Рецепт Біф чорніти (яловичина Pochero)

Рецепт Біф чорніти (яловичина Pochero)
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування філіппінського страви з яловичини.

опис приготування:

Рецепт приготування філіппінського страви з яловичини.

  • яловичина— 1/2 кілограма(нарізати кубиками)
  • картопля— 2 штуки
  • боби— 1 штука(банку)
  • вода— 2 склянки
  • часник— 3 штуки(тертий)
  • капуста— 1 штука(невелика)
  • китайська капуста— 1/4 кілограма
  • банан— 5 штук(очистити і нарізати)
  • томатна паста— 1/2 склянки
  • цибулина— 1 штука(нарізати)
  • сіль— 1 штука(за смаком)
  • перець— 1 штука(за смаком)
Біф чорніти (яловичина Pochero) - фото крок 1 складові:

Біф чорніти (яловичина Pochero) - фото крок 2 Обсмажуємо банани до золотисто-коричневого кольору. Відкладіть в сторону.

Біф чорніти (яловичина Pochero) - фото крок 3 нарізаємо часник, цибуля і додаємо в м'ясо. Приправити сіллю і перцем.

Біф чорніти (яловичина Pochero) - фото крок 4 Додаємо томатної пасти і воду.

Біф чорніти (яловичина Pochero) - фото крок 5 Помішуємо до закипання. Накриваємо кришкою і варимо на слабкому вогні до того моменту, коли яловичина стане м'якою.

Біф чорніти (яловичина Pochero) - фото крок 6 Далі додаємо картоплю і варимо до готовності.

Біф чорніти (яловичина Pochero) - фото крок 7 Додаємо інші інгредієнти.

Біф чорніти (яловичина Pochero) - фото крок 8 змішуємо. Готуємо ще протягом кількох хвилин і подаємо до столу.

Подібні рецепти

Яловичина в татарській

Щи по-уральських

Біфштекс по-татарськи готується з сирого м'яса. м'ясо, звичайно, має бути високоякісне і дуже свіже. Можна подати м'ясо і окремо спеції, овочі до нього або відразу все змішати. поїхали! опис приготування: Як приготувати біфштекс по-татарськи? 1. Яловичу вирізку промити, просушити паперовим руш...

Біфштекс рубаний (яловичина)

Біфштекс рубаний (яловичина)

Після того, як мій чоловік поїв котлети не з фаршу, а з рубаного м'яса, то вони стали його улюбленими. Адже в них відчувається соковитість і більш насичений смак. Теж спробуйте цей варіант. опис приготування: Мій рецепт відноситься до англійської кухні. Його прийнято подавати з овочами або каш...

Брокколі і яловичина

Брокколі і яловичина

Вдале поєднання овочів та м'яса (корисної брокколі і ситної яловичини). Можна подати страву відразу зі сковороди або остудити його. Розповім про смачне рецепті, як приготувати брокколі і яловичину. опис приготування: Таке поєднання дуже вигідно: смачно і корисно, ситно і легко. Можете подавати...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...