Рецепт Баранячі реберця в казані
Якщо ви хочете приготувати смачне, ароматне блюдо для щільного обіду або вечері, то пропоную вам баранячі реберця в казані. Цей рецепт не вимагає особливих навичок і завжди виходить фантастичним.
опис приготування:
Баранячі реберця в казані — досить жирне і ситне блюдо. Його можна подавати з будь-яким гарніром або овочевим салатом. Якщо ви любитель ситних, важких м'ясних страв, то вам варто звернути увагу на цей нескладний рецепт баранячих реберець в казані. Реберця виходять просто дивовижні!
- баранячі реберця— 700 грам
- баранячі сало— 100-150 грам
- цибулина— 500 грам
- сіль— 1 щіпка
- зіра— 1 щіпка
- Koriandr— 1 щіпка
- Гострий перець— 1 штука
2. На дно казана необхідно викласти дрібно порізане бараняче сало. звичайно, його можна замінити і свинячим, за потреби. В розпеченому казані сало почне повільно танути, віддаючи свій жир. Цей процес на перші кілька хвилин можна залишити без контролю. Коли сало почне золотиться, кілька разів перевернути його і акуратно дістати з казана.
3. Поки топиться сало, реберця вимити, просушити і при необхідності нарізати порційними шматочками. Надіслати ребра в казан і тут же почати активно їх перемішувати, щоб вони не згоріли через високу температуру. Ребра необхідно довести до золотистої скоринки з усіх боків.
4. Лук за цей час очистити і порізати півкільцями. Ребра посипати сіллю, зирой, коріандром і ще раз перемішати. Надіслати цибулю на рум'яне м'ясо і, не перемішуючи, приправити ще трохи сіллю, спеціями і гострим перцем. Накрити казан кришкою і тушкувати реберця на повільному вогні хвилин 40-50.
5. Після необхідного часу кришку можна зняти і все добре перемішати. через 3-5 хвилин баранячі реберця в казані в домашніх умовах готові. За останні кілька хвилин піде зайва волога і страва стане більш густим.
Подібні рецепти
Класичний білий хліб
Гаряче м'ясне блюдо в казані завжди збирає всю родину на столом. Аромат під час готування розноситься по всій квартирі і привертає оточуючих. дивіться, як приготувати баранячі ребра в казані. опис приготування: Ребра в казані відмінно підходять як для звичайного, так і для святкової вечері. Ст...
Баранячі реберця на сковороді
Хоч на реберцях м'яса і замало, це не заважає їм бути закускою номер один на святковому столі, так і взагалі, улюбленою стравою багатьох! Тому розповідаю, як зробити баранячі реберця на сковороді! опис приготування: Звичайно ж, кожен день таке блюдо, як баранячі реберця на сковороді в домашніх...
Баранячі реберця з картоплею тушковані
Ця страва ідеально готувати на дачі восени. Практично всі овочі можна виростити на своєму городі. А баранину можна купити на найближчому ринку. опис приготування: Аромат смачних баранячих реберець з картоплею збере на кухні всіх ваших домочадців і гостей. Розкладіть блюдо по глибоких мисках, п...
Баранячі реберця з овочами
Такий рецепт приготування баранячих реберець з овочами вийшов у мене в ході імпровізації, м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим, а з соусом добре поєднується і птиця, і риба. опис приготування: якщо боїтеся, що м'ясо не замаринується, ставте його під соусом в холодильник на цілу ніч, так буде...
Баранячі реберця
Якщо ви не знаєте, як смачно зробити баранячі реберця в домашніх умовах, тоді пропоную вам простий покроковий рецепт приготування їх на вугіллі, який не залишить вас байдужими. опис приготування: Це досить класичний рецепт баранячих реберець на багатті, який не вимагає особливих навичок або ве...