Рецепт Баранина з айвою в мультиварці
Рецептів приготування баранини з айвою в мультиварці безліч, всі вони дуже смачні, інакше і бути не може!
опис приготування:
Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти.
Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очистити від серцевини. Почувши сигнал про готовність програми, кладемо в чашу вершкове масло і, як тільки воно розтопиться (а це буде практично відразу), викладаємо в чашу айву бочками на дно в масло, періодично перевертаючи на інший бік, щоб обсмажити з усіх боків. Запах буде стояти приголомшливий!
В цей час чистимо моркву і цибулю. Морква ріжемо товстими кружками, цибуля великими часточками уздовж волокон.
Коли айва зарум'яниться з усіх боків, дістаємо її з чаші в окремий посуд і відставляємо на час в сторону. Якщо в чаші мало жиру, це dolivaem 1 ст.л. оливкового масла і викладаємо морква. Обсмажуємо її разом з дрібкою розтертої зіри до добре рум'яного кольору. Після чого її дістаємо і далі окремо же обсмажуємо цибулю. Я б навіть сказала, що овочі потрібно не пасерувати, а саме швидко обпекти і підрум'янити з усіх боків.
Поки наші овочі обсмажуються, моєму м'ясо. У мене була бараняча лопатка, і без кісток готувати не вийшло. В ідеалі сюди потрібна м'якоть. Ріжемо м'ясо на шматки досить великого розміру, позбавляємо від зайвої вологи паперовим рушником. Дістаємо з чаші цибулю і викладаємо щільно м'ясо. Коли м'ясо знизу зарум'яниться, перевертаємо наші шматочки, солимо, перетираємо я руках зиру на м'ясо і викладаємо зверху айву, потім цибулю, морква і зелень. Втыкаем зубчики чеснока. Знову злегка солимо. Якщо немає протипоказань по здоров'ю, можна покласти гострий перець, я не додавала, так як готувала і на дитину в тому числі.
Закриваємо кришку і вентиль клапана. Включаємо програму "; М'ясо" час 20 хвилин тиск 0,7.
Після звукового сигналу після закінчення роботи програми вручну стравлювати тиск.
Ось так легко приготувати баранину з айвою в мультиварці!
Смачного!
- баранина— 1 кілограм
- айва— 3 штуки
- морква— 2 штуки
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- зіра— 1 Ст. ложка
- часник— 2 зубчики
- сіль, зелень, перець— За смаком
- Вершкове масло— 50 грам
- Оливкова олія— За смаком
Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очистити від серцевини. Почувши сигнал про готовність програми, кладемо в чашу вершкове масло і, як тільки воно розтопиться (а це буде практично відразу), викладаємо в чашу айву бочками на дно в масло, періодично перевертаючи на інший бік, щоб обсмажити з усіх боків. Запах буде стояти приголомшливий!
В цей час чистимо моркву і цибулю. Морква ріжемо товстими кружками, цибуля великими часточками уздовж волокон.
Коли айва зарум'яниться з усіх боків, дістаємо її з чаші в окремий посуд і відставляємо на час в сторону. Якщо в чаші мало жиру, це dolivaem 1 ст.л. оливкового масла і викладаємо морква. Обсмажуємо її разом з дрібкою розтертої зіри до добре рум'яного кольору. Після чого її дістаємо і далі окремо же обсмажуємо цибулю. Я б навіть сказала, що овочі потрібно не пасерувати, а саме швидко обпекти і підрум'янити з усіх боків.
Поки наші овочі обсмажуються, моєму м'ясо. У мене була бараняча лопатка, і без кісток готувати не вийшло. В ідеалі сюди потрібна м'якоть. Ріжемо м'ясо на шматки досить великого розміру, позбавляємо від зайвої вологи паперовим рушником. Дістаємо з чаші цибулю і викладаємо щільно м'ясо. Коли м'ясо знизу зарум'яниться, перевертаємо наші шматочки, солимо, перетираємо я руках зиру на м'ясо і викладаємо зверху айву, потім цибулю, морква і зелень. Втыкаем зубчики чеснока. Знову злегка солимо. Якщо немає протипоказань по здоров'ю, можна покласти гострий перець, я не додавала, так як готувала і на дитину в тому числі.
Закриваємо кришку і вентиль клапана. Включаємо програму "; М'ясо" час 20 хвилин тиск 0,7.
Після звукового сигналу після закінчення роботи програми вручну стравлювати тиск.
Ось так легко приготувати баранину з айвою в мультиварці!
Смачного!
Подібні рецепти
Рожева паска з вишнею
Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...
Баранина на кісточці
Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...
Баранина з артишоками
Баранина з артишоками — національне блюдо Криту. Увага — для приготування автентичного страви необхідна наявність справжній печі! опис приготування: Рецепт страви придуманий не мною, а подсмотрен у шеф-кухаря в одному крітському ресторані. Адже там столики і печі прямо на вулиці стоять, тому д...
Баранина на кісточці з помідорами і вином
Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...
Баранина по-прованськи
Рецепт приготування баранини в традиціях французької кухні. кількість порцій: 4 баранячі корейки— 800 грам червоного сухого вина— 2 склянки картоплини— 4 штуки цибулина— 1 штука часник— 2 зубчики солодкий лерец— 1 штука томатної пасти— 1 Ст. ложка маслин без кісточок— 150 грам гілочка розмарину...