Рецепт Боби з м'ясом в горщику

Рецепт Боби з м'ясом в горщику
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Боби з м'ясом в горщику готуються дуже просто. Єдине — самі боби. Якщо консервованих під рукою немає, то доведеться замочити боби на ніч, а потім ще годину варити. правда, блюдо того варто!

опис приготування:

Як приготувати боби з м'ясом в горщику?

1. м'ясо (свинину, яловичину, баранину або суміш з різного м'яса) промийте, поріжте на невеликі шматочки.

2. Бекон наріжте маленькими кубиками.

3. Цибулю очистіть і наріжте невеликими кубиками.

4. Бекон викладіть на сковороду, потім поставте її на середній вогонь і вижарьте весь жир з бекону.

5. Коли бекон прожарітся і підсохне, додайте до нього нарізану цибулю і смажте, помішуючи, до м'якості.

6. Потім додайте нарізані шматочки м'яса, смажте, помішуючи, протягом 8-10 хвилин.

7. У підготовлені горщики або утятницу викладіть боби, в кожен горщик — по гілочці чебрецю, зверху — вміст сковороди (м'ясо з цибулею).

8. На сковороду вилийте томатне пюре (банку можна сполоснути гарячою кип'яченою водою і злити в сковороду), додайте сіль, цукор, паприка. все перемішайте, можете поставити на вогонь на хвилинку, щоб розчинилися цукор і сіль.

9. Горщики залийте томатним соусом зі спеціями.

10. Боби з м'ясом в горщику відправляйте в розігріту до 180-190 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Готову страву прикрасьте нарубаним зеленою цибулею.

Смачного!

  • боби консервовані— 500 грам
  • Свинина, яловичина або суміш— 400 грам
  • Бекон з салом— 100 грам
  • томатне пюре— 500 грам
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • чебрець (чебрець) сушений— 2 чайних ложки
  • Паприка солодка мелена— 1 Чайна ложка
  • цукор— 1/2 чайних ложки
  • сіль— — За смаком
  • Зелена цибуля (пір'ячко)  — — За смаком(Для прикраси)
Як приготувати боби з м'ясом в горщику?

1. м'ясо (свинину, яловичину, баранину або суміш з різного м'яса) промийте, поріжте на невеликі шматочки.

2. Бекон наріжте маленькими кубиками.

3. Цибулю очистіть і наріжте невеликими кубиками.

4. Бекон викладіть на сковороду, потім поставте її на середній вогонь і вижарьте весь жир з бекону.

5. Коли бекон прожарітся і підсохне, додайте до нього нарізану цибулю і смажте, помішуючи, до м'якості.

6. Потім додайте нарізані шматочки м'яса, смажте, помішуючи, протягом 8-10 хвилин.

7. У підготовлені горщики або утятницу викладіть боби, в кожен горщик — по гілочці чебрецю, зверху — вміст сковороди (м'ясо з цибулею).

8. На сковороду вилийте томатне пюре (банку можна сполоснути гарячою кип'яченою водою і злити в сковороду), додайте сіль, цукор, паприка. все перемішайте, можете поставити на вогонь на хвилинку, щоб розчинилися цукор і сіль.

9. Горщики залийте томатним соусом зі спеціями.

10. Боби з м'ясом в горщику відправляйте в розігріту до 180-190 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Готову страву прикрасьте нарубаним зеленою цибулею.

Смачного!

Подібні рецепти

Боби з артишоками

Штріцель

Рецепт приготування страви з бобів і артишоків, забезпечене зеленню та спеціями опис приготування: Боби укладаються на друшляк, промиваються, після чого залишаються в ньому до повного стікання води. Морква нарізають невеликими кубиками. Перекладіть Ваші боби в каструлю і залийте водою «з голов...

Боби зі свининою

Боби зі свининою

Поспішаю поділитися з вами доступним і дуже вдалим варіантом, як приготувати боби зі свининою. ситно, апетитно і дуже смачно — то, що треба для обіду або вечері. опис приготування: 1. На сковороду налийте трохи олії і розігрійте. 2. м'ясо вимийте, обсушити і наріжте кубиками. Обсмажте на сильн...

Бабка картопляна в горщику

Бабка картопляна в горщику

Ця страва при всій своїй простоті може стати прикрасою не тільки повсякденного, але і святкового столу — у тому випадку, якщо ви приготуєте картопляну бабку в порційних горщиках! опис приготування: Рецепт приготування бабки картопляної в горщику є одним з найулюбленіших в Білорусі. Ця країна с...

Баранина з чорносливом в горщику

Баранина з чорносливом в горщику

Баранина виходить дуже соковитою і смачною. Т. до. м'ясо на кісточці, смак виходить більш насичений, а блюдо ситне. Як приготувати баранину з чорносливом в горщику, читайте нижче і готуйте. опис приготування: Соусу після баранини залишається дуже багато, тому можна на ньому приготувати ще й га...

Баклажани, запечені з грибами в горщику

Баклажани, запечені з грибами в горщику

Якщо ви любите ситні, апетитні і нескладні в процесі страви, тоді хочу запропонувати вам взяти на замітку дуже класний варіант, як приготувати баклажани, запечені з грибами в горщику. опис приготування: 1. Насамперед вимийте, обсушити і наріжте невеликими кубиками баклажани. 2. Викладіть їх на...