Рецепт Білі ковбаски

Рецепт Білі ковбаски
Кількість порцій: 12 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Ковбаски з курячого філе, свинини, лука і молока підійдуть для трапези в будь-який час дня. соковиті, ніжні і дуже смачні!

опис приготування:

Першоджерело цього рецепта відносить ці ковбаски до Французької кухні. Вони відмінно доповнять ваше щоденне меню, а також займуть не останнє місце на святковому столі. Смачно в теплому і холодному вигляді. Можна подати з будь-яким гарніром на друге в обід або на вечерю. А також на закуску або з шматочком хліба у вигляді бутерброда на перекус. З приготування можу тільки додати, що спеції беріть за смаком і наявності в будинку. Готуються такі ковбаски досить просто.

  • м'якоть свинини— 220 грам
  • Куряче філе— 220 грам
  • Цибуля ріпчаста— 2-3 штук
  • молоко— 200 мілілітрів
  • Вершкове масло— 50 грам
  • вершки жирні— 0,5 склянки
  • Куряче яйце— 1 штука
  • горіх мускатний— 1/8 чайних ложки
  • сіль— 2 чайних ложки
  • перець духмяний— 1/8 чайних ложки
  • перець білий— 1/8 чайних ложки
  • Крихітка білого хліба— 80 грам
  • Лавровий лист— 2 штуки
білі ковбаски - фото крок 1 Приготуйте фарш для ковбасок. Ріпчасту цибулю очистіть, помийте, дрібно наріжте і викладіть в сковороду. Додайте вершкове масло.

білі ковбаски - фото крок 2 Смажте цибулю у вершковому маслі на невеликому вогні, помішуючи до тих пір, поки він не стане прозорим.

білі ковбаски - фото крок 3 М'якоть свинини і куряче філе помийте. Пропустіть через м'ясорубку двічі зі смаженою цибулею.

білі ковбаски - фото крок 4 У сковороду викладіть хлібні крихти, налейте молоко.

білі ковбаски - фото крок 5 Варіть крихти в молоці, постійно перемішуючи, щоб вони не пригоріли, до однорідної, густої консистенції.

білі ковбаски - фото крок 6 Після крихти з молоком охолодіть і додайте у фарш. Додайте сіль і спеції.

білі ковбаски - фото крок 7 Перемішайте фарш і додайте яйце.

білі ковбаски - фото крок 8 поступово, по дві столові ложки, влийте вершки і знову ретельно перемішайте. Я фарш в кінці збила блендером. Він став більш однорідним і ніжним.

білі ковбаски - фото крок 9 Викладіть фарш в харчову плівку і сформуйте ковбаски. Надішліть в холодильник на строк від 2 до 12 годин.

білі ковбаски - фото крок 10 Після викладіть ковбаски в глибоку сковороду або каструлю з товстим дном. Залийте окропом, додайте сіль і лавровий лист. варіть 20 хвилин.

білі ковбаски - фото крок 11 Варені ковбаски дістаньте з каструлі, охолодження і збереження ФІЛЬМ. Обваляйте в хлібних крихтах і обсмажити у вершковому маслі на сковороді.

білі ковбаски - фото крок 12 Білі ковбаски готові. Подавайте до столу.

Подібні рецепти

Білі гриби смажені

Білі гриби з картоплею

Посмажити білі гриби просто, проте посмажити їх так, щоб вони вийшли смачними — завдання куди складніше. Даю вам кращий, на мій погляд, рецепт смажених білих грибів. Приготуйте делікатес! опис приготування: Але білий гриб не дарма називають царем грибів. він пружний, НЕ розкисає при смаженні і...

Білі гриби з картоплею в мультиварці

Білі гриби з картоплею в мультиварці

Білі гриби на те і називаються "; благородними ";, що з ними навіть звичайна картопля виходить шалено смачною. Так давайте ж приготуємо в мультиварці це чудове блюдо і влаштуємо справжній бенкет. опис приготування: Якщо вам пощастило в цьому році назбирати багато грибочків, і ви засушили або з...

Білі гриби в мультиварці

Білі гриби в мультиварці

Білі гриби, приготовані в мультиварці, виходять дуже смачними і в процесі термічної обробки втрачають менше своїх корисних властивостей, ніж приготовані в сковороді або каструлі. опис приготування: Білий гриб називають королем грибів, т.к. своїм смаком і користю для організму людини він переве...

Білі гриби в сметані

Білі гриби в сметані

ух, до чого ж вони смачні, ці білі гриби! Серед величезної кількості рецептів приготування боровиків, цей, мабуть, мій улюблений - нічого зайвого, але смак просто запаморочливий! опис приготування: Пропоную вам класичний рецепт білих грибів в сметані - їх, напевно, ще Іван Грозний їв та нахвал...

Білі мариновані гриби

Білі мариновані гриби

Жодне російське застілля не обходиться без солоних і грибів. А якщо це ще й білі гриби, то від вашої закуски швидко прохолоне слід. Сьогодні я розповім вам, як приготувати білі мариновані гриби. опис приготування: Такі гриби відмінно простоять у вас всю зиму і будуть радувати вас в будь-яку тр...