Рецепт Ароматний рис в горщиках

Рецепт Ароматний рис в горщиках
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ароматний рис в горщиках — незвичайне і звичайне одночасно блюдо вегетаріанської кухні. Рис по даним рецептом виходить неймовірно смачний, красивий і ситний!

опис приготування:

Ароматний рис в горщиках — це щось на зразок вегетаріанського плову з маслинами. Як зазвичай робиться все дуже просто, швидко і з мінімальними фізичними і фінансовими витратами. Ключову роль відіграють тут, звичайно ж, спеції. А в горщиках рис так просочується ними, що виходить жахливо смачним і ароматним.

Удачі і приємного апетиту!


  • довгозерний рис— 1 Склянка
  • помідор— 1 штука
  • маслини— 15 штук
  • морква— 1 штука
  • Вершкове масло— 3 Ст. ложки
  • томат— 3 Ст. ложки
  • вода— 1 Склянка
  • спеції— — За смаком(шамбала, каррі, асафетида, базилік, червоний мелений перець, сіль, лавровий лист, рубленная петрушка(свіжа))
Ароматний рис в горщиках - фото крок 1 Рис замочить на 30 хвилин. В сковородке на растительном масле слегка обжарить все специи, кроме соли и лаврового листа.

Ароматний рис в горщиках - фото крок 2 В специи добавляем натертую морковь и мелко порезанные помидоры, солимо, перчим, добавляем три ложки томата, перемішуємо і смажимо близько 7 хвилин на середньому вогні.

Ароматний рис в горщиках - фото крок 3 Затем горшочек обильно смазываем сливочным маслом и выкладываем в него промытый и настоянный рис.

Ароматний рис в горщиках - фото крок 4 Затем слоями зажарку, нарезанные колечками маслины и лаврушку.

Ароматний рис в горщиках - фото крок 5 Затем снова выкладываем слоями — Мал, zažarku, маслины и вместо лаврового листа, кладемо свіжу зелень. Затем заливаем пол стаканом воды, солим и отправляем в разогретую до 220 градусів духовку на 30 хвилин.

Подібні рецепти

Ароматний рибний паштет

Дієтичні морквяні котлети

Рецепт ароматного рибного паштету з пряними травами. опис приготування: Філе тріски або іншої білої риби, нарізаємо. Додаємо дрібно нарізану цибулю. Заливаємо нашу заготовку білим вином і поставимо на 30 хвилин в холодильник. По закінченню часу рибу потрібно віджати і подрібнити до стану паш...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...