Рецепт Ботвінья (борщ з бадиллям)
Є кілька рецептів приготування борщу з буряка, але сьогодні я розповім вам, як приготувати холодник (борщ з бадиллям) з svekloм. Борщ виходить дуже смачним і в той же час незвичайним.
опис приготування:
Приготування ботвіньі за цим рецептом не складе труднощів і не займе у вас багато часу. Головною особливістю цього борщу є те, що ми використовуємо не тільки буряк, але і бадилля від неї. Завдяки цьому борщ виходить дуже смачним, а додавання щавлю і спецій робить його ще і ароматним. Для основи ви можете приготувати бульйон з будь-якого м'яса, особисто я віддаю перевагу яловичину. Як завжди, перед подачею борщ необхідно заправити сметаною і прикрасити зеленню.
- Буряк— 3 штуки
- яловичина— 500 грам
- Картопля— 7-8 штук
- сіль— За смаком
- крем— За смаком
- крем— За смаком
- Лавровий лист— 1 штука
- щавель— 1 щіпка
- Перець горошком— 3-4 штук
2. Наріжте буряк соломкою.
3. Зваріть м'ясний бульйон (у мене він на яловичині).
4. Додайте нарізану кубиками картоплю і буряк, варіть приблизно 40 хвилин. Можна попередньо зварити пюре і додати його в борщ замість нарізаної картоплі.
5. додайте бадилля, варіть до готовності.
6. для 10 хвилин до закінчення варіння можна додати дрібку щавлю для кислоти, лавровий лист і перець горошком.
7. борщ готовий. Дайте йому настоятися - і подавайте зі сметаною. Смачного!
Подібні рецепти
Пиріжки з зеленою цибулею і яйцем
Рецепт приготування борщу з бурякової гички, картоплі, кабачка, помідорів, морква і цибуля. опис приготування: З бурякової гички можна приготувати смачний наваристий борщ. приготування: Розігріти масло в сковороді і обсмажити нарізані цибулю, морква, помідори і кабачки. Довести воду до кипіння...
Ботвінья по старорусскому рецептом
Ботвінья - старовинне блюдо російської кухні з різною бадиллям (молоде листя) на кислом квасе. Кожна господиня готувала ботвінью за своїм рецептом. Для святкового варіанту додавали рибу і м'ясо раків. опис приготування: Цей холодний суп готується на основі бадилля - будь-яких їстівних листя: м...
Ботвінья традиційна
Рецепт приготування російської холодної супу на основі бурякової гички з рибою. опис приготування: Ботвінья - традиційний російський холодний суп з хлібного квасу, відвару бурякової гички і червоної риби. Ботвінья подавалася з дрібно посічений льодом в окремій чаші. Ботвінья відмінно освіжає в...
Ботвінья з огірками
Рецепт приготування Ботвинов з щавлю, свіжих огірків, зелений, гірчиці і квасу. опис приготування: Для приготування ботвіньі найкраще брати кислий квас. До Ботвінов добре подати по одній лід. приготування: Перебрати і промити щавель під холодною водою. Відварити щавель у власному соку, дати ох...
Ботвінья традиційна з рибою
Ботвінья традиційна з рибою — освіжаюче блюдо російської кухні з бадилля, тобто. їстівної трави. Хороша ботвінья в спеку. Подається вона з рибою — свіжої, солоної, відвареної. За основу візьмемо квас. опис приготування: Як приготувати холодник традиційну з рибою? 1. бадилля промити, відокремит...