Рецепт Биточки з баклажанів
А ви їли коли-небудь ось такі цікаві биточки з баклажанів? Якщо ні, то обов'язково спробуйте, адже це чудове блюдо, я впевнена, займе почесне місце у вашому повсякденному раціоні.
опис приготування:
Хоча багатьом не подобається смак баклажанів, але особисто я завжди їх любила і з радістю готувала з цих овочів різні страви. Робила частенько і такі биточки з баклажанів в домашніх умовах, правда, спершу готувала їх тільки з овочів, а ось тепер вирішила додавати в биточки трохи фаршу. З цим невеликим доповненням простий рецепт биточків з баклажанів став набагато краще, так смак у страви виходить більш насичений, а консистенція набагато міцніше.
- баклажани— 4-6 штук
- фарш м'ясний— 40-60 грам(свинячий або яловичий)
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- борошно— 4 Ст. ложки
- Пір'я зеленої цибулі— 3-4 штук
- яйце— 1 штука
- Масло рослинне— За смаком(для смаження)
- Перець чорний мелений— За смаком
- сіль— За смаком
Після того як ми обсмажити баклажани, їх слід подрібнити, я зазвичай просто нарізаю їх ножем на невеликі шматочки.
Фарш також обсмажуємо на сковороді до повної готовності.
Тепер в глибокій мисці змішуємо подрібнену м'якоть баклажанів, фарш, яйце, борошно, нарізаний дрібно білий і зелений лук, додаємо сіль і мелений перець за смаком.
На сковороді розігріваємо олію і викладаємо в нього столовою ложкою приготовану суміш. Смажимо биточки з обох сторін до золотистої скоринки, потім перекладаємо їх на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла. Подаємо биточки з будь-яким гарніром на ваш смак, приємного апетиту!
Подібні рецепти
Кращий рецепт баклажанів, фаршированих сиром і сиром з майонезом
Розповідаю про рецепт приготування биточків з фаршу з підливою. Цю страву можна подавати на обід і вечерю. Биточки добре поєднуються з гарніром з рису, гречки та інших круп, а також з картоплею. опис приготування: Можете використовувати будь-яке м'ясо, наприклад, яловичину, курку, свинину, інд...
Биточки з кабачків
Биточки з кабачків готуються з додаванням сиру і вівсяних пластівців, я впевнена, сподобаються всім без винятку. Порадуйте своїх рідних відмінним ситним блюдом на обід або вечерю. опис приготування: коли, здавалося б, всі можливі страви з цього чудового овочу були вже приготовлені і не раз вип...
Биточки з лосося з картоплею і зеленню
Биточки з лосося з картоплею і зеленню — це щось середнє між рибними і картопляними котлетами. Відмінна ідея для буденного сімейної вечері. опис приготування: Биточки з лосося з картоплею і зеленню мають дуже незвичайний і незвичний смак. Тут відчуваються і ніжні шматочки лосося, і м'яке карто...
Биточки з грибами і сиром
З чим же ще можна приготувати дуже смачні биточки, як ні з грибами і сиром. Як мені здається це приголомшливе поєднання інгредієнтів, яке всім без винятку припаде до смаку. опис приготування: Взагалі-то, зазвичай це блюдо готують з м'яса, але мені завжди подобалося пробувати щось новеньке, том...
Биточки в мультиварці
Пропоную вам рецепт приготування биточків в мультиварці — не тільки смачного, але і корисного страви. Їм можна нагодувати не тільки дорослих, але навіть найменших дітей. опис приготування: Биточки в мультиварці в домашніх умовах можна зробити декількома способами. Один з них, представлений в ц...