Рецепт Баранячі реберця з картоплею тушковані

Рецепт Баранячі реберця з картоплею тушковані
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Ця страва ідеально готувати на дачі восени. Практично всі овочі можна виростити на своєму городі. А баранину можна купити на найближчому ринку.

опис приготування:

Аромат смачних баранячих реберець з картоплею збере на кухні всіх ваших домочадців і гостей. Розкладіть блюдо по глибоких мисках, поставте на стіл і насолоджуйтеся!

  • баранячі реберця— 1 кілограм
  • картопля— 1 кілограм
  • морква— 1 штука
  • Ріпчаста цибуля— 700 грам
  • Поімдори— 2 штуки
  • Болгарський перець— 1 штука
  • Пекучий перець— 1 штука
  • часник— 1 штука
  • Зелень петрушки і кропу— 100 грам
  • Рослинна олія— 50 мілілітрів
  • спеції— За смаком
Баранячі реберця з картоплею тушковані - фото крок 1 Баранячі реберця порубати на шматочки. Великі ребра можна розрубати навпіл.

Баранячі реберця з картоплею тушковані - фото крок 2 Нарубані реберця складіть в глибоку миску. Додати сіль, посипте спеціями за смаком, наріжте одну цибулину.

Баранячі реберця з картоплею тушковані - фото крок 3 М'ясо зі спеціями і сіллю добре перемішайте руками. Залиште маринуватися на 20 хвилин.

Баранячі реберця з картоплею тушковані - фото крок 4 Почистіть і підготуйте інші овочі.

Баранячі реберця з картоплею тушковані - фото крок 5 Обсмажте баранячі реберця в невеликій кількості рослинного масла. Реберця викладайте тільки після того, як сковорода добре прогріється.

Баранячі реберця з картоплею тушковані - фото крок 6 Морквину порізати середніми шматочками, цибуля соломкою. Лук ріжте не весь - пару головок поки залиште. Коли баранячі реберця підрум'яняться, додайте до них цибулю і моркву.

Баранячі реберця з картоплею тушковані - фото крок 7 Картоплю порізати середніми кубиками.

Баранячі реберця з картоплею тушковані - фото крок 8 хвилин через 10 після морквини і цибулі додайте в сковороду картоплю. Не забувайте періодично помішувати.

Баранячі реберця з картоплею тушковані - фото крок 9 Помідори і болгарський перець поріжте невеликими кубиками, лук — соломкою або тонкими півкільцями. Дрібно порубати петрушку, кріп, а часник наріжте тонкими пластинками. Червоний пекучий перець можна залишити цілим. Все це додайте на сковороду і добре перемішайте.

Баранячі реберця з картоплею тушковані - фото крок 10 Залийте в сковороду трохи підготовленої заздалегідь гарячої води і протушкувати страву на помірному вогні ще хвилин 20-30, поки картопля не стане м'якою. От і все! Смачного!

Подібні рецепти

Баранячі реберця тушковані

Варення з груші часточками на зиму

Баранячі реберця тушковані — досить просте і смачне блюдо. Його можна готувати між іншим, особливо не відволікаючись від інших справ. помили м'ясо, порізали цибулю, все обсмажили, а далі процес йде сам. опис приготування: Баранячі реберця тушковані готуються з великою кількістю цибулі. Цибуля ...

Баранячі реберця в духовці з картоплею

Баранячі реберця в духовці з картоплею

Як щодо баранячих реберець запечених в духовці разом з картоплею? Чи відчуваєте, як моментально розігрався апетит? То то же, чого чекати, рекомендую приготувати на вечерю для всієї родини. Дуже смачно! опис приготування: Знаючи простий рецепт, як приготувати баранячі реберця в духовці з картоп...

Баранячі реберця смажені

Баранячі реберця смажені

Чи знаєте ви, що приготувати баранячі реберця смажені — простіше простого? Мінімум зусиль і максимум смаку і задоволення від готового блюда. опис приготування: Баранячі реберця смажені — це не сама низькокалорійна їжа, проте їх приголомшливий смак іноді змушує забути про це. З детальними інстр...

Баранячі реберця на мангалі

Баранячі реберця на мангалі

баранячі реберця, приготовані на мангалі - прекрасний варіант для вилазки на природу! Щоб реберця вийшли найбільш смачно, потрібно знати, як приготувати м'ясо правильно. Я розповім вам! опис приготування: відразу попереджаю, що ніжності від баранячих реберець, приготованих на мангалі, очікува...

Баранячі реберця з овочами

Баранячі реберця з овочами

Такий рецепт приготування баранячих реберець з овочами вийшов у мене в ході імпровізації, м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим, а з соусом добре поєднується і птиця, і риба. опис приготування: якщо боїтеся, що м'ясо не замаринується, ставте його під соусом в холодильник на цілу ніч, так буде...