Рецепт Баранина по-прованськи

Рецепт Баранина по-прованськи
Час приготування: 1 дн. 0 г. 0 хв.
Рецепт приготування баранини в традиціях французької кухні.

кількість порцій: 4
  • баранячі корейки— 800 грам
  • червоного сухого вина— 2 склянки
  • картоплини— 4 штуки
  • цибулина— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • солодкий лерец— 1 штука
  • томатної пасти— 1 Ст. ложка
  • маслин без кісточок— 150 грам
  • гілочка розмарину— 1 штука
  • гілочки петрушки— 3 штуки
  • подрібнена цедра 1 апельсина— 1 штука
  • лавровий лист— 1 штука
  • рослинної олії— 2 Ст. ложки
  • сіль , перець— 1 штука(за смаком)
Баранина по-прованськи - фото крок 1 м'ясо промити, порізати великими шматками, перекласти в ємність і залити червоним вином. Покришити лавровий лист, кілька листочків розмарину і поставити на ніч.

Баранина по-прованськи - фото крок 2 На наступний день цибулю, картопля і часник почистити. Цибулю порізати товстими півкільцями, картопля великими шматками, розчавити часник. Перець помити і крупно нарізати, видаливши серцевину. М'ясо дістати з маринаду і обсмажити в рослинній олії, часто перевертаючи, 8 хв. маринад залишити.

Баранина по-прованськи - фото крок 3 Покласти готове м'ясо в каструлю. У сковороду , де смажилося м'ясо, додати масло, що залишилося і обсмажити часник, цибуля і перець, 5 хв. Покласти в каструлю з м'ясом.

Баранина по-прованськи - фото крок 4 Залити половиною маринаду, додати томатну пасту, перемішати і готувати на максимальному вогні 5 хв. Додати залишився маринад, покласти оливки і листочки розмарину. зменшити вогонь, прикрити кришкою і тушкувати півтори години.

Баранина по-прованськи - фото крок 5 Додати картоплю і готувати ще 20 хв. Залишити в прохолодному місці до слід. дня. після, розігріти, додавши апельсинову листочки петрушки і цедру.

Подібні рецепти

Ароматна баранина з нутом

Баранина, смажена на сковороді

Хочете простого і смачного блюда на східний манер? Будь ласка — ароматна баранина з нутом! Простий механізм приготування, доступні інгредієнти — і фантастично смачна страва на столі! опис приготування: Ароматна баранина з нутом — смачна штука, я вам скажу. І особливого клопоту з нею немає, і в...

Баранина в рисової кірці

Баранина в рисової кірці

Рецепт приготування смачної страви з баранини і рису. опис приготування: 1. Розтопити масло в сковороді, обсмажувати філе баранини з усіх боків до готовності. Викласти м'ясо на тарілку. 2. Розігріти духовку до 180 ° С. 3. Змішати гірчицю з тертим часником, тертим сиром і цедрою лимона. Об'єдна...

Баранина з йогуртовим соусом

Баранина з йогуртовим соусом

Рецепт приготування смажених реберець ягняти з соусом з йогурту, Порт-salotų, кінзи і лимонного соку. опис приготування: Приправити реберця ягняти з обох сторін сіллю і перцем. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажувати реберця в дві партії від 4 до 6 хвилин з кожного бо...

Баранина з кольоровою капустою і соусом

Баранина з кольоровою капустою і соусом

Рецепт приготування смаженої баранини із запеченою цвітною капустою, соусом з йогурту і рисом басматі. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. У маленькій мисці змішати йогурт, Kinzu, лимонний сік і часник. Приправити сіллю і перцем, відкласти соус убік. Приготувати рис відповідн...

Баранина з чорносливом в горщику

Баранина з чорносливом в горщику

Баранина виходить дуже соковитою і смачною. Т. до. м'ясо на кісточці, смак виходить більш насичений, а блюдо ситне. Як приготувати баранину з чорносливом в горщику, читайте нижче і готуйте. опис приготування: Соусу після баранини залишається дуже багато, тому можна на ньому приготувати ще й га...