Рецепт Баранина з айвою в мультиварці

Рецепт Баранина з айвою в мультиварці
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецептів приготування баранини з айвою в мультиварці безліч, всі вони дуже смачні, інакше і бути не може!

опис приготування:

Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти.

Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очистити від серцевини. Почувши сигнал про готовність програми, кладемо в чашу вершкове масло і, як тільки воно розтопиться (а це буде практично відразу), викладаємо в чашу айву бочками на дно в масло, періодично перевертаючи на інший бік, щоб обсмажити з усіх боків. Запах буде стояти приголомшливий!

В цей час чистимо моркву і цибулю. Морква ріжемо товстими кружками, цибуля великими часточками уздовж волокон.

Коли айва зарум'яниться з усіх боків, дістаємо її з чаші в окремий посуд і відставляємо на час в сторону. Якщо в чаші мало жиру, це dolivaem 1 ст.л. оливкового масла і викладаємо морква. Обсмажуємо її разом з дрібкою розтертої зіри до добре рум'яного кольору. Після чого її дістаємо і далі окремо же обсмажуємо цибулю. Я б навіть сказала, що овочі потрібно не пасерувати, а саме швидко обпекти і підрум'янити з усіх боків.

Поки наші овочі обсмажуються, моєму м'ясо. У мене була бараняча лопатка, і без кісток готувати не вийшло. В ідеалі сюди потрібна м'якоть. Ріжемо м'ясо на шматки досить великого розміру, позбавляємо від зайвої вологи паперовим рушником. Дістаємо з чаші цибулю і викладаємо щільно м'ясо. Коли м'ясо знизу зарум'яниться, перевертаємо наші шматочки, солимо, перетираємо я руках зиру на м'ясо і викладаємо зверху айву, потім цибулю, морква і зелень. Втыкаем зубчики чеснока. Знову злегка солимо. Якщо немає протипоказань по здоров'ю, можна покласти гострий перець, я не додавала, так як готувала і на дитину в тому числі.

Закриваємо кришку і вентиль клапана. Включаємо програму "; М'ясо" час 20 хвилин тиск 0,7.

Після звукового сигналу після закінчення роботи програми вручну стравлювати тиск.

Ось так легко приготувати баранину з айвою в мультиварці!

Смачного!


  • баранина— 1 кілограм
  • айва— 3 штуки
  • морква— 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • зіра— 1 Ст. ложка
  • часник— 2 зубчики
  • сіль, зелень, перець— За смаком
  • Вершкове масло— 50 грам
  • Оливкова олія— За смаком
Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти.

Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очистити від серцевини. Почувши сигнал про готовність програми, кладемо в чашу вершкове масло і, як тільки воно розтопиться (а це буде практично відразу), викладаємо в чашу айву бочками на дно в масло, періодично перевертаючи на інший бік, щоб обсмажити з усіх боків. Запах буде стояти приголомшливий!

В цей час чистимо моркву і цибулю. Морква ріжемо товстими кружками, цибуля великими часточками уздовж волокон.

Коли айва зарум'яниться з усіх боків, дістаємо її з чаші в окремий посуд і відставляємо на час в сторону. Якщо в чаші мало жиру, це dolivaem 1 ст.л. оливкового масла і викладаємо морква. Обсмажуємо її разом з дрібкою розтертої зіри до добре рум'яного кольору. Після чого її дістаємо і далі окремо же обсмажуємо цибулю. Я б навіть сказала, що овочі потрібно не пасерувати, а саме швидко обпекти і підрум'янити з усіх боків.

Поки наші овочі обсмажуються, моєму м'ясо. У мене була бараняча лопатка, і без кісток готувати не вийшло. В ідеалі сюди потрібна м'якоть. Ріжемо м'ясо на шматки досить великого розміру, позбавляємо від зайвої вологи паперовим рушником. Дістаємо з чаші цибулю і викладаємо щільно м'ясо. Коли м'ясо знизу зарум'яниться, перевертаємо наші шматочки, солимо, перетираємо я руках зиру на м'ясо і викладаємо зверху айву, потім цибулю, морква і зелень. Втыкаем зубчики чеснока. Знову злегка солимо. Якщо немає протипоказань по здоров'ю, можна покласти гострий перець, я не додавала, так як готувала і на дитину в тому числі.

Закриваємо кришку і вентиль клапана. Включаємо програму "; М'ясо" час 20 хвилин тиск 0,7.

Після звукового сигналу після закінчення роботи програми вручну стравлювати тиск.

Ось так легко приготувати баранину з айвою в мультиварці!

Смачного!


Подібні рецепти

Баранина (спекотне)

Рожева паска з вишнею

Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...

Баранина на кісточці

Баранина на кісточці

Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...

Баранина з артишоками

Баранина з артишоками

Баранина з артишоками — національне блюдо Криту. Увага — для приготування автентичного страви необхідна наявність справжній печі! опис приготування: Рецепт страви придуманий не мною, а подсмотрен у шеф-кухаря в одному крітському ресторані. Адже там столики і печі прямо на вулиці стоять, тому д...

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...

Баранина по-прованськи

Баранина по-прованськи

Рецепт приготування баранини в традиціях французької кухні. кількість порцій: 4 баранячі корейки— 800 грам червоного сухого вина— 2 склянки картоплини— 4 штуки цибулина— 1 штука часник— 2 зубчики солодкий лерец— 1 штука томатної пасти— 1 Ст. ложка маслин без кісточок— 150 грам гілочка розмарину...