Рецепт Биточки з пшоняної каші
Забутий рецепт дуже смачної страви. Хочу поділитися з вами, як приготувати биточки з пшоняної каші. Часу займе зовсім небагато, а як сподобається дітлахам (та й дорослі із задоволенням скуштують)!
опис приготування:
Це дуже смачні биточки з горіховим смаком, приготувати їх можна і на сніданок, зваривши з вечора пшоняну кашу. Сформованные, НЕ обсмажені битки можна заморозити про запас і зберігати в морозильній камері до 4 місяців. Коли буде необхідно, необхідно розморозити їх у холодильнику протягом 24 годин, а потім обсмажте і подавайте до столу.
- пшоно— 1/3 склянки
- Цибуля ріпчаста— 1/4 склянки(подрібнений)
- Перець болгарський— 1/4 склянки(подрібнений)
- морква— 1/4 склянки(подрібнена)
- часник— 1 зубчик
- яйце— 1 штука
- Прованські трави— 1/2 чайних ложки
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки
2 помістіть цибулю, перець, морква, часник і прованські трави в кухонний комбайн і в режимі «Пульс» подрібніть до стану крихти.
3 У сковороді нагрійте 2 ç.l. рослинної олії, додайте подрібнені овочі і тушкуйте, перемішуючи, протягом 3-4 хвилин або поки овочі не стануть м'якими.
4 У великій мисці добре перемішайте пшоняну кашу, обсмажені овочі і збите яйце.
5 Набираючи приблизно по 2 ст.л. суміші, сформуйте круглі биточки.
6 Додайте в сковороду 1,5 ст.л. масла і обсмажте биточки на середньому вогні, до золотистого кольору з обох сторін (по 5 хвилин). Обсмажені биточки викладайте на паперовий кухонний рушник.
7 Готові битки подайте гарячими або теплими, зі свіжим салатом або соусом на свій смак.
Подібні рецепти
Оладки з пшоняної каші
яскраві, рум'яний, пишні і з дірочками — саме такими виходять млинці зі звичайної пшоняної каші, якщо не пошкодувати часу на їх приготування. Порадуйте себе смачними млинцями з незвичайним смаком. опис приготування: Такі млинці ви ще точно не пекли, зазвичай ми все випікаємо традиційні млинці ...
Биточки з баклажанів
А ви їли коли-небудь ось такі цікаві биточки з баклажанів? Якщо ні, то обов'язково спробуйте, адже це чудове блюдо, я впевнена, займе почесне місце у вашому повсякденному раціоні. опис приготування: Хоча багатьом не подобається смак баклажанів, але особисто я завжди їх любила і з радістю готув...
Биточки з фаршу з підливою
Розповідаю про рецепт приготування биточків з фаршу з підливою. Цю страву можна подавати на обід і вечерю. Биточки добре поєднуються з гарніром з рису, гречки та інших круп, а також з картоплею. опис приготування: Можете використовувати будь-яке м'ясо, наприклад, яловичину, курку, свинину, інд...
Биточки з кабачків
Биточки з кабачків готуються з додаванням сиру і вівсяних пластівців, я впевнена, сподобаються всім без винятку. Порадуйте своїх рідних відмінним ситним блюдом на обід або вечерю. опис приготування: коли, здавалося б, всі можливі страви з цього чудового овочу були вже приготовлені і не раз вип...
Биточки з лосося з картоплею і зеленню
Биточки з лосося з картоплею і зеленню — це щось середнє між рибними і картопляними котлетами. Відмінна ідея для буденного сімейної вечері. опис приготування: Биточки з лосося з картоплею і зеленню мають дуже незвичайний і незвичний смак. Тут відчуваються і ніжні шматочки лосося, і м'яке карто...