Рецепт Ароматна баранина з нутом

Рецепт Ароматна баранина з нутом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хочете простого і смачного блюда на східний манер? Будь ласка — ароматна баранина з нутом! Простий механізм приготування, доступні інгредієнти — і фантастично смачна страва на столі!

опис приготування:

Ароматна баранина з нутом — смачна штука, я вам скажу. І особливого клопоту з нею немає, і виходить неймовірно смачно і ароматно. Баранина виходить ніжною і нежирної (баранина — гарне м'ясо, просто треба вміти його готувати, от і все), а вже які аромати переповнюють кухню під час приготування — слиною захлинаєшся

Що ж, готуємо це чудове блюдо з нуту і баранини!


  • баранина— 600 грам
  • часник— 2 зубчики
  • Оливкова олія— 4 Ст. ложки
  • зіра— 1 Чайна ложка
  • куркума— 1/2 чайних ложки
  • паприка мелена— 1 Чайна ложка
  • кориця мелена— 1/4 чайних ложки
  • сіль, чорний перець— — За смаком
  • цибулина— 1 штука
  • бульйон м'ясний— 300 мілілітрів
  • Цедра лимону— 1 Ст. ложка
  • Нут консервований (готовий)  — 200 грам
  • Оливки без кісточок— 10 штук
  • Braai— — За смаком
Ароматна баранина з нутом - фото крок 1 Для наочності, показую необхідні нам інгредієнти. Відразу звертаю увагу на те, что здесь используется уже готовый консервированный нут. Если у вас нут сырой, то его необходимо сперва замочить на ночь, а потім відварити до готовності. А далі — Усе, як в цьому рецепті.

Ароматна баранина з нутом - фото крок 2 Нарезаем баранину на кусочки размером приблизительно 3 з 3 см.

Ароматна баранина з нутом - фото крок 3 Добавляем в мясо мелко нарубленный чеснок, 2 ст.л. оливкового масла, kurkumu, IRU, корицю, паприка, перець і сіль.

Ароматна баранина з нутом - фото крок 4 Хорошенько перемешиваем и оставляем на 1 годину маринуватися. У холодильник не ставте — нехай маринується при кімнатній температурі.

Ароматна баранина з нутом - фото крок 5 Разогреваем в сковороде небольшое количество масла, кладем туда кусочки баранины и обжариваем их на быстром огне в течение 2-3 хвилин до утворення рум'яної скоринки.

Ароматна баранина з нутом - фото крок 6 Добавляем мелко нарезанный лук и обжариваем еще 2-3 хвилини.

Ароматна баранина з нутом - фото крок 7 Заливаємо все це справа бульйоном, доводимо до кипіння, после чего сбавляем огонь до минимума и тушим под крышкой 1 час.

Ароматна баранина з нутом - фото крок 8 А пока мясо тушится, необходимо мелко натереть цедру с половины лимона.

Ароматна баранина з нутом - фото крок 9 По истечению часа добавляем к мясу оливки, цедру и нут. Перемешиваем и готовим на среднем огне около 15 хвилин.

Ароматна баранина з нутом - фото крок 10 Буквально за минуту до окончания приготовления добавляем в блюдо мелко нарубленную кинзу.

Ароматна баранина з нутом - фото крок 11 Подаємо негайно, поки не охололо. Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани з нутом

Ароматна баранина в мультиварці

Баклажани з нутом — дуже смачне і ситне блюдо, відмінно підійде як на обід, так і на вечерю. До того ж воно самодостатнє і не вимагає гарніру. опис приготування: Щоб прискорити приготування страви нут можна використовувати консервований або відварити його заздалегідь і зберігати в холодильнику...

Баранина (спекотне)

Баранина (спекотне)

Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...

Баранина на кісточці

Баранина на кісточці

Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...

Баранина з айвою в мультиварці

Баранина з айвою в мультиварці

Рецептів приготування баранини з айвою в мультиварці безліч, всі вони дуже смачні, інакше і бути не може! опис приготування: Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти. Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очисти...

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...