Рецепт Баклажани «під гриби»

Рецепт Баклажани «під гриби»
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Існує багато рецептів, як приготувати баклажани "; під гриби ";. Ось ще один - з неаполітанської кухні, просто вражає своєю різноманітністю і фантазією геніальних кухарів.

опис приготування:

Одне з найулюбленіших страв неаполітанців подається як гарнір до м'яса. Баклажани замість обсмажування, можна запекти в духовці або на грилі, приготувати без томатів, просто посипати тертим пармезаном перед подачею на стіл.

  • баклажани— 2 штуки
  • Помідори черрі— 15 штук
  • базилік свіжий— 8 штук(листя)
  • часник— 2 зубчики
  • Масло оливкове— За смаком(або соняшникова)
  • сіль— За смаком
Баклажани 1. вимийте баклажани, відріжте кінці, наріжте круглими скибочками завтовшки близько 2 см, потім - на кубики.

Баклажани 2. У сковороду налийте олію приблизно на 4-5 см заввишки, нагрійте його і обсмажте зубчик часнику. Як тільки часник стане золотистого кольору, видаліть його. У гаряче масло покладіть пару жмень нарізаних баклажанів, підсмажте їх у фритюрі, перемішуючи, 4-5 хвилин.

Баклажани 3. Обсмажені баклажани викладайте на паперовий рушник. Так само обсмажте інші баклажани.

Баклажани 4. В іншій сковороді нагрійте трохи оливкового масла, додайте 1 зубчик часнику, нарізані на 4 частини помідори черрі і кілька листя базиліка. Гасіть помідори 3-4 хвилини, кілька помідорів подрібніть виделкою. В кінці приготування додайте сіль і перемішайте.

Баклажани 5. У сковороду з помідорами додайте обсмажені баклажани, злегка перемішайте і обсмажуйте разом 1 хвилину.

Баклажани 6. Викладіть баклажани з помідорами на блюдо, прикрасьте свіжими листочками базиліку. По бажанню, посипте тертим пармезаном. Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани під гриби смажені

Баклажани як гриби з майонезом

Цей варіант гарячого овочевого блюда знайомий багатьом. Пропоную вам на замітку дуже простий рецепт, як приготувати баклажани під гриби смажені без клопоту і зайвого часу. опис приготування: Пропоную звернути увагу на класичний рецепт баклажанів під гриби смажених, які стануть чудовою альтерна...

Баклажани під гриби на зиму

Баклажани під гриби на зиму

Хочу поділитися рецептом приготування баклажанів. Вони дуже схожі на грибочки, якщо їх заправити олією і цибулею, як це часто ми робимо з вешенками або печерицями. запевняю, сподобається всім. опис приготування: Все баклажани потрібно зварити частинами в одному розсолі, потім їм же залити банк...

Баклажани як гриби на зиму

Баклажани як гриби на зиму

заготівля, яка закінчується першої. Баклажани виходять смачними і ароматними. Помірна кількість солі та оцту. Рецепт приготування простий, спробуйте. опис приготування: Для цього рецепта краще вибрати баклажани без великих насіння. Готові баклажани мають приємний смак і помірний аромат. Не мож...

Баклажани як гриби з часником

Баклажани як гриби з часником

Чи пробували ви баклажани, схожі на гриби? Якщо ні, то цей рецепт для вас. Виходить дуже смачна закуска, нагадує грибочки. Готувати її набагато простіше, ніж піти в ліс за грибами. опис приготування: Від душі рекомендую приготувати баклажани, які за смаком нагадують грибочки з часником. Готуют...

Баклажани з цибулею як гриби

Баклажани з цибулею як гриби

думаю, не помилюся, якщо скажу, що баклажани є одним з найбільш затребуваних овочів для заготовок на зиму. Ділюся рецептом баклажанів з цибулею, які за смаком будуть схожі на гриби. опис приготування: Якщо в ваших краях не ростуть гриби або не було часу щоб відправитися за ними в ліс, не біда,...