Рецепт Безе з яблуками

Рецепт Безе з яблуками
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Рецепт безе з яблуками — повітряного ласощі для всієї родини. Що може бути краще ніж солодкі збиті білки і кисло-солодкі яблука, та ще й з морозивом!

опис приготування:

Приготування безе вимагає певної вправності. Ваша духовка теж повинна відповідати, щоб безе вийшло таким, як треба: НЕ Клеклі всередині, але і не підгорів зовні. Яблука вибираємо кисло-солодкі, вони добре будуть поєднуватися з морозивом. Якщо ви готові попотіти — приступимо.

1. Спочатку готуємо коржики для основи під безе.

Для тіста: борошно, сіль і масло перемішуємо. Додаємо холодної води і добре вимішуємо, до однорідної маси. Тісто загортаємо в харчову плівку і відправляємо на 30 хвилин в холодильник.

2. Выпекаем коржики: деко змащуємо маслом і посипаємо борошном. Розкачуємо тісто до товщини 0,5 см і вирізаємо 4 кола. Відправляємо в попередньо розігріту до 200 З духовку на 25 хвилин, до золотистої скоринки.

3. Яблука миємо й нарізаємо на дрібні кубики. У каструлі перемішати їх з цукром і цедрою апельсина, варити хвилин 15, поки не пом'якшать. Знімаємо з вогню, додаємо жовтки.

4. збиваємо білки, додаємо цукор і яблука. Викладаємо на коржики і відправляємо в духовку на 10 хвилин (до золотистого кольору).

Готове безе з яблуками подаємо з морозивом. Можна додати часточки яблук для прикраси. Насолоджуйтесь смачним десертом!


  • борошно— 200 грам
  • сіль— 1 щіпка
  • Олія— 100 грам
  • вода— 3-4 Ст. ложок
  • яблука— 2 штуки
  • цукор— 50 грам
  • цедра апельсина— 1 Чайна ложка
  • яйця— 2 штуки
  • ванільне морозиво— — За смаком
Приготування безе вимагає певної вправності. Ваша духовка теж повинна відповідати, щоб безе вийшло таким, як треба: НЕ Клеклі всередині, але і не підгорів зовні. Яблука вибираємо кисло-солодкі, вони добре будуть поєднуватися з морозивом. Якщо ви готові попотіти — приступимо.

1. Спочатку готуємо коржики для основи під безе.

Для тіста: борошно, сіль і масло перемішуємо. Додаємо холодної води і добре вимішуємо, до однорідної маси. Тісто загортаємо в харчову плівку і відправляємо на 30 хвилин в холодильник.

2. Выпекаем коржики: деко змащуємо маслом і посипаємо борошном. Розкачуємо тісто до товщини 0,5 см і вирізаємо 4 кола. Відправляємо в попередньо розігріту до 200 З духовку на 25 хвилин, до золотистої скоринки.

3. Яблука миємо й нарізаємо на дрібні кубики. У каструлі перемішати їх з цукром і цедрою апельсина, варити хвилин 15, поки не пом'якшать. Знімаємо з вогню, додаємо жовтки.

4. збиваємо білки, додаємо цукор і яблука. Викладаємо на коржики і відправляємо в духовку на 10 хвилин (до золотистого кольору).

Готове безе з яблуками подаємо з морозивом. Можна додати часточки яблук для прикраси. Насолоджуйтесь смачним десертом!


Подібні рецепти

Безе без цукру

Лимонний пиріг на швидку руку

Приготування безе без цукру, за великим рахунком, неможливо. Білок не зможе нормально піднятися. Єдине рішення — замінити цукор екстрактом стевії та ванілі. Виходить дуже добре! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування безе без цукру. Яєчні білки збиваються з лимонним со...

Безе з ягодами

Безе з ягодами

Дуже смачне і неймовірно красиве ласощі, все це — безе з ягодами! Готується дуже просто, зі звичайних яєчних білків і цукру. &Quot;фішкою&Quot; десерту є начинка — вершки з малиною. опис приготування: приготування безе — дуже простий процес. Якщо слідувати цим рецептом, у вас повинен вийти дуж...

Безе «веселі свинки»

Безе «веселі свинки»

Який же Новий рік без солодощів? Пропоную приготувати безе в вигляді маленьких свинок, як вам така ідея? опис приготування: Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати безе "; Веселі свинки" для новорічного столу. Зробіть безе або меренгу за улюбленим рецептом, який у вас виходить. Але відсад...

Безе для торта

Безе для торта

Торт з безе готується просто, якщо знати кілька секретів приготування. Дозвольте мені показати вам, як приготувати безе для торта, найсмачнішого, повітряного і ніжного! Готуйте разом зі мною! опис приготування: Щоб приготувати безе для торта нам будуть потрібні білки середніх яєць, можете їх з...

Безе для прикраси тортів і тістечок

Безе для прикраси тортів і тістечок

Ось ще один спосіб, як приготувати безе для прикраси тортів і тістечок. Дуже простий рецепт, який завжди виходить на «ура»: прикраси не тануть на мастиці і не розпливаються на різних кремах. опис приготування: Найбільш легкий і швидкий спосіб прикраси тортів - це безе. Але не всі рецепти дають...