Рецепт Баклажанова ікра

Рецепт Баклажанова ікра
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 40 хв.
сьогодні дізнаєтеся, як приготувати баклажановий ікру. Такий рецепт зі своїми особливостями є у кожної сім'ї, і сьогодні я розповім вам, як його готують в нашій родині. Все досить просто. дивіться!

опис приготування:

Таке блюдо я вам рекомендую їсти не тільки як самостійне, але і використовувати його як доповнення до рису, Greck, м'яса або інших страв. Баклажановие ікру найкраще готувати влітку, коли всі овочі можна знайти на грядці. Більш того, таке блюдо підійде як в якості сніданку, обіду або вечері, так і на святковий стіл.

  • баклажан— 4 штуки
  • морква— 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 4 штуки
  • помідори— 4 штуки
  • зелень— 1 пучок
  • часник— 2-4 зубчиків
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • чебрець— За смаком
Баклажанова ікра - фото крок 1 1. Для цього рецепта все овочі (морква, цибуля, баклажани) необхідно нарізати кубиками зі стороною близько 5 мм. Помідор можна нарізати в довільній формі, але з нього обов'язково потрібно зняти шкірку.

Баклажанова ікра - фото крок 2 2. Дрібно наріжте кріп і базилік. У розпеченій каструлі обсмажте на рослинному маслі моркву. Через кілька хвилин додайте цибулю.

Баклажанова ікра - фото крок 3 3. Добре перемішайте овочі під час обсмажування. Додайте баклажани, підсмажте їх до того, поки вони не змінять колір і не втратять в обсязі. Так як баклажани вбирають багато масла, додайте його під час приготування.

Баклажанова ікра - фото крок 4 4. Додайте помідори і посоліть блюдо. додайте зелень, натертый чеснок, спеції і накрийте ікру кришкою на кілька хвилин, щоб запах не випаровувався.

Баклажанова ікра - фото крок 5 5. Блюдо готово, смачного!

Подібні рецепти

Баклажанна ікра

Соус-діп з запечених баклажанів

Баклажанна ікра — наша слабкість! смачна, яскрава за смаком, ароматна ікра з баклажанів. обов'язково спробуйте! Її можна їсти ложкою або намазувати на хліб. Вкуснятина! кількість порцій: 3 баклажани— 3 штуки перець солодкий— 2 штуки помідори— 3 штуки морква— 1 штука зелень, сіль, гострий перець...

Баклажанна ікра на зиму без стерилізації

Баклажанна ікра на зиму без стерилізації

Якщо вам хочеться в холодну пору з'їсти що-небудь смачне і легке, баклажанная ікра на зиму без стерилізації стане відмінним варіантом. Ця страва може бути перекусом, закускою або гарніром до м'яса. опис приготування: Починається сезон баклажанів, і саме час запастися смачними закусками з них н...

Баклажанна ікра на зиму

Баклажанна ікра на зиму

Якщо хочете і взимку насолоджуватися овочами, варто подбати про заготовках ще з літа, осені. розповім, як приготувати баклажанну ікру на зиму. Її можна їсти з шматочком хліба або подавати як салат. опис приготування: Є безліч способів приготування ікри. Баклажани можна очистити від шкірки, а м...

Баклажанна ікра дуже смачна

Баклажанна ікра дуже смачна

Любителям корисних і смачних овочевих страв розповім, як приготувати баклажанну ікру дуже смачну. Просто пальчики оближеш! Зверніть увагу, що дана ікра не призначена для довгого зберігання. опис приготування: Процес приготування баклажанної ікри досить простий: спочатку необхідно обсмажити ово...

Баклажанна ікра з помідорами через м`ясорубку на зиму

Баклажанна ікра з помідорами через м`ясорубку на зиму

Баклажани можна квасити, солити, смажити і маринувати. традиційно, найбільшою популярністю користується баклажанная ікра. Використовуючи звичайну м'ясорубку в цьому рецепті, ми отримаємо ідеальну структуру. опис приготування: Рецепт досить легкий і простий, а інгредієнти доступні. Хочете порад...