Рецепт Біла глазур для паски

Рецепт Біла глазур для паски
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 15 хв.
Пропоную простий рецепт, як швидко і красиво прикрасити домашню випічку. Така глазур підійде не тільки для паски, але і для святкових капкейков, бісквітів та інших ласощів.

опис приготування:

рецептів, як приготувати білу глазур для паски, багато, але всі вони ґрунтуються на двох інгредієнтах: цукрі і яєчному білку. А далі починається творчість: хтось додає в глазур лимонний сік, щоб вона вийшла більш щільною і гладкою, хтось замість цукру кладе цукрову пудру, щоб скоротити час збивання помадки і уникнути можливих залишків кристаликів цукру. скажу відверто: раніше я додавала в білу глазур тільки цукор, але коли спробувала варіант з цукровою пудрою, була захоплена, наскільки швидше йде процес приготування і наскільки ніжніше виходить сама глазур. Тому тепер я роблю тільки так, і вам раджу!

  • Яєчний білок— 1 штука
  • Цукрова пудра— 2 Ст. ложки(без гірки)
Біла глазур для паски - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Цукрову пудру я роблю сама за допомогою кавомолки, але можна також купити її в супермаркеті.

Біла глазур для паски - фото крок 2 Відокремте білок від жовтка, помістіть його обов'язково в чисту суху миску. Зверніть увагу, що білок повинен бути охолодженим.

Біла глазур для паски - фото крок 3 Збивайте білок на невеликих оборотах міксера кілька хвилин, поки маса не побіліє і не загусне. Потім додайте цукрову пудру, збільште швидкість міксера і збивайте до загустіння.

Біла глазур для паски - фото крок 4 Ступінь потрібної вам густоти контролюйте самостійно. якщо любите, щоб глазур розтікалася по шапці паски, тоді досить буде 4-5 хвилин. Мені подобається більше густа маса, схожа на збиті вершки, тому я збиваю близько 10-12 хвилин.

Біла глазур для паски - фото крок 5 Глазур для паски готова!

Подібні рецепти

Біла спаржа в духовці

Яловичина в солодкому соусі

Про корисні властивості спаржі багато хто знає не з чуток, тому в цьому рецепті я розповім вам, як приготувати білу спаржу в духовці без особливих зусиль і з користю для вас. А ви запам'ятовуйте. опис приготування: Ця страва стане відмінним доповненням до вашого обіду або вечері, а мій покроко...

«Біла береза» (салат з чорносливом)

«Біла береза» (салат з чорносливом)

Хороший святковий стіл не обходиться без смачного і красивого салату. Саме таким є багатошаровий салат "; Біла береза ​​";. Гарне оформлення і насичений смак - головні складові закуски! опис приготування: До вашої уваги - класне святкове блюдо, або як готується "; Біла береза" салат з чорносли...

Біла риба з томатним соусом

Біла риба з томатним соусом

Рецепт приготування асорті з білої риби з соусом з помідорів, кардамону, лемонграсса, каррі і гвоздики. Ви також можете використовувати поєднання білої риби з молюсками або креветками. опис приготування: У великій каструлі змішати помідори, кардамон, гвоздику, паличку кориці, червоний перець, ...

Біла риба в конверті з каперсами

Біла риба в конверті з каперсами

Біла риба в конверті — гурманське за смаком, але просте в приготуванні блюдо. Рецепт взято з журналу про гурманським кухню, тому не сумнівайтеся — виходить дуже смачно! опис приготування: Рецепт цієї страви взятий з журналу з характерною назвою "; Гурме ";, тому не сумнівайтеся — це смачно, ду...

Біла риба в вершковому соусі з анчоусами

Біла риба в вершковому соусі з анчоусами

Біла риба в вершковому соусі з анчоусами — дуже ефективний і оригінальний спосіб приготування філе білої риби. Швидке і просте блюдо зі смачним соусом. опис приготування: Філе білої риби — досить дешевий, доступний і простий у приготуванні джерело багатьох корисних речовин, тому її включення в...