Рецепт Баранина (рагу)

Рецепт Баранина (рагу)
Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Рецепт приготування рагу з баранини з картоплею, морквою, цибулею, ріпою і зеленню.

опис приготування:

Баранина дуже добре поєднується з овочами, зеленню і приправами. Для приготування рагу беріть грудинку або лопатку.

приготування:

Добре вимити баранину, витягти кістки. Розрізати баранину на шматки і посолити. Розігріти вершкове масло в сковороді і обсмажити м'ясо. В кінці приготування посипати борошном. В іншій сковороді розігріти олію і обсмажити нарізану картоплю, морква, цибуля, ріпу і корінь петрушки. Викласти баранину в каструлю, додати томатну пасту, гарячий бульйон (або вода) і тушкувати на повільному вогні. приблизно через 1,5-2 годину (або через 40-50 хвилин, якщо баранина молода) викласти м'ясо в неглибоку каструлю. Що залишився від гасіння сік процідити. Додати до баранини смажені овочі, лавровий лист і горошини чорного перцю. Залити соком і тушкувати ще 30 хвилин. Посипати рагу подрібненою зеленню і подавати.


  • картоплі— 600 грам
  • баранини— 500 грам
  • горошин чорного перцю— 6-8 штук
  • морква— 2 штуки
  • томатної пасти— 2 Ст. ложки
  • вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • рослинної олії— 2 Ст. ложки
  • бульйону або води— 1,5 склянки
  • лаврові листки— 1-2 штук
  • петрушки— 1 Ст. ложка
  • корінь петрушки— 1 штука
  • буряк— 1 штука
  • цибулина— 1 штука
  • зелень петрушки— За смаком
  • зелень кропу— За смаком
  • сіль— За смаком
Баранина дуже добре поєднується з овочами, зеленню і приправами. Для приготування рагу беріть грудинку або лопатку.

приготування:

Добре вимити баранину, витягти кістки. Розрізати баранину на шматки і посолити. Розігріти вершкове масло в сковороді і обсмажити м'ясо. В кінці приготування посипати борошном. В іншій сковороді розігріти олію і обсмажити нарізану картоплю, морква, цибуля, ріпу і корінь петрушки. Викласти баранину в каструлю, додати томатну пасту, гарячий бульйон (або вода) і тушкувати на повільному вогні. приблизно через 1,5-2 годину (або через 40-50 хвилин, якщо баранина молода) викласти м'ясо в неглибоку каструлю. Що залишився від гасіння сік процідити. Додати до баранини смажені овочі, лавровий лист і горошини чорного перцю. Залити соком і тушкувати ще 30 хвилин. Посипати рагу подрібненою зеленню і подавати.


Подібні рецепти

Баранина (спекотне)

Індійські солодощі

Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...

Баранина на кісточці

Баранина на кісточці

Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...

Баранина з айвою в мультиварці

Баранина з айвою в мультиварці

Рецептів приготування баранини з айвою в мультиварці безліч, всі вони дуже смачні, інакше і бути не може! опис приготування: Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти. Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очисти...

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...

Баранина по-прованськи

Баранина по-прованськи

Рецепт приготування баранини в традиціях французької кухні. кількість порцій: 4 баранячі корейки— 800 грам червоного сухого вина— 2 склянки картоплини— 4 штуки цибулина— 1 штука часник— 2 зубчики солодкий лерец— 1 штука томатної пасти— 1 Ст. ложка маслин без кісточок— 150 грам гілочка розмарину...