Рецепт Білково-масляний крем

Рецепт Білково-масляний крем
Кількість порцій: 1 Час приготування: 40 хв.
Білково-масляний крем використовується в основному професійними кухарями для створення прикрас на тортах, десерт. Особливість крему - ніжний смак, а приготування відбувається дуже просто. Читайте!

опис приготування:

Білково-масляним кремом прикрашають десерти і торти. Але він настільки ніжний і повітряний, що його можна їсти як окремий десерт, доповнивши фруктами або ягодами. дивіться, як приготувати білково-масляний крем, пробуйте і насолоджуйтеся.

  • яйця курячі— 3 штуки
  • пудра цукрова— 150 грам
  • цукор ванільний— 20 грам
  • Вершкове масло— 150 грам
  • Сік лимонний свіжовичавлений— 10 мілілітрів
1 Вершкове масло має бути кімнатної температури. Нарізаємо його на невеликі шматочки. важливе зауваження: масло не можна розтоплювати або нагрівати в мікрохвильовій печі або на вогні.

2 Нам потрібен тільки яєчний білок. Жовток відкладаємо для приготування інших страв, тут нам він не знадобиться.

3 Щоб збити крем було простіше, в посуд з білком додаємо чайну ложку лимонного соку, він допоможе згустити білок. Міксером на маленькій швидкості збиваємо кілька хвилин білки до утворення однорідної маси з великими бульбашками.
Додаємо цукрову пудру і ванільний цукор, повільно збиваючи до утворення білої щільною і пухкої маси.

4 Потрібно збити крем до такої щільності, щоб він не витікав з перевернутої або нахиленою посуду.

5 Продовжуємо повільно збивати білкову масу, додаючи в неї м'яке вершкове масло. Як тільки вийшла однорідна консистенція, крем охолоджуємо і далі використовуємо за призначенням.

Подібні рецепти

Бальзамічний крем-соус

Сирна паска крем-брюле

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...

Білковий крем для торта

Білковий крем для торта

Хочу показати вам свій простий рецепт приготування білкового крему для торта — з ним ви змиєте приготувати повітряні і смачні десерти на будь-яке свято! Дивимося і записуємо. опис приготування: Білковий крем багато хто намагається уникати і бояться, що він погано приготується. Пара секретів і ...

Білковий крем з агар-агаром

Білковий крем з агар-агаром

Білковий крем ідеально підходить для приготування і прикраси тортів, тістечок, капкейков і десертів. Чіткий рельєф крему досягається завдяки вмісту в ньому агар-агар. Готуємо такий крем. опис приготування: Агар-агар - надійний стабілізатор, тому білковий крем виходить не тільки ніжним і пишним...

Білковий заварний крем

Білковий заварний крем

Ви любите солодку випічку, але не можете знайти ідеальний рецепт крему? дивіться, як приготувати білковий заварний крем. Він виходить дуже пишним, повітряним, але густим. Класно підходить для торта. опис приготування: З білками потрібно поводитися дуже дбайливо, тому вам потрібно уважно читати...

Апельсиновий крем

Апельсиновий крем

апельсиновий крем — споконвічно англійська добавка до різних пригощань або ж самостійне ласощі, традиційно використовується при чаюванні. Дуже простий рецепт апельсинового крему — зустрічайте! опис приготування: апельсиновий крем — відмінне доповнення до будь-якого десерту. По суті справи, апе...