Рецепт Баранина по-прованськи
Рецепт приготування баранини в традиціях французької кухні.
кількість порцій: 4
- баранячі корейки— 800 грам
- червоного сухого вина— 2 склянки
- картоплини— 4 штуки
- цибулина— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- солодкий лерец— 1 штука
- томатної пасти— 1 Ст. ложка
- маслин без кісточок— 150 грам
- гілочка розмарину— 1 штука
- гілочки петрушки— 3 штуки
- подрібнена цедра 1 апельсина— 1 штука
- лавровий лист— 1 штука
- рослинної олії— 2 Ст. ложки
- сіль , перець— 1 штука(за смаком)
На наступний день цибулю, картопля і часник почистити. Цибулю порізати товстими півкільцями, картопля великими шматками, розчавити часник. Перець помити і крупно нарізати, видаливши серцевину. М'ясо дістати з маринаду і обсмажити в рослинній олії, часто перевертаючи, 8 хв. маринад залишити.
Покласти готове м'ясо в каструлю. У сковороду , де смажилося м'ясо, додати масло, що залишилося і обсмажити часник, цибуля і перець, 5 хв. Покласти в каструлю з м'ясом.
Залити половиною маринаду, додати томатну пасту, перемішати і готувати на максимальному вогні 5 хв. Додати залишився маринад, покласти оливки і листочки розмарину. зменшити вогонь, прикрити кришкою і тушкувати півтори години.
Додати картоплю і готувати ще 20 хв. Залишити в прохолодному місці до слід. дня. після, розігріти, додавши апельсинову листочки петрушки і цедру.
Подібні рецепти
Пташине молоко
Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...
Баранина на кісточці
Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...
Баранина з айвою в мультиварці
Рецептів приготування баранини з айвою в мультиварці безліч, всі вони дуже смачні, інакше і бути не може! опис приготування: Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти. Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очисти...
Баранина на кісточці з помідорами і вином
Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...
Баранина (рагу)
Рецепт приготування рагу з баранини з картоплею, морквою, цибулею, ріпою і зеленню. опис приготування: Баранина дуже добре поєднується з овочами, зеленню і приправами. Для приготування рагу беріть грудинку або лопатку. приготування: Добре вимити баранину, витягти кістки. Розрізати баранину на ...