Рецепт Баранина на кісточці
Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту.
опис приготування:
Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєте дуже соковите смачна страва. Для нього дуже важливо вибрати свіжий, якісний шматок баранини без старого жовтого жиру. Ароматне масло - це взагалі відмінна знахідка. Щоб його приготувати, можна використовувати не тільки спеції і трави, заявлені в рецепті, але і ваші улюблені.
- Баранина на кісточці— 5-6 штук
- часник— 3 зубчики
- Масло оливкове— За смаком
- чебрець— 2 штуки
- Вершкове масло— 50 грам
- зелень— За смаком
- гриби— 50 грам
- бекон— 50 грам
- Цибуля— 1 штука
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
2. Постелите лист бумаги для выпечки. Выложите на него ароматное масло, розрівняйте. Сверху накройте вторым листом пергаментной бумаги. Візьміть качалку, раскатайте весь кусок, чтобы равномерно распределилась толщина (3-4 мм). После чего уберите в морозилку.
3. Зачистите края ребер от пленки и мяса. Возьмите кулинарный шпагат и несколько раз оберните кусок мяса. Это поможет мясу сохранить форму.
4. Розігрійте оливкову олію на сковороді. Раздавите несколько зубчиков чеснока плоской стороной ножа, покладіть в масло. викладіть баранину, обжарьте её с каждой стороны по 3-4 хвилини. Потім додайте вершкове масло. Всыпьте сушеный тимьян. Продовжуйте обсмажувати, поливая маслом со сковородки.
5. Снимите мясо со сковородки. Срежьте с него шпагат. Достаньте из морозилки ароматное масло. Кусочек положите сверху баранины. Положите ее на решетку и поставьте под гриль при температуре 250 градусів на 5 хвилин.
6. Для любителей пропеченного мяса (без крові) сначала отправьте поджаренную баранину в духовку при температуре 220 градусів, продержите до нужной степени готовности. Только затем положите ароматное масло поверху баранины, запекайте еще пару минут.
Подібні рецепти
Шашлик з телятини на кісточці
Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...
Баранячі котлети на кісточці
тут розповім, як приготувати баранячі котлети на кісточці. Ця страва складається з ніжного м'яса баранини в соусі і овочів. Незважаючи на свою простоту, воно має вишуканий смак і чудовий аромат. опис приготування: крок 1. Баранячі котлети вибирайте свіжі і без стороннього запаху. Для початку ї...
Бараняча котлета на кісточці
Мій чоловік - справжня м'ясна душа. Кожен день йому обов'язково треба їсти ситне гаряче, інакше працювати нормально не зможе і настрій буде погане. Ось я і шукаю весь час нові рецепти для нього. опис приготування: На цей раз я з вами поділюся тим, як приготувати баранячу котлету на кісточці. М...
Ароматна баранина з нутом
Хочете простого і смачного блюда на східний манер? Будь ласка — ароматна баранина з нутом! Простий механізм приготування, доступні інгредієнти — і фантастично смачна страва на столі! опис приготування: Ароматна баранина з нутом — смачна штука, я вам скажу. І особливого клопоту з нею немає, і в...
Баранина (спекотне)
Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...