Рецепт Баклажани в кисло-солодкому соусі

Рецепт Баклажани в кисло-солодкому соусі
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 20 хв.
Баклажани в кисло-солодкому соусі — справжній делікатес, чий смак не може не порадувати гурманів. Рецепт про те, як рядовий продукт перетворити в вишукане частування!

опис приготування:

Баклажани в кисло-солодкому соусі дуже просте і швидке блюдо. Його дуже добре використовувати як гарнір до м'яса, наприклад, до яловичому або свинячому стейку.

дам рада, під час нарізання баклажана сильно не дрібнити шматочки. баклажан, звичайно, не сильно ужарівается, однак занадто дрібні шматки можу перетворитися в непривабливу кашу.

Смачного!


  • баклажани— 200 грам
  • лимон— 0,5 штуки
  • Томатна паста— 30 грам
  • вода— 100 грам
  • цукор— — За смаком
  • сіль— — За смаком
  • Оливкова олія— — За смаком(для смаження)
  • Для прикраси— — За смаком(болгарський перець, Зелена цибуля, листя салату)
Баклажани в кисло-солодкому соусі - фото крок 1 Для початку підготуємо всі інгредієнти.

Баклажани в кисло-солодкому соусі - фото крок 2 Баклажаны нарежем брусочками или кубиками, як вам більше подобається.

Баклажани в кисло-солодкому соусі - фото крок 3 Положим баклажаны полежать в посоленную воду на минут 20, потом быстро обжарим на масле (и на большом огне) близько 2-3 хвилин.

Баклажани в кисло-солодкому соусі - фото крок 4 Далее подготовим кисло-сладкий соус. Для этого в сковородку выльем томатную пасту и на медленном огне, помешивая добавим сок половины лимона, сіль, цукор і трохи води. Добавим баклажаны и потушим на среднем огне около 2-3 хвилин.

Баклажани в кисло-солодкому соусі - фото крок 5 Длинненько нарежем зеленый лук, перець, нарвем салат

Баклажани в кисло-солодкому соусі - фото крок 6 Сервіруйте так — викладіть листя салату, на него положите баклажаны и посыпьте зеленым луком и перцем.

Подібні рецепти

Баклажани в гострому соусі

Cлоений пиріг з брусницею

Готувати баклажани часто дуже просто, головне, підібрати до них смачний соус. Дуже добре підходить до баклажанів томатний соус, тому пропоную приготувати баклажани в гострому соусі з помідорів. опис приготування: Купити баклажани в літньо-осінній період не складає труднощів, тому, раджу готува...

Баклажани в соусі «терияки»

Баклажани в соусі «терияки»

Соус "; Теріякі" зараз, напевно, наймодніший і ходової з усіх соусів. А баклажани як були корисними, так і залишаться! Давайте сумісний ці 2 інгредієнта і приготуємо баклажани в соусі теріякі. опис приготування: Баклажани готуються досить просто. Вони не "; розповзаються ";, якщо не різати їх ...

Баклажани в томатному соусі

Баклажани в томатному соусі

Шукайте варіант апетитною овочевий закуски? можливо, вам сподобається цей нескладний рецепт приготування баклажанів в томатному соусі з хрусткою сирною скоринкою. опис приготування: Ці апетитні баклажани в томатному соусі в домашніх умовах стануть справжньою знахідкою для тих, хто любить овоче...

Баклажани в томатно-часниковому соусі на зиму

Баклажани в томатно-часниковому соусі на зиму

Ця заготовка прекрасно підходить як добавка до будь-якого м'яса, відварного картоплі, обожнювання. Та й для легкої вечері — просто з шматочком хліба дуже смачно. розповім, як приготувати баклажани в соусі. опис приготування: Ця прекрасна заготівля на зиму в моїй родині користується попитом в х...

Баклажани, тушковані в сметанному соусі

Баклажани, тушковані в сметанному соусі

Перед вами рецепт баклажанів, тушкованих в духовці в сметанно-вершкової заливки з часником і кінзою. страва — ситне, літнє, просте в приготуванні. Використовуються тільки натуральні продукти. опис приготування: Підійде і як самостійне блюдо, і як гарнір. Переваги цього способу приготування в т...