Рецепт Баклажани в кисло-солодкому соусі по-китайськи

Рецепт Баклажани в кисло-солодкому соусі по-китайськи
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 35 хв.
У китайській кухні переважають цікаві поєднання, які перетворюють смак самих звичайних овочів, наприклад, баклажанів. подивіться, як приготувати баклажани в кисло-солодкому соусі по-китайськи.

опис приготування:

Дуже смачне поєднання кислинки і солодощі, які надають навіть звичайним баклажанів незвичайний смак. В такому соусі можна приготувати найрізноманітніші овочі: перець, кабачки, капусту та інше. Таке блюдо варто подавати з простеньким гарніром, щоб він не перебивав смак, в такому випадку підійде слабосоленої рис або відварну картоплю.

  • баклажани— 2 штуки
  • Перець болгарський— 1-2 штук
  • цибулина— 1 штука
  • імбир— 50 штук
  • часник— 3 зубчики
  • Перець чилі— 1 штука
  • Соєвий соус— 50 мілілітрів
  • Томатна паста— 2-3 Ст. ложок
  • крохмаль— За смаком
  • яйце— 1 штука
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 щіпка
  • Соняшникова олія— За смаком
  • Кунжутну олію— За смаком
Баклажани в кисло-солодкому соусі по-китайськи - фото крок 1 1. Перець болгарський моєму, видаляємо насіння і нарізаємо шматочками. Цибулину чистимо і моєму, нарізаємо невеликим кубиком. Баклажани миємо й нарізаємо шматочками, солимо і перемішуємо.

Баклажани в кисло-солодкому соусі по-китайськи - фото крок 2 2. імбир, часник, перець чилі чистимо і нарізаємо тонкими скибочками. Сковороду відправляємо на вогонь, наливаємо соняшникову олію і відправляємо їх обсмажувати. Трохи прогрів кидаємо болгарський перець і цибулю. Наливаємо соєвий соус, томатну пасту, розводимо в невеликій кількості води і кладемо в сковороду, додаємо цукор і розведений у воді крохмаль. Прогріваємо і наливаємо кунжутне масло.

Баклажани в кисло-солодкому соусі по-китайськи - фото крок 3 3. Відокремлюємо жовток від білка, в мисці змішуємо білок, крохмаль і трохи води, перемішуємо. Баклажани трохи віджимаємо, перекладаємо в тісто, перемішуємо. На огонь ставим сотейник, наливаємо соняшникову олію і опускаємо баклажани у фритюр, обсмажуємо і викладаємо на паперову серветку.

Баклажани в кисло-солодкому соусі по-китайськи - фото крок 4 4. Обсмажені баклажани перекладаємо на сковороду до соусу, перемішуємо і смажимо ще 5-7 хвилин. Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани в гострому соусі

Баклажани, смажені в медовому соєвому соусі

Готувати баклажани часто дуже просто, головне, підібрати до них смачний соус. Дуже добре підходить до баклажанів томатний соус, тому пропоную приготувати баклажани в гострому соусі з помідорів. опис приготування: Купити баклажани в літньо-осінній період не складає труднощів, тому, раджу готува...

Баклажани в соусі «терияки»

Баклажани в соусі «терияки»

Соус "; Теріякі" зараз, напевно, наймодніший і ходової з усіх соусів. А баклажани як були корисними, так і залишаться! Давайте сумісний ці 2 інгредієнта і приготуємо баклажани в соусі теріякі. опис приготування: Баклажани готуються досить просто. Вони не "; розповзаються ";, якщо не різати їх ...

Баклажани в томатному соусі

Баклажани в томатному соусі

Шукайте варіант апетитною овочевий закуски? можливо, вам сподобається цей нескладний рецепт приготування баклажанів в томатному соусі з хрусткою сирною скоринкою. опис приготування: Ці апетитні баклажани в томатному соусі в домашніх умовах стануть справжньою знахідкою для тих, хто любить овоче...

Баклажани в томатно-часниковому соусі на зиму

Баклажани в томатно-часниковому соусі на зиму

Ця заготовка прекрасно підходить як добавка до будь-якого м'яса, відварного картоплі, обожнювання. Та й для легкої вечері — просто з шматочком хліба дуже смачно. розповім, як приготувати баклажани в соусі. опис приготування: Ця прекрасна заготівля на зиму в моїй родині користується попитом в х...

Баклажани, тушковані в сметанному соусі

Баклажани, тушковані в сметанному соусі

Перед вами рецепт баклажанів, тушкованих в духовці в сметанно-вершкової заливки з часником і кінзою. страва — ситне, літнє, просте в приготуванні. Використовуються тільки натуральні продукти. опис приготування: Підійде і як самостійне блюдо, і як гарнір. Переваги цього способу приготування в т...