Рецепт Баранячі реберця в казані

Рецепт Баранячі реберця в казані
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви хочете приготувати смачне, ароматне блюдо для щільного обіду або вечері, то пропоную вам баранячі реберця в казані. Цей рецепт не вимагає особливих навичок і завжди виходить фантастичним.

опис приготування:

Баранячі реберця в казані — досить жирне і ситне блюдо. Його можна подавати з будь-яким гарніром або овочевим салатом. Якщо ви любитель ситних, важких м'ясних страв, то вам варто звернути увагу на цей нескладний рецепт баранячих реберець в казані. Реберця виходять просто дивовижні!

  • баранячі реберця— 700 грам
  • баранячі сало— 100-150 грам
  • цибулина— 500 грам
  • сіль— 1 щіпка
  • зіра— 1 щіпка
  • Koriandr— 1 щіпка
  • Гострий перець— 1 штука
Баранячі реберця в казані - фото крок 1 1. Рецепт приготування баранячих реберець в казані особливий саме тим, що готуються вони при правильній температурі і в правильній посуді. Якщо казана під рукою немає, а всі необхідні інгредієнти в наявності, то приготувати їх можна і на сковороді, природно.

Баранячі реберця в казані - фото крок 2 2. На дно казана необхідно викласти дрібно порізане бараняче сало. звичайно, його можна замінити і свинячим, за потреби. В розпеченому казані сало почне повільно танути, віддаючи свій жир. Цей процес на перші кілька хвилин можна залишити без контролю. Коли сало почне золотиться, кілька разів перевернути його і акуратно дістати з казана.

Баранячі реберця в казані - фото крок 3 3. Поки топиться сало, реберця вимити, просушити і при необхідності нарізати порційними шматочками. Надіслати ребра в казан і тут же почати активно їх перемішувати, щоб вони не згоріли через високу температуру. Ребра необхідно довести до золотистої скоринки з усіх боків.

Баранячі реберця в казані - фото крок 4 4. Лук за цей час очистити і порізати півкільцями. Ребра посипати сіллю, зирой, коріандром і ще раз перемішати. Надіслати цибулю на рум'яне м'ясо і, не перемішуючи, приправити ще трохи сіллю, спеціями і гострим перцем. Накрити казан кришкою і тушкувати реберця на повільному вогні хвилин 40-50.

Баранячі реберця в казані - фото крок 5 5. Після необхідного часу кришку можна зняти і все добре перемішати. через 3-5 хвилин баранячі реберця в казані в домашніх умовах готові. За останні кілька хвилин піде зайва волога і страва стане більш густим.

Подібні рецепти

Баранячі ребра в казані

Класичний білий хліб

Гаряче м'ясне блюдо в казані завжди збирає всю родину на столом. Аромат під час готування розноситься по всій квартирі і привертає оточуючих. дивіться, як приготувати баранячі ребра в казані. опис приготування: Ребра в казані відмінно підходять як для звичайного, так і для святкової вечері. Ст...

Баранячі реберця на сковороді

Баранячі реберця на сковороді

Хоч на реберцях м'яса і замало, це не заважає їм бути закускою номер один на святковому столі, так і взагалі, улюбленою стравою багатьох! Тому розповідаю, як зробити баранячі реберця на сковороді! опис приготування: Звичайно ж, кожен день таке блюдо, як баранячі реберця на сковороді в домашніх...

Баранячі реберця з картоплею тушковані

Баранячі реберця з картоплею тушковані

Ця страва ідеально готувати на дачі восени. Практично всі овочі можна виростити на своєму городі. А баранину можна купити на найближчому ринку. опис приготування: Аромат смачних баранячих реберець з картоплею збере на кухні всіх ваших домочадців і гостей. Розкладіть блюдо по глибоких мисках, п...

Баранячі реберця з овочами

Баранячі реберця з овочами

Такий рецепт приготування баранячих реберець з овочами вийшов у мене в ході імпровізації, м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим, а з соусом добре поєднується і птиця, і риба. опис приготування: якщо боїтеся, що м'ясо не замаринується, ставте його під соусом в холодильник на цілу ніч, так буде...

Баранячі реберця

Баранячі реберця

Якщо ви не знаєте, як смачно зробити баранячі реберця в домашніх умовах, тоді пропоную вам простий покроковий рецепт приготування їх на вугіллі, який не залишить вас байдужими. опис приготування: Це досить класичний рецепт баранячих реберець на багатті, який не вимагає особливих навичок або ве...