Рецепт Акула на пару
М'ясо акули є звичайним морепродуктів в багатьох країнах, включаючи Японію, Австралію і Нову Зеландію. Особливо цінуються плавці, з них готують суп. Я розповім, як приготувати акулу на пару.
опис приготування:
М'ясо акули володіє дуже коротким терміном придатності, воно не може довго зберігатися в холодильнику. Але навряд чи, отримавши таке делікатесне м'ясо, ви відкладіть готування. Вам точно захочеться відразу його покуштувати, а мій рецепт вам допоможе.
- філе акули— 400 грам
- олія кукурудзяна— 3 Ст. ложки
- Соєвий соус— 2 Ст. ложки
- часник— 2 зубчики
- Імбир свіжий рубаний— 1 Ст. ложка
- Гострий перець чилі— 1 штука
- Пластівці червоного гострого перцю— 1/4 чайних ложки
- Schnitt повідомив AFP-цибуля— 4 штуки
2 Рясно натріть м'ясо акули приготовленої сумішшю.
3 Покладіть підготовлене м'ясо в пароварку і готуйте протягом 15 хвилин.
4 На сковороді нагрійте суміш кукурудзяної олії і соєвого соусу.
5 Готове м'ясо акули перекладіть на блюдо сервіровки, полийте гарячим маслом з соєвим соусом, посипте пластівцями червоного гострого перцю і прикрасьте пір'ям зеленого лука.
Подібні рецепти
Печиво з маком на швидку руку
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...