Рецепт Баранячі реберця з овочами

Рецепт Баранячі реберця з овочами
Кількість порцій: 5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Такий рецепт приготування баранячих реберець з овочами вийшов у мене в ході імпровізації, м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим, а з соусом добре поєднується і птиця, і риба.

опис приготування:

якщо боїтеся, що м'ясо не замаринується, ставте його під соусом в холодильник на цілу ніч, так буде набагато краще.

А замість баклажан можна додати в блюдо печериці та болгарський перець.

  • реберця— 500 грам
  • баклажани— 250 грам
  • помідори— 250 грам
  • Ріпчаста цибуля— 150 грам
  • Картопля— 1 кілограм
  • соус Наршараб— 50 мілілітрів
  • сушені трави— 2 чайних ложки
  • часник— 3 зубчики
  • Рослинна олія— 5 Ст. ложок
  • сіль, перець— За смаком
Баранячі реберця з овочами - фото крок 1 І знову таки, я повертаюся до реберцям. Зараз як ви вже зрозуміли я покажу вам простий рецепт приготування реберець з овочами. Для початку потрібно ці самі реберця вимити і нарізати на на шматки.

Баранячі реберця з овочами - фото крок 2 Реберця потрібно замочити в гранатовому соусі Наршараб, якщо оного немає, то можете скористатися звичайним томатним кетчупом. м'ясо посолити, все добре перемішати і залишити його на 15 хвилин.

Баранячі реберця з овочами - фото крок 3 Поки м'ясо "; тісно спілкується" з соусом, ми займемося картоплею, ФФ чистий і narezhem kubikami, можна великою соломкою. Вообщем форма не так важлива, важливий зміст. Картоплю посолити трошки і посипати сушеними спеціями і перемішати.

Баранячі реберця з овочами - фото крок 4 Подібної долі піддається і цибулю, його потрібно нарізати тонко на кружечки.

Баранячі реберця з овочами - фото крок 5 З помідорами працюємо за схожою системі, тільки нарізати ми їх будемо на половинки і четвертинки. Дрібнити не треба, великої ролі це не зіграє.

Баранячі реберця з овочами - фото крок 6 Підбираємося до "; синенькі" ну або просто — до баклажанів. Їх також як і картоплю треба нарізати на кубики.

Баранячі реберця з овочами - фото крок 7 У миску виливаємо 5 столових ложок рослинного масла, в нього видавлюємо часник, солимо і перчимо, все перемішуємо.

Баранячі реберця з овочами - фото крок 8 Ось уже і м'ясо "; подружитися" з соусом, і всі овочі нарізані. Залишилося тільки викласти їх у форму для запікання, полити заправкою і перемішати. Кому хочеться більше гостренького можете ще "; на вічко" посолити і поперчити. Форму з овочами і м'ясом відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів запікатися на 1 час.

Подібні рецепти

Баранячі реберця на сковороді

Тушковані баранячі реберця

Хоч на реберцях м'яса і замало, це не заважає їм бути закускою номер один на святковому столі, так і взагалі, улюбленою стравою багатьох! Тому розповідаю, як зробити баранячі реберця на сковороді! опис приготування: Звичайно ж, кожен день таке блюдо, як баранячі реберця на сковороді в домашніх...

Баранячі реберця з картоплею тушковані

Баранячі реберця з картоплею тушковані

Ця страва ідеально готувати на дачі восени. Практично всі овочі можна виростити на своєму городі. А баранину можна купити на найближчому ринку. опис приготування: Аромат смачних баранячих реберець з картоплею збере на кухні всіх ваших домочадців і гостей. Розкладіть блюдо по глибоких мисках, п...

Баранячі реберця в казані

Баранячі реберця в казані

Якщо ви хочете приготувати смачне, ароматне блюдо для щільного обіду або вечері, то пропоную вам баранячі реберця в казані. Цей рецепт не вимагає особливих навичок і завжди виходить фантастичним. опис приготування: Баранячі реберця в казані — досить жирне і ситне блюдо. Його можна подавати з б...

Баранячі реберця

Баранячі реберця

Якщо ви не знаєте, як смачно зробити баранячі реберця в домашніх умовах, тоді пропоную вам простий покроковий рецепт приготування їх на вугіллі, який не залишить вас байдужими. опис приготування: Це досить класичний рецепт баранячих реберець на багатті, який не вимагає особливих навичок або ве...

Баранячі реберця з фісташкові тапенадом

Баранячі реберця з фісташкові тапенадом

Рецепт приготування запечених баранячих ребер з тапенадом з фісташок, оливок, каперсів, часнику і орегано. опис приготування: Тапенад - густа французька паста з маслин, анчоусів і каперсів. каперсів— 2 Ст. ложки часнику— 1 зубчик свіжого орегано— 1 Ст. ложка свіжої петрушки— 2 Ст. ложки оли...