Рецепт Биточки з баклажанів

Рецепт Биточки з баклажанів
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 20 хв.
А ви їли коли-небудь ось такі цікаві биточки з баклажанів? Якщо ні, то обов'язково спробуйте, адже це чудове блюдо, я впевнена, займе почесне місце у вашому повсякденному раціоні.

опис приготування:

Хоча багатьом не подобається смак баклажанів, але особисто я завжди їх любила і з радістю готувала з цих овочів різні страви. Робила частенько і такі биточки з баклажанів в домашніх умовах, правда, спершу готувала їх тільки з овочів, а ось тепер вирішила додавати в биточки трохи фаршу. З цим невеликим доповненням простий рецепт биточків з баклажанів став набагато краще, так смак у страви виходить більш насичений, а консистенція набагато міцніше.

  • баклажани— 4-6 штук
  • фарш м'ясний— 40-60 грам(свинячий або яловичий)
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • борошно— 4 Ст. ложки
  • Пір'я зеленої цибулі— 3-4 штук
  • яйце— 1 штука
  • Масло рослинне— За смаком(для смаження)
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • сіль— За смаком
Биточки з баклажанів - фото крок 1 Для початку ми очищаємо баклажани від шкірки і обсмажуємо м'якоть на рослинній олії до золотистого кольору.

Биточки з баклажанів - фото крок 2 Після того як ми обсмажити баклажани, їх слід подрібнити, я зазвичай просто нарізаю їх ножем на невеликі шматочки.

Биточки з баклажанів - фото крок 3 Фарш також обсмажуємо на сковороді до повної готовності.

Биточки з баклажанів - фото крок 4 Тепер в глибокій мисці змішуємо подрібнену м'якоть баклажанів, фарш, яйце, борошно, нарізаний дрібно білий і зелений лук, додаємо сіль і мелений перець за смаком.

Биточки з баклажанів - фото крок 5 На сковороді розігріваємо олію і викладаємо в нього столовою ложкою приготовану суміш. Смажимо биточки з обох сторін до золотистої скоринки, потім перекладаємо їх на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла. Подаємо биточки з будь-яким гарніром на ваш смак, приємного апетиту!

Подібні рецепти

Биточки з фаршу з підливою

Кращий рецепт баклажанів, фаршированих сиром і сиром з майонезом

Розповідаю про рецепт приготування биточків з фаршу з підливою. Цю страву можна подавати на обід і вечерю. Биточки добре поєднуються з гарніром з рису, гречки та інших круп, а також з картоплею. опис приготування: Можете використовувати будь-яке м'ясо, наприклад, яловичину, курку, свинину, інд...

Биточки з кабачків

Биточки з кабачків

Биточки з кабачків готуються з додаванням сиру і вівсяних пластівців, я впевнена, сподобаються всім без винятку. Порадуйте своїх рідних відмінним ситним блюдом на обід або вечерю. опис приготування: коли, здавалося б, всі можливі страви з цього чудового овочу були вже приготовлені і не раз вип...

Биточки з лосося з картоплею і зеленню

Биточки з лосося з картоплею і зеленню

Биточки з лосося з картоплею і зеленню — це щось середнє між рибними і картопляними котлетами. Відмінна ідея для буденного сімейної вечері. опис приготування: Биточки з лосося з картоплею і зеленню мають дуже незвичайний і незвичний смак. Тут відчуваються і ніжні шматочки лосося, і м'яке карто...

Биточки з грибами і сиром

Биточки з грибами і сиром

З чим же ще можна приготувати дуже смачні биточки, як ні з грибами і сиром. Як мені здається це приголомшливе поєднання інгредієнтів, яке всім без винятку припаде до смаку. опис приготування: Взагалі-то, зазвичай це блюдо готують з м'яса, але мені завжди подобалося пробувати щось новеньке, том...

Биточки в мультиварці

Биточки в мультиварці

Пропоную вам рецепт приготування биточків в мультиварці — не тільки смачного, але і корисного страви. Їм можна нагодувати не тільки дорослих, але навіть найменших дітей. опис приготування: Биточки в мультиварці в домашніх умовах можна зробити декількома способами. Один з них, представлений в ц...