Рецепт Баранячі реберця

Рецепт Баранячі реберця
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Якщо ви не знаєте, як смачно зробити баранячі реберця в домашніх умовах, тоді пропоную вам простий покроковий рецепт приготування їх на вугіллі, який не залишить вас байдужими.

опис приготування:

Це досить класичний рецепт баранячих реберець на багатті, який не вимагає особливих навичок або великої кількості інгредієнтів. Такі реберця можна зробити природі і подати з овочами або домашнім соусом.

  • баранячі реберця— 1 кілограм
  • цибулина— 2 штуки
  • свіжа зелень— 50 грам
  • сіль— 1 щіпка
  • Чорний перець— 1 щіпка
  • паприка— 1 щіпка
  • сушені помідори— 1 щіпка
баранячі реберця - фото крок 1 1. Рецепт приготування баранячих реберець передбачає ось такий нехитрий набір інгредієнтів. при бажанні, звичайно, можна використовувати різноманітні спеції за смаком, а також додатково зробити маринад.

баранячі реберця - фото крок 2 2. Для початку необхідно вимити, просушити і нарізати реберця. Найкраще прибрати зайві прожилки і плівки. Посолити і поперчити їх за смаком. Натерти меленою паприкою і додати сушені помідори.

баранячі реберця - фото крок 3 3. Цибулину очистити і нарізати середніми кільцями або півкільцями. При бажанні можна додати також нарізані кружальцями помідори. Свіжу зелень вимити, просушити і подрібнити. Найкраще використовувати кінзу або кріп, проте підійде і інша зелень (навіть сушена). Залишити ребра в такому вигляді на деякий час, щоб вони трохи промаринувалося.

баранячі реберця - фото крок 4 4. Головний секрет приготування цієї страви в тому, що вугілля повинні бути добре прогорілими. В такому випадку баранячі реберця в домашніх умовах рівномірно прожаряться на вогні і не пересушатся. Ребра викласти на решітку і відправити на вугілля.

баранячі реберця - фото крок 5 5. Незважаючи на те, що готувати реберця потрібно на прогоріли вугіллі, грати потрібно частіше перевертати, щоб ребра рівномірно прожарювати.

баранячі реберця - фото крок 6 6. через 45-50 хвилин вони повинні добре проготовіться і стати апетитно зажареними. Саме час знімати ребра з вогню і подавати до столу. При бажанні можна приготувати домашній томатний соус і подати його до реберцям.

Подібні рецепти

Баранячі реберця на сковороді

Тісто для пиріжків з капустою в духовці

Хоч на реберцях м'яса і замало, це не заважає їм бути закускою номер один на святковому столі, так і взагалі, улюбленою стравою багатьох! Тому розповідаю, як зробити баранячі реберця на сковороді! опис приготування: Звичайно ж, кожен день таке блюдо, як баранячі реберця на сковороді в домашніх...

Баранячі реберця з картоплею тушковані

Баранячі реберця з картоплею тушковані

Ця страва ідеально готувати на дачі восени. Практично всі овочі можна виростити на своєму городі. А баранину можна купити на найближчому ринку. опис приготування: Аромат смачних баранячих реберець з картоплею збере на кухні всіх ваших домочадців і гостей. Розкладіть блюдо по глибоких мисках, п...

Баранячі реберця з овочами

Баранячі реберця з овочами

Такий рецепт приготування баранячих реберець з овочами вийшов у мене в ході імпровізації, м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим, а з соусом добре поєднується і птиця, і риба. опис приготування: якщо боїтеся, що м'ясо не замаринується, ставте його під соусом в холодильник на цілу ніч, так буде...

Баранячі реберця в казані

Баранячі реберця в казані

Якщо ви хочете приготувати смачне, ароматне блюдо для щільного обіду або вечері, то пропоную вам баранячі реберця в казані. Цей рецепт не вимагає особливих навичок і завжди виходить фантастичним. опис приготування: Баранячі реберця в казані — досить жирне і ситне блюдо. Його можна подавати з б...

Баранячі реберця з фісташкові тапенадом

Баранячі реберця з фісташкові тапенадом

Рецепт приготування запечених баранячих ребер з тапенадом з фісташок, оливок, каперсів, часнику і орегано. опис приготування: Тапенад - густа французька паста з маслин, анчоусів і каперсів. каперсів— 2 Ст. ложки часнику— 1 зубчик свіжого орегано— 1 Ст. ложка свіжої петрушки— 2 Ст. ложки оли...