Рецепт Ароматна баранина з нутом
Хочете простого і смачного блюда на східний манер? Будь ласка — ароматна баранина з нутом! Простий механізм приготування, доступні інгредієнти — і фантастично смачна страва на столі!
опис приготування:
Ароматна баранина з нутом — смачна штука, я вам скажу. І особливого клопоту з нею немає, і виходить неймовірно смачно і ароматно. Баранина виходить ніжною і нежирної (баранина — гарне м'ясо, просто треба вміти його готувати, от і все), а вже які аромати переповнюють кухню під час приготування — слиною захлинаєшся
Що ж, готуємо це чудове блюдо з нуту і баранини!
- баранина— 600 грам
- часник— 2 зубчики
- Оливкова олія— 4 Ст. ложки
- зіра— 1 Чайна ложка
- куркума— 1/2 чайних ложки
- паприка мелена— 1 Чайна ложка
- кориця мелена— 1/4 чайних ложки
- сіль, чорний перець— — За смаком
- цибулина— 1 штука
- бульйон м'ясний— 300 мілілітрів
- Цедра лимону— 1 Ст. ложка
- Нут консервований (готовий) — 200 грам
- Оливки без кісточок— 10 штук
- Braai— — За смаком
Нарезаем баранину на кусочки размером приблизительно 3 з 3 см.
Добавляем в мясо мелко нарубленный чеснок, 2 ст.л. оливкового масла, kurkumu, IRU, корицю, паприка, перець і сіль.
Хорошенько перемешиваем и оставляем на 1 годину маринуватися. У холодильник не ставте — нехай маринується при кімнатній температурі.
Разогреваем в сковороде небольшое количество масла, кладем туда кусочки баранины и обжариваем их на быстром огне в течение 2-3 хвилин до утворення рум'яної скоринки.
Добавляем мелко нарезанный лук и обжариваем еще 2-3 хвилини.
Заливаємо все це справа бульйоном, доводимо до кипіння, после чего сбавляем огонь до минимума и тушим под крышкой 1 час.
А пока мясо тушится, необходимо мелко натереть цедру с половины лимона.
По истечению часа добавляем к мясу оливки, цедру и нут. Перемешиваем и готовим на среднем огне около 15 хвилин.
Буквально за минуту до окончания приготовления добавляем в блюдо мелко нарубленную кинзу.
Подаємо негайно, поки не охололо. Смачного!
Подібні рецепти
Ароматна баранина в мультиварці
Баклажани з нутом — дуже смачне і ситне блюдо, відмінно підійде як на обід, так і на вечерю. До того ж воно самодостатнє і не вимагає гарніру. опис приготування: Щоб прискорити приготування страви нут можна використовувати консервований або відварити його заздалегідь і зберігати в холодильнику...
Баранина (спекотне)
Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...
Баранина на кісточці
Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...
Баранина з айвою в мультиварці
Рецептів приготування баранини з айвою в мультиварці безліч, всі вони дуже смачні, інакше і бути не може! опис приготування: Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти. Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очисти...
Баранина на кісточці з помідорами і вином
Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...