Рецепт Баранячі реберця з фісташкові тапенадом

Рецепт Баранячі реберця з фісташкові тапенадом
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування запечених баранячих ребер з тапенадом з фісташок, оливок, каперсів, часнику і орегано.

опис приготування:

Тапенад - густа французька паста з маслин, анчоусів і каперсів.

  • каперсів— 2 Ст. ложки
  • часнику— 1 зубчик
  • свіжого орегано— 1 Ст. ложка
  • свіжої петрушки— 2 Ст. ложки
  • оливкова олія— За смаком
  • лимон, Cedra— 1 штука
  • ребер ягняти— 8 штук(або 6 баранини)
  • сіль і мелений чорний перець— За смаком
Баранячі реберця з фісташкові тапенадом - фото крок 1 1. Щоб зробити фісташковий тапенад, в кухонному комбайні перемішати фісташки, оливки, каперсами, часник, зелень орегано і петрушки. В ході роботи комбайна повільно влити оливкове масло. Додати цедру лимона і перемішати, додавши більше масла, якщо необхідно. Відкласти тапенад в сторону.

Баранячі реберця з фісташкові тапенадом - фото крок 2 2. Ретельно приправити реберця з обох сторін сіллю і меленим чорним перцем. Дати їм постояти протягом 10-15 хвилин. Розігріти духовку до 220 градусів. Нагріти оливкова олія у великій сковороді на сильному вогні. Додати реберця і смажити близько 2 хвилин з кожного боку до коричневого кольору. Якщо реберця швидко стають коричневими, зменшіть вогонь. М'ясо має карамельним з обох сторін.

Баранячі реберця з фісташкові тапенадом - фото крок 3 3. Викласти реберця на деко, застелене пергаментним папером, і змастити зверху тапенадом. Поставити деко в розігріту духовку і випікати реберця від 4 до 5 хвилин.

Баранячі реберця з фісташкові тапенадом - фото крок 4 4. Дати охолонути принаймні 5 хвилин перед подачею на стіл.

Подібні рецепти

Баранячі реберця на сковороді

Цукати з ананаса

Хоч на реберцях м'яса і замало, це не заважає їм бути закускою номер один на святковому столі, так і взагалі, улюбленою стравою багатьох! Тому розповідаю, як зробити баранячі реберця на сковороді! опис приготування: Звичайно ж, кожен день таке блюдо, як баранячі реберця на сковороді в домашніх...

Баранячі реберця з картоплею тушковані

Баранячі реберця з картоплею тушковані

Ця страва ідеально готувати на дачі восени. Практично всі овочі можна виростити на своєму городі. А баранину можна купити на найближчому ринку. опис приготування: Аромат смачних баранячих реберець з картоплею збере на кухні всіх ваших домочадців і гостей. Розкладіть блюдо по глибоких мисках, п...

Баранячі реберця з овочами

Баранячі реберця з овочами

Такий рецепт приготування баранячих реберець з овочами вийшов у мене в ході імпровізації, м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим, а з соусом добре поєднується і птиця, і риба. опис приготування: якщо боїтеся, що м'ясо не замаринується, ставте його під соусом в холодильник на цілу ніч, так буде...

Баранячі реберця в казані

Баранячі реберця в казані

Якщо ви хочете приготувати смачне, ароматне блюдо для щільного обіду або вечері, то пропоную вам баранячі реберця в казані. Цей рецепт не вимагає особливих навичок і завжди виходить фантастичним. опис приготування: Баранячі реберця в казані — досить жирне і ситне блюдо. Його можна подавати з б...

Баранячі реберця смажені

Баранячі реберця смажені

Чи знаєте ви, що приготувати баранячі реберця смажені — простіше простого? Мінімум зусиль і максимум смаку і задоволення від готового блюда. опис приготування: Баранячі реберця смажені — це не сама низькокалорійна їжа, проте їх приголомшливий смак іноді змушує забути про це. З детальними інстр...