Рецепт Біла глазур для паски
Пропоную простий рецепт, як швидко і красиво прикрасити домашню випічку. Така глазур підійде не тільки для паски, але і для святкових капкейков, бісквітів та інших ласощів.
опис приготування:
рецептів, як приготувати білу глазур для паски, багато, але всі вони ґрунтуються на двох інгредієнтах: цукрі і яєчному білку. А далі починається творчість: хтось додає в глазур лимонний сік, щоб вона вийшла більш щільною і гладкою, хтось замість цукру кладе цукрову пудру, щоб скоротити час збивання помадки і уникнути можливих залишків кристаликів цукру. скажу відверто: раніше я додавала в білу глазур тільки цукор, але коли спробувала варіант з цукровою пудрою, була захоплена, наскільки швидше йде процес приготування і наскільки ніжніше виходить сама глазур. Тому тепер я роблю тільки так, і вам раджу!
- Яєчний білок— 1 штука
- Цукрова пудра— 2 Ст. ложки(без гірки)
Відокремте білок від жовтка, помістіть його обов'язково в чисту суху миску. Зверніть увагу, що білок повинен бути охолодженим.
Збивайте білок на невеликих оборотах міксера кілька хвилин, поки маса не побіліє і не загусне. Потім додайте цукрову пудру, збільште швидкість міксера і збивайте до загустіння.
Ступінь потрібної вам густоти контролюйте самостійно. якщо любите, щоб глазур розтікалася по шапці паски, тоді досить буде 4-5 хвилин. Мені подобається більше густа маса, схожа на збиті вершки, тому я збиваю близько 10-12 хвилин.
Глазур для паски готова!
Подібні рецепти
Яловичина в солодкому соусі
Про корисні властивості спаржі багато хто знає не з чуток, тому в цьому рецепті я розповім вам, як приготувати білу спаржу в духовці без особливих зусиль і з користю для вас. А ви запам'ятовуйте. опис приготування: Ця страва стане відмінним доповненням до вашого обіду або вечері, а мій покроко...
«Біла береза» (салат з чорносливом)
Хороший святковий стіл не обходиться без смачного і красивого салату. Саме таким є багатошаровий салат "; Біла береза ";. Гарне оформлення і насичений смак - головні складові закуски! опис приготування: До вашої уваги - класне святкове блюдо, або як готується "; Біла береза" салат з чорносли...
Біла риба з томатним соусом
Рецепт приготування асорті з білої риби з соусом з помідорів, кардамону, лемонграсса, каррі і гвоздики. Ви також можете використовувати поєднання білої риби з молюсками або креветками. опис приготування: У великій каструлі змішати помідори, кардамон, гвоздику, паличку кориці, червоний перець, ...
Біла риба в конверті з каперсами
Біла риба в конверті — гурманське за смаком, але просте в приготуванні блюдо. Рецепт взято з журналу про гурманським кухню, тому не сумнівайтеся — виходить дуже смачно! опис приготування: Рецепт цієї страви взятий з журналу з характерною назвою "; Гурме ";, тому не сумнівайтеся — це смачно, ду...
Біла риба в вершковому соусі з анчоусами
Біла риба в вершковому соусі з анчоусами — дуже ефективний і оригінальний спосіб приготування філе білої риби. Швидке і просте блюдо зі смачним соусом. опис приготування: Філе білої риби — досить дешевий, доступний і простий у приготуванні джерело багатьох корисних речовин, тому її включення в...