Рецепт Big Mac

Рецепт Big Mac
Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв.
А чи часто ви відвідуєте такі популярні заклади, як Макдональдс, KFC і подібні? Якщо хочете знати, як приготувати біг мак, як в Макдональдсі, то пропоную вам доступний і простий варіант.

опис приготування:

чесно зізнаюся, що не дуже люблю подібні заклади. погодьтеся, що домашній біг мак, гамбургер або чизбургер, може і відрізняється за смаком, але набагато корисніше покупного. Ви можете замінити деякі інгредієнти на більш доступні. Біг мак - це смачно, ситно і сподобається всім (особливо дітям).

  • Фарш із яловичини— 400 грам
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • печиво— 2 штуки(з кунжутом )
  • Цибуля— 0,5 штуки
  • салат— 1/4 штуки
  • сир— 2 скибочки
  • Мариновані огірки— 2 штуки
  • майонез— 300 грам
  • корнішони— 3 штуки
  • білий оцет— 2 чайних ложки
  • Чорний перець— 1 щіпка
  • Гірчиця м'яка— 2 чайних ложки
  • цибулевий порошок— 1,5 чайних ложки
  • часниковий порошок— 1,5 чайних ложки
  • копчена паприка— 0,5 чайних ложки(пластівці)
1 Спершу зробіть знаменитий соус: для цього в миску викладіть майонез, дрібно нарубані корнішони, додайте білий оцет, щіпку солі, гірчицю, цибульний і часниковий порошок, червоний і чорний перець, гарненько перемішайте і відправте в холодильник.

2 У миску викладіть фарш, додайте сіль і перемішайте, потім розділіть його на 4 частини, сформуйте кульки і притисніть їх. Отримані котлети обсмажте по 2 хвилини з кожного боку, потім тримайте їх в теплі.

3 Кожну булочку акуратно розріжте на 3 частини і злегка обсмажте на сухій сковороді.

4 Наріжте цибулю і огірки тонкими кільцями, подрібніть салат.

5 Викладіть трохи соусу на нижню частину булки, потім - сир, подрібнений салат, цибуля і огірки, додайте котлету і накрийте другим шаром булки.

6 Знову змастіть булку соусом, додайте сир, салат, цибуля, огірки і котлету, потім знову щедро змастіть соусом і накрийте булкою.

7 Подавайте біг мак відразу або залиште його на 10-15 хвилин, щоб він просочився.

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Салат «Big-Ben» з шинкою

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...