Рецепт Баклажанова ікра
сьогодні дізнаєтеся, як приготувати баклажановий ікру. Такий рецепт зі своїми особливостями є у кожної сім'ї, і сьогодні я розповім вам, як його готують в нашій родині. Все досить просто. дивіться!
опис приготування:
Таке блюдо я вам рекомендую їсти не тільки як самостійне, але і використовувати його як доповнення до рису, Greck, м'яса або інших страв. Баклажановие ікру найкраще готувати влітку, коли всі овочі можна знайти на грядці. Більш того, таке блюдо підійде як в якості сніданку, обіду або вечері, так і на святковий стіл.
- баклажан— 4 штуки
- морква— 4 штуки
- Цибуля ріпчаста— 4 штуки
- помідори— 4 штуки
- зелень— 1 пучок
- часник— 2-4 зубчиків
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- чебрець— За смаком
2. Дрібно наріжте кріп і базилік. У розпеченій каструлі обсмажте на рослинному маслі моркву. Через кілька хвилин додайте цибулю.
3. Добре перемішайте овочі під час обсмажування. Додайте баклажани, підсмажте їх до того, поки вони не змінять колір і не втратять в обсязі. Так як баклажани вбирають багато масла, додайте його під час приготування.
4. Додайте помідори і посоліть блюдо. додайте зелень, натертый чеснок, спеції і накрийте ікру кришкою на кілька хвилин, щоб запах не випаровувався.
5. Блюдо готово, смачного!
Подібні рецепти
Кабачкова ікра в Термомікс
Баклажанна ікра — наша слабкість! смачна, яскрава за смаком, ароматна ікра з баклажанів. обов'язково спробуйте! Її можна їсти ложкою або намазувати на хліб. Вкуснятина! кількість порцій: 3 баклажани— 3 штуки перець солодкий— 2 штуки помідори— 3 штуки морква— 1 штука зелень, сіль, гострий перець...
Баклажанна ікра на зиму без стерилізації
Якщо вам хочеться в холодну пору з'їсти що-небудь смачне і легке, баклажанная ікра на зиму без стерилізації стане відмінним варіантом. Ця страва може бути перекусом, закускою або гарніром до м'яса. опис приготування: Починається сезон баклажанів, і саме час запастися смачними закусками з них н...
Баклажанна ікра на зиму
Якщо хочете і взимку насолоджуватися овочами, варто подбати про заготовках ще з літа, осені. розповім, як приготувати баклажанну ікру на зиму. Її можна їсти з шматочком хліба або подавати як салат. опис приготування: Є безліч способів приготування ікри. Баклажани можна очистити від шкірки, а м...
Баклажанна ікра з помідорами через м`ясорубку на зиму
Баклажани можна квасити, солити, смажити і маринувати. традиційно, найбільшою популярністю користується баклажанная ікра. Використовуючи звичайну м'ясорубку в цьому рецепті, ми отримаємо ідеальну структуру. опис приготування: Рецепт досить легкий і простий, а інгредієнти доступні. Хочете порад...
Баклажанна ікра дуже смачна
Любителям корисних і смачних овочевих страв розповім, як приготувати баклажанну ікру дуже смачну. Просто пальчики оближеш! Зверніть увагу, що дана ікра не призначена для довгого зберігання. опис приготування: Процес приготування баклажанної ікри досить простий: спочатку необхідно обсмажити ово...