Рецепт Биточки з грибами і сиром
З чим же ще можна приготувати дуже смачні биточки, як ні з грибами і сиром. Як мені здається це приголомшливе поєднання інгредієнтів, яке всім без винятку припаде до смаку.
опис приготування:
Взагалі-то, зазвичай це блюдо готують з м'яса, але мені завжди подобалося пробувати щось новеньке, тому зараз я розповім вам, як зробити биточки з грибами і сиром. Тут ми не будемо додавати в биточки ні м'яса, ні фаршу, нам знадобляться тільки гриби, сир, цибуля, часник, яйця, сметана та мука для скріплення маси. Ось такий цікавим склад у цього рецепта приготування биточків з грибами і сиром, але повірте мені, це блюдо обов'язково вам сподобається і, можливо, воно буде частенько з'являтися на вашому столі.
- Цибуля зелена— 250 грам
- сир твердий— 100 грам
- печериці— 10 штук
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- яйце— 3 штуки
- борошно— 5-6 Ст. ложок
- крем— 4 Ст. ложки
- часник— 2 зубчики
- Масло рослинне— За смаком(для смаження)
- Перець чорний мелений— За смаком
- сіль— За смаком
Ріпчасту цибулю чистимо і також подрібнюємо.
Гриби ретельно промиваємо та нарізаємо їх на невеликі шматочки.
Трьом сир на крупній тертці.
Перекладаємо зелена цибуля в миску, посипаємо його сіллю і перетираємо все ступкою.
Додаємо до зеленої цибулі білий лук, гриби, сир, а також пропущений через прес часник, перемішуємо все.
Яйця розбиваємо і акуратно відокремлюємо білки від жовтків, білки перекладаємо в чисту миску, а жовтки разом зі сметаною додаємо в фарш, ще раз все перемішуємо.
Насипаємо в миску борошно і дуже ретельно вимішуємо масу, щоб не залишилося грудочок.
Яєчні білки збиваємо за допомогою міксера в густу піну.
З'єднуємо білки і інші інгредієнти, додаємо сіль і спеції за смаком, акуратно перемішуємо все.
У сковороду наливаємо рослинне масло і ставимо сковороду на вогонь. Столовою ложкою викладаємо приготовлену масу в гаряче масло, обсмажуємо биточки з двох боків до золотистої скоринки.
Я завжди їдять такі биточки як самостійну страву зі сметаною або соусом, але ви можете подати їх з овочевим салатом або іншим гарніром. Приємного всім апетиту!
Подібні рецепти
Лаваш з цибулею
А ви їли коли-небудь ось такі цікаві биточки з баклажанів? Якщо ні, то обов'язково спробуйте, адже це чудове блюдо, я впевнена, займе почесне місце у вашому повсякденному раціоні. опис приготування: Хоча багатьом не подобається смак баклажанів, але особисто я завжди їх любила і з радістю готув...
Биточки з фаршу з підливою
Розповідаю про рецепт приготування биточків з фаршу з підливою. Цю страву можна подавати на обід і вечерю. Биточки добре поєднуються з гарніром з рису, гречки та інших круп, а також з картоплею. опис приготування: Можете використовувати будь-яке м'ясо, наприклад, яловичину, курку, свинину, інд...
Биточки з кабачків
Биточки з кабачків готуються з додаванням сиру і вівсяних пластівців, я впевнена, сподобаються всім без винятку. Порадуйте своїх рідних відмінним ситним блюдом на обід або вечерю. опис приготування: коли, здавалося б, всі можливі страви з цього чудового овочу були вже приготовлені і не раз вип...
Биточки з лосося з картоплею і зеленню
Биточки з лосося з картоплею і зеленню — це щось середнє між рибними і картопляними котлетами. Відмінна ідея для буденного сімейної вечері. опис приготування: Биточки з лосося з картоплею і зеленню мають дуже незвичайний і незвичний смак. Тут відчуваються і ніжні шматочки лосося, і м'яке карто...
Биточки в мультиварці
Пропоную вам рецепт приготування биточків в мультиварці — не тільки смачного, але і корисного страви. Їм можна нагодувати не тільки дорослих, але навіть найменших дітей. опис приготування: Биточки в мультиварці в домашніх умовах можна зробити декількома способами. Один з них, представлений в ц...