Рецепт Баклажани по-німецькі

Ось знайшла ще один приголомшливий класичний рецепт баклажанів по-німецьки. Одного разу в одному ресторані мені подавали щось подібне, але ось відобразити істинний смак традиційного блюда можна так…
опис приготування:
запечені баклажани — насправді дуже ситне блюдо. З'ївши таку порцію, точно більше нічого не захочеться. сир розплавиться, ужарітся і стане чудний золотистою скоринкою, а баклажан під ним буде соковитим і м'яким.
1. Баклажани слід нарізати навпіл уздовж і надрізати м'якоть хрест навхрест.
2. Видаліть всю м'якоть, порубати її і змішайте з обсмаженою цибулею.
3. Тепер покладіть розрізом в низ і обсмажте на слабкому вогні на рослинній олії.
4. Тим часом, поки смажиться наш баклажан, відваріть склянку рису і змішайте його з м'якоттю, відвареним м'ясом і готовим рисом.
5. Додайте в масу сире яйце і все ретельно перемішайте.
6. Начините баклажани цією сумішшю, присипте сиром і відправляйте в духовку на 35-40 хвилин. Смачного!
- баклажани— 4 штуки
- Масло рослинне— 30 грам
- Цибуля— 2 штуки
- Мал— 1 Склянка
- баранина відварна— 200 грам
- яйце— 2 штуки
- сир— 100 грам
- Сіль і перець— За смаком
1. Баклажани слід нарізати навпіл уздовж і надрізати м'якоть хрест навхрест.
2. Видаліть всю м'якоть, порубати її і змішайте з обсмаженою цибулею.
3. Тепер покладіть розрізом в низ і обсмажте на слабкому вогні на рослинній олії.
4. Тим часом, поки смажиться наш баклажан, відваріть склянку рису і змішайте його з м'якоттю, відвареним м'ясом і готовим рисом.
5. Додайте в масу сире яйце і все ретельно перемішайте.
6. Начините баклажани цією сумішшю, присипте сиром і відправляйте в духовку на 35-40 хвилин. Смачного!
Подібні рецепти

Малайя
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...