Рецепт Биточки з лосося з картоплею і зеленню
Биточки з лосося з картоплею і зеленню — це щось середнє між рибними і картопляними котлетами. Відмінна ідея для буденного сімейної вечері.
опис приготування:
Биточки з лосося з картоплею і зеленню мають дуже незвичайний і незвичний смак. Тут відчуваються і ніжні шматочки лосося, і м'яке картопляне пюре, і свіжа зелень. Також це блюдо мені подобається ще й швидкістю свого приготування — на все йде не більше півгодини. Добре й те, що довго смажити биточки в маслі не потрібно — адже і риба, і картопля на той час вже готові. звичайно, на святковому столі такі биточки будуть виглядати несолідно, а ось як блюдо для сімейної вечері в будній день вони можуть підійти чудово.
Удачі в приготуванні!
- лосось— 900 грам
- Картопля— 900 грам
- петрушка— 50 грам
- Вершкове масло— 1 Ст. ложка
- сіль, перець— — За смаком
- Рослинна олія— 30 мілілітрів
- яйце— 2 штуки
- борошно— 50 грам
Лосося крупно нарезаем и отвариваем 6-7 хвилин в киплячій воді, после чего достаем и разбираем на мелкие кусочки, аккуратно удаляя все мелкие косточки. Превращать в фарш не надо!
Беремо глибоку тару, кладем туда нашу рыбу, картофельное пюре и мелко рубленую зелень. Vbivaem яйця.
солимо, перчим и перемешиваем до однородности.
Формуємо з отриманої маси невеликі котлетки, слегка обваливаем в муке и обжариваем в растительном масле. Увага — все ингредиенты биточков уже готовы к употреблению, поэтому жарить нужно недолго, буквально кілька хвилин, поки не підрум'яняться.
Готовые биточки подаем с любимым гарниром — як на мене, отлично сочетаются с овощами. Смачного! :Р
Подібні рецепти
Биточки з картоплі, лосося і зеленого горошку
А ви їли коли-небудь ось такі цікаві биточки з баклажанів? Якщо ні, то обов'язково спробуйте, адже це чудове блюдо, я впевнена, займе почесне місце у вашому повсякденному раціоні. опис приготування: Хоча багатьом не подобається смак баклажанів, але особисто я завжди їх любила і з радістю готув...
Биточки з фаршу з підливою
Розповідаю про рецепт приготування биточків з фаршу з підливою. Цю страву можна подавати на обід і вечерю. Биточки добре поєднуються з гарніром з рису, гречки та інших круп, а також з картоплею. опис приготування: Можете використовувати будь-яке м'ясо, наприклад, яловичину, курку, свинину, інд...
Биточки з кабачків
Биточки з кабачків готуються з додаванням сиру і вівсяних пластівців, я впевнена, сподобаються всім без винятку. Порадуйте своїх рідних відмінним ситним блюдом на обід або вечерю. опис приготування: коли, здавалося б, всі можливі страви з цього чудового овочу були вже приготовлені і не раз вип...
Биточки з грибами і сиром
З чим же ще можна приготувати дуже смачні биточки, як ні з грибами і сиром. Як мені здається це приголомшливе поєднання інгредієнтів, яке всім без винятку припаде до смаку. опис приготування: Взагалі-то, зазвичай це блюдо готують з м'яса, але мені завжди подобалося пробувати щось новеньке, том...
Биточки в мультиварці
Пропоную вам рецепт приготування биточків в мультиварці — не тільки смачного, але і корисного страви. Їм можна нагодувати не тільки дорослих, але навіть найменших дітей. опис приготування: Биточки в мультиварці в домашніх умовах можна зробити декількома способами. Один з них, представлений в ц...