Рецепт Булочки, фаршировані рататуем
Ви любите рататуй? А булочки? Спробуємо поєднати їх в одне блюдо! Ці булочки з соковитою начинкою з тушкованих овочів будуть прекрасним доповненням до обіду. Можна взяти з собою на пікнік або для перекусу.
опис приготування:
Ось ще один рецепт чудової випічки з овочами і сиром. Булочки будемо формувати в формі для маффінів. Вони виходять дуже смачними, високими, з пухнастим м'якушем. всі тонкощі, як приготувати булочки, фаршировані Рататуєм, дивіться нижче в покроковому рецепті.
- борошно— 500 грам
- дріжджі сухі— 1 Чайна ложка
- вода— 320 грам(тепла)
- Масло оливкове— 2 Ст. ложки
- цукор— 1 Чайна ложка
- сіль— 1 Чайна ложка
- баклажан— 200 грам
- Кабачок— 200 грам
- Перець болгарський— 1 штука
- помідор— 100 грам
- Сир "; Російський" — 100 грам
- сир копчений— 150 грам
- зелень— 1 За смаком(базилік, петрушка)
- перець духмяний— За смаком
- Цибуля— 1 штука
- часник— 1 зубчик
- Масло рослинне— 1 Ст. ложка(для смаження)
У борошно додайте воду, перемішайте. влийте масло, замісіть м'яке тісто, НЕ липнуче до рук. Помістіть в миску, накрийте харчовою плівкою і залиште в теплому місці для підходу на 1,5 годину.
Поки тісто підходить, приготуйте начинку. Овочі та зелень помийте. Овочі очистіть і наріжте дрібними кубиками (по 0,5 см). Обсмажте на олії на розігрітій сковороді в наступній послідовності: цибуля і часник до золотистої скоринки, баклажани, кабачки, томати.
Потім додайте подрібнену зелень, натертый сыр, перемішайте і остудіть.
Тісто має збільшитися в 2-3 рази.
тісто розділи 12 частин, розімніть кожну в круглий коржик і розкладіть по формах для маффінів. У кожну покладіть по 1 ст.л. начинки, ретельно
защипніть краю тесту по центру.
Накрийте булочки харчовою плівкою і залиште в теплому місці для підходу на 20 хвилин. Потім я змастила верх булочки збитим яйцем для красивої скоринки, що не обов'язково.
Поставте булочки запікатися в розігріту до 220 ° C духовку на 30 хвилин. Готові булочки остудіть на решітці.
Смачного!
Подібні рецепти
Піца в мікрохвильовці (фаршировані булочки)
Рецепт приготування булочок з гранульованим сиром. опис приготування: Ці чудові маленькі булочки стануть відмінною закускою. Готуються вони простіше, ніж ви думаєте. води— 1/2 склянки солі— 1/4 чайних ложки(з гіркою) яйця— 1 1/2 штуки гранульованого сиру Котіха— 120 грам(плюс додатковий сир ...
Булочки «Даугавіня»
ніжні, повітряні і легкі як пух булочки "; Даугавіня ";. Варто спробувати тільки одну булочку, і вони вам так сподобаються, що напевно захочете спекти їх знову. Дуже простий спосіб замісу і формування. опис приготування: Вам доведеться потрудитися всього лише 2 рази по 10 хвилин — при замішува...
Булочки в хлібопічці
З появою такого «розумного» побутового приладу, як хлібопічка, домашня випічка перетворилася в простий і приємне проведення часу. Спробуйте приготувати смачні здобні булочки в хлібопічці, і переконайтеся в цьому самі! опис приготування: повірте, дізнавшись, як зробити булочки в хлібопічці, ви ...
Булочки для бургерів
Такі булочки сподобаються не тільки любителям фаст-фуду. м'які, повітряні і легкі - вони чудово замінять хліб під час обіду або вечері. Це відмінний варіант для ссобоек на пікнік. опис приготування: цей рецепт, як приготувати булочки для бургерів, по-моєму, найвдаліший з усіх, які я коли-небуд...
Булочки для хот-догів
Тепер булочки для хот-догів необов'язково купувати в магазині, адже їх можна приготувати вдома. М'які ароматні булочки з різноманітною начинкою стануть відмінною закускою. кількість порцій: 15-17 велике яйце— 1 штука м'якого вершкового масла— 6 Ст. ложок цукру— 3 Ст. ложки клейковини— 1 Ст. лож...