Рецепт Булочки з соусом песто
Рецепт приготування дріжджових булочок з соусом песто.
опис приготування:
Ароматні смачні булочки відмінно поєднуються зі стравами з італійської кухні, особливо спагетті, але їх також добре подавати з салатом зі свіжих овочів і чаєм з льодом.
- сіль— 1 1/2 чайних ложки
- розчинні дріжджі— 2 чайних ложки
- тепла вода— 1 Склянка
- дрібно натертий сир Пармезан— 1/4 склянки(соус песто)
- сіль— 1/2 чайних ложки(соус песто)
- часник— 3 зубчики(соус песто)
2. Потім приготувати булочки. змішати борошно, сіль і дріжджі у великій мисці. Налити теплу воду і перемішати з допомогою гака для тесту на низькій швидкості. Додати соус Песто і перемішати, до однорідності. Замісити тісто протягом 10 хвилин, поки воно не стане гладким і пружним. Сформувати з тіста кулю і покласти його в злегка змащену маслом миску, накрити кришкою і дати піднятися близько години, поки тісто не збільшиться в об'ємі вдвічі.
3. Коли тісто збільшиться вдвічі, викласти його на чисту поверхню і розділити на 8 рівних частин. Розкачати кожен шматок в щільну кульку і покласти на деко, на відстані приблизно 7 см один від одного. Накрити чистим сухим рушником і дати піднятися близько 45 хвилин, поки тісто не збільшиться в об'ємі в 2 рази.
4. Розігріти духовку до 200 градусів. Випікати булочки протягом 15-18 хвилин, потім дати охолонути щонайменше 20 хвилин перед подачею на стіл.
Подібні рецепти
Фокачча з соусом «песто»
Якщо вам до смаку прості і апетитні закуски, тоді цей рецепт точно сподобається! Ніжні і соковиті баклажани на грилі з пікантним соусом - це відмінне доповнення до щоденного і святкового меню. опис приготування: Хочу відразу звернути вашу увагу на те, що закуска може бути подана до столу як в ...
Бразильські сирні булочки
Рецепт приготування булочок з гранульованим сиром. опис приготування: Ці чудові маленькі булочки стануть відмінною закускою. Готуються вони простіше, ніж ви думаєте. води— 1/2 склянки солі— 1/4 чайних ложки(з гіркою) яйця— 1 1/2 штуки гранульованого сиру Котіха— 120 грам(плюс додатковий сир ...
Булочки «Даугавіня»
ніжні, повітряні і легкі як пух булочки "; Даугавіня ";. Варто спробувати тільки одну булочку, і вони вам так сподобаються, що напевно захочете спекти їх знову. Дуже простий спосіб замісу і формування. опис приготування: Вам доведеться потрудитися всього лише 2 рази по 10 хвилин — при замішува...
Булочки в хлібопічці
З появою такого «розумного» побутового приладу, як хлібопічка, домашня випічка перетворилася в простий і приємне проведення часу. Спробуйте приготувати смачні здобні булочки в хлібопічці, і переконайтеся в цьому самі! опис приготування: повірте, дізнавшись, як зробити булочки в хлібопічці, ви ...
Булочки для бургерів
Такі булочки сподобаються не тільки любителям фаст-фуду. м'які, повітряні і легкі - вони чудово замінять хліб під час обіду або вечері. Це відмінний варіант для ссобоек на пікнік. опис приготування: цей рецепт, як приготувати булочки для бургерів, по-моєму, найвдаліший з усіх, які я коли-небуд...