Рецепт Борщ зі бурякової бадиллям

Рецепт Борщ зі бурякової бадиллям
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування борщу з бурякової гички, картоплі, кабачка, помідорів, морква і цибуля.

опис приготування:

З бурякової гички можна приготувати смачний наваристий борщ.

приготування:

Розігріти масло в сковороді і обсмажити нарізані цибулю, морква, помідори і кабачки. Довести воду до кипіння в каструлі. Нарізати картоплю кубиками. Добре вимити буряк, обрізати бадилля і дрібно нарізати її. Очистити буряк від шкірки, помістити в каструлю з киплячою водою. Додати картоплю і варити до готовності. для 10-15 хвилин до закінчення приготування додати бурякову гичку, обсмажені овочі, сіль, оцет і цукор. для 5 хвилин до подачі дістати буряк з борщу, натерти на крупній тертці і повернути в борщ. Заправити борщ сметаною і відразу ж подавати.


  • молодой свеклы с ботвой— 500 грам
  • картоплини— 4 штуки
  • кабачка— 300 грам
  • помідора— 2-3 штук
  • морква— 1-2 штук
  • цибулини— 1-2 штук
  • 3%-ного оцту— 1 Ст. ложка
  • масла— 1 Чайна ложка
  • крем— За смаком
  • сіль— За смаком
З бурякової гички можна приготувати смачний наваристий борщ.

приготування:

Розігріти масло в сковороді і обсмажити нарізані цибулю, морква, помідори і кабачки. Довести воду до кипіння в каструлі. Нарізати картоплю кубиками. Добре вимити буряк, обрізати бадилля і дрібно нарізати її. Очистити буряк від шкірки, помістити в каструлю з киплячою водою. Додати картоплю і варити до готовності. для 10-15 хвилин до закінчення приготування додати бурякову гичку, обсмажені овочі, сіль, оцет і цукор. для 5 хвилин до подачі дістати буряк з борщу, натерти на крупній тертці і повернути в борщ. Заправити борщ сметаною і відразу ж подавати.


Подібні рецепти

Ботвінья (борщ з бадиллям)

Грушеве варення

Є кілька рецептів приготування борщу з буряка, але сьогодні я розповім вам, як приготувати холодник (борщ з бадиллям) з svekloм. Борщ виходить дуже смачним і в той же час незвичайним. опис приготування: Приготування ботвіньі за цим рецептом не складе труднощів і не займе у вас багато часу. Гол...

Борщ білоруський

Борщ білоруський

Білоруський борщ - один з численних варіантів цього смачного, червоного і ситного супу. Ви хочете дізнатися, як його приготувати? Тоді я вам розповім в подробицях, як це зробити. опис приготування: Основні відмінності білоруського борщу від українського: відсутність капусти, буряк відварюється...

Борщ без м'яса

Борщ без м'яса

Борщ без м'яса сподобається всім. Він багатий на вітаміни овочів, виходить дуже ароматним і смачним. Насолоджуйтесь! Рецепт борщу без м'яса — вам на допомогу. опис приготування: Рецепт борщу без м'яса особливо сподобається вегетаріанцям і тим, хто поститься. Його приголомшливий насичений арома...

Борщ «гетьманський»

Борщ «гетьманський»

Рецепт приготування Гетьманського борщу з кулінарної передачі телеканалу Кухня ТВ. опис приготування: почистити овочі. Кубиками нарізати цибулю, буряк, морква, перець, капусту, картопля і баклажани — порізати крупною соломкою. Нагріти сковороду з рослинним маслом. Обсмажити моркву протягом 3 х...

Борщ з борщівника

Борщ з борщівника

Рецепт приготування борщу з борщівника, буряка, картоплі, зеленої цибулі і бурякового відвару. опис приготування: Борщівник - багаторічна трав'яниста рослина сімейства зонтичних з зазубреними листям. За старих часів борщем називалася юшка з борщівника, а саме відвар борщівника на буряковому кв...