Рецепт Баранина (спекотне)
Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню.
опис приготування:
Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом.
приготування:
Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вимити баранину, витягти кістки. Начинити баранину салом, натерти подрібненим часником з сіллю. Розігріти смалець або вершкове масло і обсмажити баранину до золотисто-коричневого кольору. Викласти баранину в сотейник, додати жир, бульйон або воду і тушкувати до готовності. борошно пасерувати, а потім перемішати з соком від гасіння баранини. Додати бульйон, посолити, поперчити і варити. Процідити отриману підливу, вилити на баранину і довести до кипіння. Квасоля перебрати і промити, потім замочити і відварити до готовності. Процідити квасолевий відвар. Розігріти вершкове масло в сковороді і обсмажити подрібнену цибулю. Додати томатну пасту і готувати ще протягом 4-5 хвилин. Влити відвар квасолі (півсклянки), довести до кипіння, додати варену квасолю, сіль і готувати до нагрівання. Нарізати баранину тонкими скибочками, полити підливою, посипати подрібненою зеленню і подавати з вареною квасолею.
- баранини— 500 грам
- смальцю— 1 Ст. ложка
- промисловість— 80 грам
- часнику— 5 зубчиків
- пшеничного борошна— 1 Ст. ложка
- вершкового масла— 1 Ст. ложка
- бульона из поджаренных костей баранины— 2 склянки
- квасолі— 1 Склянка
- цибулина— 1 штука
- томатної пасти— 50 грам
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- зелень— За смаком
приготування:
Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вимити баранину, витягти кістки. Начинити баранину салом, натерти подрібненим часником з сіллю. Розігріти смалець або вершкове масло і обсмажити баранину до золотисто-коричневого кольору. Викласти баранину в сотейник, додати жир, бульйон або воду і тушкувати до готовності. борошно пасерувати, а потім перемішати з соком від гасіння баранини. Додати бульйон, посолити, поперчити і варити. Процідити отриману підливу, вилити на баранину і довести до кипіння. Квасоля перебрати і промити, потім замочити і відварити до готовності. Процідити квасолевий відвар. Розігріти вершкове масло в сковороді і обсмажити подрібнену цибулю. Додати томатну пасту і готувати ще протягом 4-5 хвилин. Влити відвар квасолі (півсклянки), довести до кипіння, додати варену квасолю, сіль і готувати до нагрівання. Нарізати баранину тонкими скибочками, полити підливою, посипати подрібненою зеленню і подавати з вареною квасолею.
Подібні рецепти
Російське спекотне
Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...
Баранина по-прованськи
Рецепт приготування баранини в традиціях французької кухні. кількість порцій: 4 баранячі корейки— 800 грам червоного сухого вина— 2 склянки картоплини— 4 штуки цибулина— 1 штука часник— 2 зубчики солодкий лерец— 1 штука томатної пасти— 1 Ст. ложка маслин без кісточок— 150 грам гілочка розмарину...
Баранина (рагу)
Рецепт приготування рагу з баранини з картоплею, морквою, цибулею, ріпою і зеленню. опис приготування: Баранина дуже добре поєднується з овочами, зеленню і приправами. Для приготування рагу беріть грудинку або лопатку. приготування: Добре вимити баранину, витягти кістки. Розрізати баранину на ...
Баранина з айвою в мультиварці
Рецептів приготування баранини з айвою в мультиварці безліч, всі вони дуже смачні, інакше і бути не може! опис приготування: Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти. Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очисти...
Баранина з артишоками
Баранина з артишоками — національне блюдо Криту. Увага — для приготування автентичного страви необхідна наявність справжній печі! опис приготування: Рецепт страви придуманий не мною, а подсмотрен у шеф-кухаря в одному крітському ресторані. Адже там столики і печі прямо на вулиці стоять, тому д...