Рецепт Баклажани по-таїландськи

Рецепт Баклажани по-таїландськи
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
Хочу з Вами поділитися рецептом баклажан по-таїландських — пікантного і смачної страви для любителів азіатської кухні і не тільки.

опис приготування:

Азіатська кухня — це завжди специфічні страви на любителя. Проте, можна завжди знайти щось і для себе. Так як я люблю баклажани, цей рецепт припав мені до душі. Для приготування баклажан по-таїландських головне приготувати добре соус, тому намагаємося інгредієнти не міняти. Також велику роль відіграють спеції, тому додаємо і базилік, і імбир, і пекучий перець. Дивимося нижче рецепт.

  • баклажани— 2-3 штук
  • часник— 3-4 зубчиків
  • Соєвий соус— 6 Ст. ложок
  • Кунжутну олію— 4 Ст. ложки
  • рисової оцет— 3 Ст. ложки
  • кукурудзяна олія— 2 Ст. ложки
  • Коричневий цукор— 6 Ст. ложок
  • Зелена цибуля— За смаком
  • гливи— 300 грам
Баклажани по-таїландських - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

Баклажани по-таїландських - фото крок 2 Усе, крім грибів, баклажан і базиліка, змішайте. Повинен вийде своєрідний маринад. Варіть його на середньому вогні. Тим часом поріжте на кружечки баклажани і почистіть гриби.

Баклажани по-таїландських - фото крок 3 Переливаємо маринад в каструлю. додаємо гриби, базилік і баклажани. перемішуємо.

Баклажани по-таїландських - фото крок 4 Тушкуємо все хвилин 10. Потім відправляємо все в розігріту до 180 градусів духовку теж хвилин на 10. Ось і готові наші баклажани по-таїландських! Подавати їх можна окремо або як гарнір, посипавши кунжутним насінням. Смачного)

Подібні рецепти

Баклажани запечені

Тушковані баклажани під соусом

проста, корисна і смачна річна закуска з баклажанів. розповім, як приготувати баклажани запечені. Їх можна подавати самостійно або використовувати для приготування салатів та інших страв. опис приготування: Запечені баклажани - це не тільки смачне, але і корисне блюдо, оскільки для їх приготув...

Баклажани з грибами, запечені в духовці

Баклажани з грибами, запечені в духовці

Баклажани з грибами, запечені в духовці — смачна страва, яке можна приготувати до приходу несподіваних гостей. Запікаються баклажани не тільки з грибами, але і з помідорами під сирною скоринкою. опис приготування: Ця страва одне з моїх улюблених, адже готується воно дуже просто, а результат за...

Баклажани з грибами в сметані

Баклажани з грибами в сметані

Баклажани добре поєднуються з печерицями, а вже тушковані в сметані - справжня смакота! Блюдо ідеально поєднується з картопляним пюре або спагетті. ситно, смачно і дуже просто! рекомендую! опис приготування: Докладніше, як приготувати баклажани з грибами, я розповім нижче. Печериці можна замін...

Баклажани з волоськими горіхами

Баклажани з волоськими горіхами

Баклажани з волоськими горіхами — це дуже смачна закуска до будь-якого столу! Традиційна страва грузинської кухні. опис приготування: Смажені баклажани з волоськими горіхами — це чи не найпопулярніша закуска на грузинських столах. готується вона, що доводить цей рецепт, до божевілля просто, пр...

Баклажани з волоськими горіхами на зиму

Баклажани з волоськими горіхами на зиму

Ділюся рецептом дуже смачної заготовки на зиму з баклажанів з волоськими горіхами. Процес приготування нескладний, а виходить закуска гідна святкового столу. опис приготування: Якщо любите гостре, то в начинку можна додати стручок гострого перцю. Із зелені підійде кінза, петрушка або кріп. А в...