Рецепт Баранина по-прованськи

Рецепт Баранина по-прованськи
Час приготування: 1 дн. 0 г. 0 хв.
Рецепт приготування баранини в традиціях французької кухні.

кількість порцій: 4
  • баранячі корейки— 800 грам
  • червоного сухого вина— 2 склянки
  • картоплини— 4 штуки
  • цибулина— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • солодкий лерец— 1 штука
  • томатної пасти— 1 Ст. ложка
  • маслин без кісточок— 150 грам
  • гілочка розмарину— 1 штука
  • гілочки петрушки— 3 штуки
  • подрібнена цедра 1 апельсина— 1 штука
  • лавровий лист— 1 штука
  • рослинної олії— 2 Ст. ложки
  • сіль , перець— 1 штука(за смаком)
Баранина по-прованськи - фото крок 1 м'ясо промити, порізати великими шматками, перекласти в ємність і залити червоним вином. Покришити лавровий лист, кілька листочків розмарину і поставити на ніч.

Баранина по-прованськи - фото крок 2 На наступний день цибулю, картопля і часник почистити. Цибулю порізати товстими півкільцями, картопля великими шматками, розчавити часник. Перець помити і крупно нарізати, видаливши серцевину. М'ясо дістати з маринаду і обсмажити в рослинній олії, часто перевертаючи, 8 хв. маринад залишити.

Баранина по-прованськи - фото крок 3 Покласти готове м'ясо в каструлю. У сковороду , де смажилося м'ясо, додати масло, що залишилося і обсмажити часник, цибуля і перець, 5 хв. Покласти в каструлю з м'ясом.

Баранина по-прованськи - фото крок 4 Залити половиною маринаду, додати томатну пасту, перемішати і готувати на максимальному вогні 5 хв. Додати залишився маринад, покласти оливки і листочки розмарину. зменшити вогонь, прикрити кришкою і тушкувати півтори години.

Баранина по-прованськи - фото крок 5 Додати картоплю і готувати ще 20 хв. Залишити в прохолодному місці до слід. дня. після, розігріти, додавши апельсинову листочки петрушки і цедру.

Подібні рецепти

Баранина (спекотне)

Пташине молоко

Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...

Баранина на кісточці

Баранина на кісточці

Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...

Баранина з айвою в мультиварці

Баранина з айвою в мультиварці

Рецептів приготування баранини з айвою в мультиварці безліч, всі вони дуже смачні, інакше і бути не може! опис приготування: Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти. Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очисти...

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...

Баранина (рагу)

Баранина (рагу)

Рецепт приготування рагу з баранини з картоплею, морквою, цибулею, ріпою і зеленню. опис приготування: Баранина дуже добре поєднується з овочами, зеленню і приправами. Для приготування рагу беріть грудинку або лопатку. приготування: Добре вимити баранину, витягти кістки. Розрізати баранину на ...