Рецепт Баклажани по-шанхайськи
Відмінний варіант закуски на святковому столі. Простий рецепт баклажан по-шанхайський допоможе Вам здивувати своїх гостей пікантним блюдом.
опис приготування:
Китайська кухня сама по собі дуже специфічна і гостра. Шанхайська — не виняток. Проте, якщо вміло приготувати ключову складову страви — соус, то і гостра кухня здасться дуже смачною і пікантною. Для приготування баклажан по-шанхайський важливо використовувати правильні спеції. Не варто переборщувати з сіллю — соєвий соус і так досить солоний. Можете додати кунжутного масла або змішати світлий і темний соєвий соус. Дивимося нижче рецепт з фото.
- баклажани— 2-3 штук
- Курячий бульйон— 1 Склянка
- Соєвий соус— 2 Ст. ложки
- Томатна паста— 1 Ст. ложка
- Цибуля— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- Олія— За смаком
- зелень— За смаком
Тепер в невеликій кількості масла обсмажуємо з двох сторін баклажани хвилин 7-10.
готуємо соус: змішуємо бульйон, соєвий соус, томатну пасту, подрібнений часник і спеції. На пательні, де смажили баклажани, тушкуємо соус хвилин 5.
Тепер викладаємо баклажани до соусу і тушкуємо до готовності. От і все! Наші баклажани по-шанхайський готові! Подаємо їх прямо з печі, можна прикрасити зеленню і приготувати легкий гарнір до них — рис або картопля. Смачного)
Подібні рецепти
Кіш з грибами і карбонад
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...