Рецепт Білі ковбаски
Ковбаски з курячого філе, свинини, лука і молока підійдуть для трапези в будь-який час дня. соковиті, ніжні і дуже смачні!
опис приготування:
Першоджерело цього рецепта відносить ці ковбаски до Французької кухні. Вони відмінно доповнять ваше щоденне меню, а також займуть не останнє місце на святковому столі. Смачно в теплому і холодному вигляді. Можна подати з будь-яким гарніром на друге в обід або на вечерю. А також на закуску або з шматочком хліба у вигляді бутерброда на перекус. З приготування можу тільки додати, що спеції беріть за смаком і наявності в будинку. Готуються такі ковбаски досить просто.
- м'якоть свинини— 220 грам
- Куряче філе— 220 грам
- Цибуля ріпчаста— 2-3 штук
- молоко— 200 мілілітрів
- Вершкове масло— 50 грам
- вершки жирні— 0,5 склянки
- Куряче яйце— 1 штука
- горіх мускатний— 1/8 чайних ложки
- сіль— 2 чайних ложки
- перець духмяний— 1/8 чайних ложки
- перець білий— 1/8 чайних ложки
- Крихітка білого хліба— 80 грам
- Лавровий лист— 2 штуки
Смажте цибулю у вершковому маслі на невеликому вогні, помішуючи до тих пір, поки він не стане прозорим.
М'якоть свинини і куряче філе помийте. Пропустіть через м'ясорубку двічі зі смаженою цибулею.
У сковороду викладіть хлібні крихти, налейте молоко.
Варіть крихти в молоці, постійно перемішуючи, щоб вони не пригоріли, до однорідної, густої консистенції.
Після крихти з молоком охолодіть і додайте у фарш. Додайте сіль і спеції.
Перемішайте фарш і додайте яйце.
поступово, по дві столові ложки, влийте вершки і знову ретельно перемішайте. Я фарш в кінці збила блендером. Він став більш однорідним і ніжним.
Викладіть фарш в харчову плівку і сформуйте ковбаски. Надішліть в холодильник на строк від 2 до 12 годин.
Після викладіть ковбаски в глибоку сковороду або каструлю з товстим дном. Залийте окропом, додайте сіль і лавровий лист. варіть 20 хвилин.
Варені ковбаски дістаньте з каструлі, охолодження і збереження ФІЛЬМ. Обваляйте в хлібних крихтах і обсмажити у вершковому маслі на сковороді.
Білі ковбаски готові. Подавайте до столу.
Подібні рецепти
Білі гриби з картоплею
Посмажити білі гриби просто, проте посмажити їх так, щоб вони вийшли смачними — завдання куди складніше. Даю вам кращий, на мій погляд, рецепт смажених білих грибів. Приготуйте делікатес! опис приготування: Але білий гриб не дарма називають царем грибів. він пружний, НЕ розкисає при смаженні і...
Білі гриби з картоплею в мультиварці
Білі гриби на те і називаються "; благородними ";, що з ними навіть звичайна картопля виходить шалено смачною. Так давайте ж приготуємо в мультиварці це чудове блюдо і влаштуємо справжній бенкет. опис приготування: Якщо вам пощастило в цьому році назбирати багато грибочків, і ви засушили або з...
Білі гриби в мультиварці
Білі гриби, приготовані в мультиварці, виходять дуже смачними і в процесі термічної обробки втрачають менше своїх корисних властивостей, ніж приготовані в сковороді або каструлі. опис приготування: Білий гриб називають королем грибів, т.к. своїм смаком і користю для організму людини він переве...
Білі гриби в сметані
ух, до чого ж вони смачні, ці білі гриби! Серед величезної кількості рецептів приготування боровиків, цей, мабуть, мій улюблений - нічого зайвого, але смак просто запаморочливий! опис приготування: Пропоную вам класичний рецепт білих грибів в сметані - їх, напевно, ще Іван Грозний їв та нахвал...
Білі мариновані гриби
Жодне російське застілля не обходиться без солоних і грибів. А якщо це ще й білі гриби, то від вашої закуски швидко прохолоне слід. Сьогодні я розповім вам, як приготувати білі мариновані гриби. опис приготування: Такі гриби відмінно простоять у вас всю зиму і будуть радувати вас в будь-яку тр...