Рецепт Ароматна баранина з нутом

Рецепт Ароматна баранина з нутом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хочете простого і смачного блюда на східний манер? Будь ласка — ароматна баранина з нутом! Простий механізм приготування, доступні інгредієнти — і фантастично смачна страва на столі!

опис приготування:

Ароматна баранина з нутом — смачна штука, я вам скажу. І особливого клопоту з нею немає, і виходить неймовірно смачно і ароматно. Баранина виходить ніжною і нежирної (баранина — гарне м'ясо, просто треба вміти його готувати, от і все), а вже які аромати переповнюють кухню під час приготування — слиною захлинаєшся

Що ж, готуємо це чудове блюдо з нуту і баранини!


  • баранина— 600 грам
  • часник— 2 зубчики
  • Оливкова олія— 4 Ст. ложки
  • зіра— 1 Чайна ложка
  • куркума— 1/2 чайних ложки
  • паприка мелена— 1 Чайна ложка
  • кориця мелена— 1/4 чайних ложки
  • сіль, чорний перець— — За смаком
  • цибулина— 1 штука
  • бульйон м'ясний— 300 мілілітрів
  • Цедра лимону— 1 Ст. ложка
  • Нут консервований (готовий)  — 200 грам
  • Оливки без кісточок— 10 штук
  • Braai— — За смаком
Ароматна баранина з нутом - фото крок 1 Для наочності, показую необхідні нам інгредієнти. Відразу звертаю увагу на те, что здесь используется уже готовый консервированный нут. Если у вас нут сырой, то его необходимо сперва замочить на ночь, а потім відварити до готовності. А далі — Усе, як в цьому рецепті.

Ароматна баранина з нутом - фото крок 2 Нарезаем баранину на кусочки размером приблизительно 3 з 3 см.

Ароматна баранина з нутом - фото крок 3 Добавляем в мясо мелко нарубленный чеснок, 2 ст.л. оливкового масла, kurkumu, IRU, корицю, паприка, перець і сіль.

Ароматна баранина з нутом - фото крок 4 Хорошенько перемешиваем и оставляем на 1 годину маринуватися. У холодильник не ставте — нехай маринується при кімнатній температурі.

Ароматна баранина з нутом - фото крок 5 Разогреваем в сковороде небольшое количество масла, кладем туда кусочки баранины и обжариваем их на быстром огне в течение 2-3 хвилин до утворення рум'яної скоринки.

Ароматна баранина з нутом - фото крок 6 Добавляем мелко нарезанный лук и обжариваем еще 2-3 хвилини.

Ароматна баранина з нутом - фото крок 7 Заливаємо все це справа бульйоном, доводимо до кипіння, после чего сбавляем огонь до минимума и тушим под крышкой 1 час.

Ароматна баранина з нутом - фото крок 8 А пока мясо тушится, необходимо мелко натереть цедру с половины лимона.

Ароматна баранина з нутом - фото крок 9 По истечению часа добавляем к мясу оливки, цедру и нут. Перемешиваем и готовим на среднем огне около 15 хвилин.

Ароматна баранина з нутом - фото крок 10 Буквально за минуту до окончания приготовления добавляем в блюдо мелко нарубленную кинзу.

Ароматна баранина з нутом - фото крок 11 Подаємо негайно, поки не охололо. Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани з нутом

Ароматна баранина в мультиварці

Баклажани з нутом — дуже смачне і ситне блюдо, відмінно підійде як на обід, так і на вечерю. До того ж воно самодостатнє і не вимагає гарніру. опис приготування: Щоб прискорити приготування страви нут можна використовувати консервований або відварити його заздалегідь і зберігати в холодильнику...

Баранина в рисової кірці

Баранина в рисової кірці

Рецепт приготування смачної страви з баранини і рису. опис приготування: 1. Розтопити масло в сковороді, обсмажувати філе баранини з усіх боків до готовності. Викласти м'ясо на тарілку. 2. Розігріти духовку до 180 ° С. 3. Змішати гірчицю з тертим часником, тертим сиром і цедрою лимона. Об'єдна...

Баранина з йогуртовим соусом

Баранина з йогуртовим соусом

Рецепт приготування смажених реберець ягняти з соусом з йогурту, Порт-salotų, кінзи і лимонного соку. опис приготування: Приправити реберця ягняти з обох сторін сіллю і перцем. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажувати реберця в дві партії від 4 до 6 хвилин з кожного бо...

Баранина з кольоровою капустою і соусом

Баранина з кольоровою капустою і соусом

Рецепт приготування смаженої баранини із запеченою цвітною капустою, соусом з йогурту і рисом басматі. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. У маленькій мисці змішати йогурт, Kinzu, лимонний сік і часник. Приправити сіллю і перцем, відкласти соус убік. Приготувати рис відповідн...

Баранина з чорносливом в горщику

Баранина з чорносливом в горщику

Баранина виходить дуже соковитою і смачною. Т. до. м'ясо на кісточці, смак виходить більш насичений, а блюдо ситне. Як приготувати баранину з чорносливом в горщику, читайте нижче і готуйте. опис приготування: Соусу після баранини залишається дуже багато, тому можна на ньому приготувати ще й га...