Рецепт Баранина (рагу)
Рецепт приготування рагу з баранини з картоплею, морквою, цибулею, ріпою і зеленню.
опис приготування:
Баранина дуже добре поєднується з овочами, зеленню і приправами. Для приготування рагу беріть грудинку або лопатку.
приготування:
Добре вимити баранину, витягти кістки. Розрізати баранину на шматки і посолити. Розігріти вершкове масло в сковороді і обсмажити м'ясо. В кінці приготування посипати борошном. В іншій сковороді розігріти олію і обсмажити нарізану картоплю, морква, цибуля, ріпу і корінь петрушки. Викласти баранину в каструлю, додати томатну пасту, гарячий бульйон (або вода) і тушкувати на повільному вогні. приблизно через 1,5-2 годину (або через 40-50 хвилин, якщо баранина молода) викласти м'ясо в неглибоку каструлю. Що залишився від гасіння сік процідити. Додати до баранини смажені овочі, лавровий лист і горошини чорного перцю. Залити соком і тушкувати ще 30 хвилин. Посипати рагу подрібненою зеленню і подавати.
- картоплі— 600 грам
- баранини— 500 грам
- горошин чорного перцю— 6-8 штук
- морква— 2 штуки
- томатної пасти— 2 Ст. ложки
- вершкового масла— 2 Ст. ложки
- рослинної олії— 2 Ст. ложки
- бульйону або води— 1,5 склянки
- лаврові листки— 1-2 штук
- петрушки— 1 Ст. ложка
- корінь петрушки— 1 штука
- буряк— 1 штука
- цибулина— 1 штука
- зелень петрушки— За смаком
- зелень кропу— За смаком
- сіль— За смаком
приготування:
Добре вимити баранину, витягти кістки. Розрізати баранину на шматки і посолити. Розігріти вершкове масло в сковороді і обсмажити м'ясо. В кінці приготування посипати борошном. В іншій сковороді розігріти олію і обсмажити нарізану картоплю, морква, цибуля, ріпу і корінь петрушки. Викласти баранину в каструлю, додати томатну пасту, гарячий бульйон (або вода) і тушкувати на повільному вогні. приблизно через 1,5-2 годину (або через 40-50 хвилин, якщо баранина молода) викласти м'ясо в неглибоку каструлю. Що залишився від гасіння сік процідити. Додати до баранини смажені овочі, лавровий лист і горошини чорного перцю. Залити соком і тушкувати ще 30 хвилин. Посипати рагу подрібненою зеленню і подавати.
Подібні рецепти
Індійські солодощі
Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...
Баранина на кісточці
Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...
Баранина з айвою в мультиварці
Рецептів приготування баранини з айвою в мультиварці безліч, всі вони дуже смачні, інакше і бути не може! опис приготування: Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти. Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очисти...
Баранина на кісточці з помідорами і вином
Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...
Баранина по-прованськи
Рецепт приготування баранини в традиціях французької кухні. кількість порцій: 4 баранячі корейки— 800 грам червоного сухого вина— 2 склянки картоплини— 4 штуки цибулина— 1 штука часник— 2 зубчики солодкий лерец— 1 штука томатної пасти— 1 Ст. ложка маслин без кісточок— 150 грам гілочка розмарину...