Рецепт Баклажани під соусом «песто»

Рецепт Баклажани під соусом «песто»
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 30 хв.
Якщо вам до смаку прості і апетитні закуски, тоді цей рецепт точно сподобається! Ніжні і соковиті баклажани на грилі з пікантним соусом - це відмінне доповнення до щоденного і святкового меню.

опис приготування:

Хочу відразу звернути вашу увагу на те, що закуска може бути подана до столу як в холодному, так і в теплому варіанті. Крім того, скибочки баклажанів можна загорнути рулетиками, наприклад. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати баклажани під соусом "; Песто ";, запам'ятовуйте цей простий і дуже класний рецепт.

  • баклажани— 3 штуки
  • базилік— 1 пучок
  • часник— 1-2 зубчиків
  • Оливкова олія— 100 мілілітрів(приблизно)
  • горіхи кедрові— 50 грам
  • пармезан— 50-80 грам
  • сіль— 2 чайних ложки
  • Рослинна олія— 1 Чайна ложка(для смаження)
Баклажани під соусом 1. Насамперед вимийте баклажани, наріжте їх пластинками. Посоліть як слід і залиште хвилин на 15. Після промийте кілька разів під проточною водою. Це допоможе позбавити баклажани від властивої їм гіркуватості.

Баклажани під соусом 2. Обсушити як слід пластинки, обсмажте їх на сковороді. Ідеальний варіант - це гриль, але підійде і звичайна сковорода. Смажте з двох сторін до рум'яної.

Баклажани під соусом 3. Для приготування соусу вимийте і висушіть листя базиліка. Пармезан натріть на дрібній тертці. Горішки підсушіть на сухій сковороді кілька хвилин, помішуючи. Викладіть в ступку або чашу блендера базилік, очищений часник, горіхи і сир. Додайте трохи оливкового масла і почніть збивати. Поступово додавайте масло, доводячи "; Песто" до потрібної консистенції.

Баклажани під соусом 4. Ось наш апетитний соус готовий. Можна за смаком додати сіль або перець, наприклад.

Баклажани під соусом 5. Залишилося викласти готові скибочки баклажанів на тарілку, а зверху розподілити соус. Закуску можна подавати до столу.
Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани під соусом

Баклажани з соусом песто

Хочу запропонувати просту і дуже смачну дієтичну їжу. це — баклажани, запечені під соусом зі свіжих томатів зі спеціями і часником, гірким перцем. опис приготування: У спеку приготуйте баклажани під овочевим соусом. Блюдо готується півгодини, виходить ситним і дуже соковитим. До нього можна по...

Булочки з соусом песто

Булочки з соусом песто

Рецепт приготування дріжджових булочок з соусом песто. опис приготування: Ароматні смачні булочки відмінно поєднуються зі стравами з італійської кухні, особливо спагетті, але їх також добре подавати з салатом зі свіжих овочів і чаєм з льодом. сіль— 1 1/2 чайних ложки розчинні дріжджі— 2 чайн...

Баклажани під гриби на зиму

Баклажани під гриби на зиму

Хочу поділитися рецептом приготування баклажанів. Вони дуже схожі на грибочки, якщо їх заправити олією і цибулею, як це часто ми робимо з вешенками або печерицями. запевняю, сподобається всім. опис приготування: Все баклажани потрібно зварити частинами в одному розсолі, потім їм же залити банк...

Баклажани під гриби смажені

Баклажани під гриби смажені

Цей варіант гарячого овочевого блюда знайомий багатьом. Пропоную вам на замітку дуже простий рецепт, як приготувати баклажани під гриби смажені без клопоту і зайвого часу. опис приготування: Пропоную звернути увагу на класичний рецепт баклажанів під гриби смажених, які стануть чудовою альтерна...

Баклажани «під гриби»

Баклажани «під гриби»

Існує багато рецептів, як приготувати баклажани "; під гриби ";. Ось ще один - з неаполітанської кухні, просто вражає своєю різноманітністю і фантазією геніальних кухарів. опис приготування: Одне з найулюбленіших страв неаполітанців подається як гарнір до м'яса. Баклажани замість обсмажування,...