Рецепт Биточки зі свинини

Рецепт Биточки зі свинини
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Биточки зі свинини — це дуже смачні м'ясні биточки, рецепт яких виручить вас тоді, коли вам потрібно буде приготувати швидкий, але смачну вечерю або обід.

опис приготування:

При правильному приготуванні свинини м'ясні биточки, рецепт яких я із задоволенням вам привела, виходять ніжними і смачними. Для приготування цієї страви необхідно правильно вибрати м'ясо. бажано зі спини молодий свині.

  • борошно— 1 Склянка
  • Свинина— 1 кілограм
  • Перець і сіль— — За смаком
  • яйця— 4 штуки
Биточки зі свинини - фото крок 1 1. Свинину нарізаємо впоперек волокон тонкими скибочками. Повинна бути товщина скибочки не більше півтора сантиметра. Для того, щоб м'ясо відбити правильно, беремо гострий ніж і вздовж шматочка січемо скибочки м'яса, потім січемо поперек, виходить сіточка. Молоточком відбивати м'ясо не треба. Воно тоді не буде соковитим. шматочки м'яса, які відбили, посипаємо перцем і солимо.

Биточки зі свинини - фото крок 2 2. яйця збиваємо, додаємо трохи солі. Можна додавати ложечку сметани або молока. Все добре перемішуємо.

Биточки зі свинини - фото крок 3 3. Борошно просіваємо і запаніруем ретельно в борошні биточки. Мелені сухарі для панірування тут краще не використовувати.

Биточки зі свинини - фото крок 4 4. Масло розжарити на сковороді, в яєчної суміші запаніруем м'ясо, і до появи золотистої скоринки, на невеликому вогні обсмажуємо. Готовність м'яса перевіряємо виделкою.

Биточки зі свинини - фото крок 5 5. На серветку або пергамент викладаємо готові биточки, щоб вбралося зайве масло. Після того як м'ясо остигне, биточки перекладываем на блюдо. Гарячими биточки можуть злипатися.

Подібні рецепти

Биточки з баклажанів

Овочеве рагу з рисом

А ви їли коли-небудь ось такі цікаві биточки з баклажанів? Якщо ні, то обов'язково спробуйте, адже це чудове блюдо, я впевнена, займе почесне місце у вашому повсякденному раціоні. опис приготування: Хоча багатьом не подобається смак баклажанів, але особисто я завжди їх любила і з радістю готув...

Биточки з фаршу з підливою

Биточки з фаршу з підливою

Розповідаю про рецепт приготування биточків з фаршу з підливою. Цю страву можна подавати на обід і вечерю. Биточки добре поєднуються з гарніром з рису, гречки та інших круп, а також з картоплею. опис приготування: Можете використовувати будь-яке м'ясо, наприклад, яловичину, курку, свинину, інд...

Биточки з кабачків

Биточки з кабачків

Биточки з кабачків готуються з додаванням сиру і вівсяних пластівців, я впевнена, сподобаються всім без винятку. Порадуйте своїх рідних відмінним ситним блюдом на обід або вечерю. опис приготування: коли, здавалося б, всі можливі страви з цього чудового овочу були вже приготовлені і не раз вип...

Биточки з червоної риби

Биточки з червоної риби

Побалуйте себе дуже смачними котлетами з червоної риби: соковиті, шалено ніжні і яскраві биточки можна подати з легким овочевим гарніром на святковий стіл. Дивіться і записуйте рецепт! опис приготування: Щоб приготувати биточки з червоної риби, візьміть два кілограми свіжої риби. Це можуть бут...

Биточки з лосося з картоплею і зеленню

Биточки з лосося з картоплею і зеленню

Биточки з лосося з картоплею і зеленню — це щось середнє між рибними і картопляними котлетами. Відмінна ідея для буденного сімейної вечері. опис приготування: Биточки з лосося з картоплею і зеленню мають дуже незвичайний і незвичний смак. Тут відчуваються і ніжні шматочки лосося, і м'яке карто...