Рецепт Баранячі реберця з овочами
Такий рецепт приготування баранячих реберець з овочами вийшов у мене в ході імпровізації, м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим, а з соусом добре поєднується і птиця, і риба.
опис приготування:
якщо боїтеся, що м'ясо не замаринується, ставте його під соусом в холодильник на цілу ніч, так буде набагато краще.
А замість баклажан можна додати в блюдо печериці та болгарський перець.
- реберця— 500 грам
- баклажани— 250 грам
- помідори— 250 грам
- Ріпчаста цибуля— 150 грам
- Картопля— 1 кілограм
- соус Наршараб— 50 мілілітрів
- сушені трави— 2 чайних ложки
- часник— 3 зубчики
- Рослинна олія— 5 Ст. ложок
- сіль, перець— За смаком
Реберця потрібно замочити в гранатовому соусі Наршараб, якщо оного немає, то можете скористатися звичайним томатним кетчупом. м'ясо посолити, все добре перемішати і залишити його на 15 хвилин.
Поки м'ясо "; тісно спілкується" з соусом, ми займемося картоплею, ФФ чистий і narezhem kubikami, можна великою соломкою. Вообщем форма не так важлива, важливий зміст. Картоплю посолити трошки і посипати сушеними спеціями і перемішати.
Подібної долі піддається і цибулю, його потрібно нарізати тонко на кружечки.
З помідорами працюємо за схожою системі, тільки нарізати ми їх будемо на половинки і четвертинки. Дрібнити не треба, великої ролі це не зіграє.
Підбираємося до "; синенькі" ну або просто — до баклажанів. Їх також як і картоплю треба нарізати на кубики.
У миску виливаємо 5 столових ложок рослинного масла, в нього видавлюємо часник, солимо і перчимо, все перемішуємо.
Ось уже і м'ясо "; подружитися" з соусом, і всі овочі нарізані. Залишилося тільки викласти їх у форму для запікання, полити заправкою і перемішати. Кому хочеться більше гостренького можете ще "; на вічко" посолити і поперчити. Форму з овочами і м'ясом відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів запікатися на 1 час.
Подібні рецепти
Тушковані баранячі реберця
Хоч на реберцях м'яса і замало, це не заважає їм бути закускою номер один на святковому столі, так і взагалі, улюбленою стравою багатьох! Тому розповідаю, як зробити баранячі реберця на сковороді! опис приготування: Звичайно ж, кожен день таке блюдо, як баранячі реберця на сковороді в домашніх...
Баранячі реберця з картоплею тушковані
Ця страва ідеально готувати на дачі восени. Практично всі овочі можна виростити на своєму городі. А баранину можна купити на найближчому ринку. опис приготування: Аромат смачних баранячих реберець з картоплею збере на кухні всіх ваших домочадців і гостей. Розкладіть блюдо по глибоких мисках, п...
Баранячі реберця в казані
Якщо ви хочете приготувати смачне, ароматне блюдо для щільного обіду або вечері, то пропоную вам баранячі реберця в казані. Цей рецепт не вимагає особливих навичок і завжди виходить фантастичним. опис приготування: Баранячі реберця в казані — досить жирне і ситне блюдо. Його можна подавати з б...
Баранячі реберця
Якщо ви не знаєте, як смачно зробити баранячі реберця в домашніх умовах, тоді пропоную вам простий покроковий рецепт приготування їх на вугіллі, який не залишить вас байдужими. опис приготування: Це досить класичний рецепт баранячих реберець на багатті, який не вимагає особливих навичок або ве...
Баранячі реберця з фісташкові тапенадом
Рецепт приготування запечених баранячих ребер з тапенадом з фісташок, оливок, каперсів, часнику і орегано. опис приготування: Тапенад - густа французька паста з маслин, анчоусів і каперсів. каперсів— 2 Ст. ложки часнику— 1 зубчик свіжого орегано— 1 Ст. ложка свіжої петрушки— 2 Ст. ложки оли...