Рецепт Биточки з лосося з картоплею і зеленню

Рецепт Биточки з лосося з картоплею і зеленню
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 30 хв.
Биточки з лосося з картоплею і зеленню — це щось середнє між рибними і картопляними котлетами. Відмінна ідея для буденного сімейної вечері.

опис приготування:

Биточки з лосося з картоплею і зеленню мають дуже незвичайний і незвичний смак. Тут відчуваються і ніжні шматочки лосося, і м'яке картопляне пюре, і свіжа зелень. Також це блюдо мені подобається ще й швидкістю свого приготування — на все йде не більше півгодини. Добре й те, що довго смажити биточки в маслі не потрібно — адже і риба, і картопля на той час вже готові. звичайно, на святковому столі такі биточки будуть виглядати несолідно, а ось як блюдо для сімейної вечері в будній день вони можуть підійти чудово.

Удачі в приготуванні!


  • лосось— 900 грам
  • Картопля— 900 грам
  • петрушка— 50 грам
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • сіль, перець— — За смаком
  • Рослинна олія— 30 мілілітрів
  • яйце— 2 штуки
  • борошно— 50 грам
Биточки з лосося з картоплею і зеленню - фото крок 1 Картопля очищаємо і відварюємо до готовності. Затем делаем из картошки пюре с добавлением сливочного масла. Накрываем пюре полотенцем и отставляем — треба, щоб не охололо.

Биточки з лосося з картоплею і зеленню - фото крок 2 Лосося крупно нарезаем и отвариваем 6-7 хвилин в киплячій воді, после чего достаем и разбираем на мелкие кусочки, аккуратно удаляя все мелкие косточки. Превращать в фарш не надо!

Биточки з лосося з картоплею і зеленню - фото крок 3 Беремо глибоку тару, кладем туда нашу рыбу, картофельное пюре и мелко рубленую зелень. Vbivaem яйця.

Биточки з лосося з картоплею і зеленню - фото крок 4 солимо, перчим и перемешиваем до однородности.

Биточки з лосося з картоплею і зеленню - фото крок 5 Формуємо з отриманої маси невеликі котлетки, слегка обваливаем в муке и обжариваем в растительном масле. Увага — все ингредиенты биточков уже готовы к употреблению, поэтому жарить нужно недолго, буквально кілька хвилин, поки не підрум'яняться.

Биточки з лосося з картоплею і зеленню - фото крок 6 Готовые биточки подаем с любимым гарниром — як на мене, отлично сочетаются с овощами. Смачного! :Р

Подібні рецепти

Биточки з баклажанів

Торт смородиновий на кефірі

А ви їли коли-небудь ось такі цікаві биточки з баклажанів? Якщо ні, то обов'язково спробуйте, адже це чудове блюдо, я впевнена, займе почесне місце у вашому повсякденному раціоні. опис приготування: Хоча багатьом не подобається смак баклажанів, але особисто я завжди їх любила і з радістю готув...

Биточки з фаршу з підливою

Биточки з фаршу з підливою

Розповідаю про рецепт приготування биточків з фаршу з підливою. Цю страву можна подавати на обід і вечерю. Биточки добре поєднуються з гарніром з рису, гречки та інших круп, а також з картоплею. опис приготування: Можете використовувати будь-яке м'ясо, наприклад, яловичину, курку, свинину, інд...

Биточки з кабачків

Биточки з кабачків

Биточки з кабачків готуються з додаванням сиру і вівсяних пластівців, я впевнена, сподобаються всім без винятку. Порадуйте своїх рідних відмінним ситним блюдом на обід або вечерю. опис приготування: коли, здавалося б, всі можливі страви з цього чудового овочу були вже приготовлені і не раз вип...

Биточки з червоної риби

Биточки з червоної риби

Побалуйте себе дуже смачними котлетами з червоної риби: соковиті, шалено ніжні і яскраві биточки можна подати з легким овочевим гарніром на святковий стіл. Дивіться і записуйте рецепт! опис приготування: Щоб приготувати биточки з червоної риби, візьміть два кілограми свіжої риби. Це можуть бут...

Биточки з пшоняної каші

Биточки з пшоняної каші

Забутий рецепт дуже смачної страви. Хочу поділитися з вами, як приготувати биточки з пшоняної каші. Часу займе зовсім небагато, а як сподобається дітлахам (та й дорослі із задоволенням скуштують)! опис приготування: Це дуже смачні биточки з горіховим смаком, приготувати їх можна і на сніданок,...