Рецепт Баранячі реберця з картоплею тушковані
Ця страва ідеально готувати на дачі восени. Практично всі овочі можна виростити на своєму городі. А баранину можна купити на найближчому ринку.
опис приготування:
Аромат смачних баранячих реберець з картоплею збере на кухні всіх ваших домочадців і гостей. Розкладіть блюдо по глибоких мисках, поставте на стіл і насолоджуйтеся!
- баранячі реберця— 1 кілограм
- картопля— 1 кілограм
- морква— 1 штука
- Ріпчаста цибуля— 700 грам
- Поімдори— 2 штуки
- Болгарський перець— 1 штука
- Пекучий перець— 1 штука
- часник— 1 штука
- Зелень петрушки і кропу— 100 грам
- Рослинна олія— 50 мілілітрів
- спеції— За смаком
Нарубані реберця складіть в глибоку миску. Додати сіль, посипте спеціями за смаком, наріжте одну цибулину.
М'ясо зі спеціями і сіллю добре перемішайте руками. Залиште маринуватися на 20 хвилин.
Почистіть і підготуйте інші овочі.
Обсмажте баранячі реберця в невеликій кількості рослинного масла. Реберця викладайте тільки після того, як сковорода добре прогріється.
Морквину порізати середніми шматочками, цибуля соломкою. Лук ріжте не весь - пару головок поки залиште. Коли баранячі реберця підрум'яняться, додайте до них цибулю і моркву.
Картоплю порізати середніми кубиками.
хвилин через 10 після морквини і цибулі додайте в сковороду картоплю. Не забувайте періодично помішувати.
Помідори і болгарський перець поріжте невеликими кубиками, лук — соломкою або тонкими півкільцями. Дрібно порубати петрушку, кріп, а часник наріжте тонкими пластинками. Червоний пекучий перець можна залишити цілим. Все це додайте на сковороду і добре перемішайте.
Залийте в сковороду трохи підготовленої заздалегідь гарячої води і протушкувати страву на помірному вогні ще хвилин 20-30, поки картопля не стане м'якою. От і все! Смачного!
Подібні рецепти
Варення з груші часточками на зиму
Баранячі реберця тушковані — досить просте і смачне блюдо. Його можна готувати між іншим, особливо не відволікаючись від інших справ. помили м'ясо, порізали цибулю, все обсмажили, а далі процес йде сам. опис приготування: Баранячі реберця тушковані готуються з великою кількістю цибулі. Цибуля ...
Баранячі реберця в духовці з картоплею
Як щодо баранячих реберець запечених в духовці разом з картоплею? Чи відчуваєте, як моментально розігрався апетит? То то же, чого чекати, рекомендую приготувати на вечерю для всієї родини. Дуже смачно! опис приготування: Знаючи простий рецепт, як приготувати баранячі реберця в духовці з картоп...
Баранячі реберця смажені
Чи знаєте ви, що приготувати баранячі реберця смажені — простіше простого? Мінімум зусиль і максимум смаку і задоволення від готового блюда. опис приготування: Баранячі реберця смажені — це не сама низькокалорійна їжа, проте їх приголомшливий смак іноді змушує забути про це. З детальними інстр...
Баранячі реберця на мангалі
баранячі реберця, приготовані на мангалі - прекрасний варіант для вилазки на природу! Щоб реберця вийшли найбільш смачно, потрібно знати, як приготувати м'ясо правильно. Я розповім вам! опис приготування: відразу попереджаю, що ніжності від баранячих реберець, приготованих на мангалі, очікува...
Баранячі реберця з овочами
Такий рецепт приготування баранячих реберець з овочами вийшов у мене в ході імпровізації, м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим, а з соусом добре поєднується і птиця, і риба. опис приготування: якщо боїтеся, що м'ясо не замаринується, ставте його під соусом в холодильник на цілу ніч, так буде...