Рецепт Баранячі реберця в мультиварці
баранячі реберця, приготовані в мультиварці - це неймовірно смачне і ситне блюдо! Дуже раджу спробувати!
опис приготування:
Якщо приготувати баранячі реберця разом з овочами, Вам зовсім не потрібно буде гарнір - таке блюдо послужить цілком самодостатнім обідом, крім того баранина вийде більш соковитою і ароматною. Отже, готуємо баранячі реберця в мультиварці!
- баранячі реберця— 1,5-2 кілограма
- морква— 2 штуки
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- Болгарський перець— 1-2 штук
- курдючний жир— 150-200 грам
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- Приправи та спеції— За смаком
2. Потім дрібно нарізаємо цибулю.
3. Болгарський перець нарізаємо соломкою.
4. Морква - теж соломкою або кружечками.
5. Курдючний жир ріжемо на маленькі кубики.
6. Баранячі реберця і нарізані овочі складаємо в чашу мультиварки. Овочі повинні з усіх боків покривати м'ясо. солимо, перчим, посипаємо спеціями. Ретельно все перемішуємо. За бажанням можете додати нарізаний невеликими шматочками картопля і помідори, а якщо любите страви погостріше - включіть в рецепт перець чилі або аджику. Ставимо мультиварку в режим гасіння на 2 годину.
7. Готову страву викладаємо на тарілки і подаємо до столу з дрібно нарізаною зеленню. смакота!
Подібні рецепти
Цукрові кристали на паличці
Хоч на реберцях м'яса і замало, це не заважає їм бути закускою номер один на святковому столі, так і взагалі, улюбленою стравою багатьох! Тому розповідаю, як зробити баранячі реберця на сковороді! опис приготування: Звичайно ж, кожен день таке блюдо, як баранячі реберця на сковороді в домашніх...
Баранячі реберця з картоплею тушковані
Ця страва ідеально готувати на дачі восени. Практично всі овочі можна виростити на своєму городі. А баранину можна купити на найближчому ринку. опис приготування: Аромат смачних баранячих реберець з картоплею збере на кухні всіх ваших домочадців і гостей. Розкладіть блюдо по глибоких мисках, п...
Баранячі реберця з овочами
Такий рецепт приготування баранячих реберець з овочами вийшов у мене в ході імпровізації, м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим, а з соусом добре поєднується і птиця, і риба. опис приготування: якщо боїтеся, що м'ясо не замаринується, ставте його під соусом в холодильник на цілу ніч, так буде...
Баранячі реберця в казані
Якщо ви хочете приготувати смачне, ароматне блюдо для щільного обіду або вечері, то пропоную вам баранячі реберця в казані. Цей рецепт не вимагає особливих навичок і завжди виходить фантастичним. опис приготування: Баранячі реберця в казані — досить жирне і ситне блюдо. Його можна подавати з б...
Баранячі реберця з фісташкові тапенадом
Рецепт приготування запечених баранячих ребер з тапенадом з фісташок, оливок, каперсів, часнику і орегано. опис приготування: Тапенад - густа французька паста з маслин, анчоусів і каперсів. каперсів— 2 Ст. ложки часнику— 1 зубчик свіжого орегано— 1 Ст. ложка свіжої петрушки— 2 Ст. ложки оли...