Рецепт Баранячі реберця в сметані
Любителям баранини дуже рекомендую цей рецепт. М'ясо на реберцях у вас вийде соковите, ніжне з легким сметанним присмаком. обов'язково спробуйте!
опис приготування:
Якщо хочете отримати м'ясо більш жорстким - час в духовці можна зменшити. На гарнір відмінно підійде картопляне пюре. Смачного!
- баранячі реберця— 1 кілограм
- морква— 3 штуки
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Лавровий лист— 3-4 штук
- крем— 400 грам
- сіль, перець чорний мелений, паприка солодка, хміль-сунелі, душа— За смаком
Морква потріть на крупній тертці.
Візьміть каструлю з товстим дном, дно змастіть сметаною. Потім інгредієнти будемо викладати шарами. Перший шар цибулі.
Потім шар морквини, і один шар реберець.
Додати сіль, поперчіть за смаком, додайте суміш приправ. Зверху змастіть сметаною.
Потім порядок шарів повторюємо - цибуля, морква, реберця, сіль, перець, приправи. змащуємо сметаною.
заключний шар — цибулю і моркву. Додайте кип'яченої води, так щоб рідина трохи прикрила м'ясо.
Каструлю ставимо в духовку на максимальну температуру на півтори години.
Подібні рецепти
Маковий бісквіт
Хоч на реберцях м'яса і замало, це не заважає їм бути закускою номер один на святковому столі, так і взагалі, улюбленою стравою багатьох! Тому розповідаю, як зробити баранячі реберця на сковороді! опис приготування: Звичайно ж, кожен день таке блюдо, як баранячі реберця на сковороді в домашніх...
Баранячі реберця з картоплею тушковані
Ця страва ідеально готувати на дачі восени. Практично всі овочі можна виростити на своєму городі. А баранину можна купити на найближчому ринку. опис приготування: Аромат смачних баранячих реберець з картоплею збере на кухні всіх ваших домочадців і гостей. Розкладіть блюдо по глибоких мисках, п...
Баранячі реберця з овочами
Такий рецепт приготування баранячих реберець з овочами вийшов у мене в ході імпровізації, м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим, а з соусом добре поєднується і птиця, і риба. опис приготування: якщо боїтеся, що м'ясо не замаринується, ставте його під соусом в холодильник на цілу ніч, так буде...
Баранячі реберця в казані
Якщо ви хочете приготувати смачне, ароматне блюдо для щільного обіду або вечері, то пропоную вам баранячі реберця в казані. Цей рецепт не вимагає особливих навичок і завжди виходить фантастичним. опис приготування: Баранячі реберця в казані — досить жирне і ситне блюдо. Його можна подавати з б...
Баранячі реберця з фісташкові тапенадом
Рецепт приготування запечених баранячих ребер з тапенадом з фісташок, оливок, каперсів, часнику і орегано. опис приготування: Тапенад - густа французька паста з маслин, анчоусів і каперсів. каперсів— 2 Ст. ложки часнику— 1 зубчик свіжого орегано— 1 Ст. ложка свіжої петрушки— 2 Ст. ложки оли...