершки додайте цукор, ваніль і желатин. Прогрійте суміш до розчинення желатину, потім залийте по формах. Чере...