Рецепт Безе з яблуками

Рецепт Безе з яблуками
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Рецепт безе з яблуками — повітряного ласощі для всієї родини. Що може бути краще ніж солодкі збиті білки і кисло-солодкі яблука, та ще й з морозивом!

опис приготування:

Приготування безе вимагає певної вправності. Ваша духовка теж повинна відповідати, щоб безе вийшло таким, як треба: НЕ Клеклі всередині, але і не підгорів зовні. Яблука вибираємо кисло-солодкі, вони добре будуть поєднуватися з морозивом. Якщо ви готові попотіти — приступимо.

1. Спочатку готуємо коржики для основи під безе.

Для тіста: борошно, сіль і масло перемішуємо. Додаємо холодної води і добре вимішуємо, до однорідної маси. Тісто загортаємо в харчову плівку і відправляємо на 30 хвилин в холодильник.

2. Выпекаем коржики: деко змащуємо маслом і посипаємо борошном. Розкачуємо тісто до товщини 0,5 см і вирізаємо 4 кола. Відправляємо в попередньо розігріту до 200 З духовку на 25 хвилин, до золотистої скоринки.

3. Яблука миємо й нарізаємо на дрібні кубики. У каструлі перемішати їх з цукром і цедрою апельсина, варити хвилин 15, поки не пом'якшать. Знімаємо з вогню, додаємо жовтки.

4. збиваємо білки, додаємо цукор і яблука. Викладаємо на коржики і відправляємо в духовку на 10 хвилин (до золотистого кольору).

Готове безе з яблуками подаємо з морозивом. Можна додати часточки яблук для прикраси. Насолоджуйтесь смачним десертом!


  • борошно— 200 грам
  • сіль— 1 щіпка
  • Олія— 100 грам
  • вода— 3-4 Ст. ложок
  • яблука— 2 штуки
  • цукор— 50 грам
  • цедра апельсина— 1 Чайна ложка
  • яйця— 2 штуки
  • ванільне морозиво— — За смаком
Приготування безе вимагає певної вправності. Ваша духовка теж повинна відповідати, щоб безе вийшло таким, як треба: НЕ Клеклі всередині, але і не підгорів зовні. Яблука вибираємо кисло-солодкі, вони добре будуть поєднуватися з морозивом. Якщо ви готові попотіти — приступимо.

1. Спочатку готуємо коржики для основи під безе.

Для тіста: борошно, сіль і масло перемішуємо. Додаємо холодної води і добре вимішуємо, до однорідної маси. Тісто загортаємо в харчову плівку і відправляємо на 30 хвилин в холодильник.

2. Выпекаем коржики: деко змащуємо маслом і посипаємо борошном. Розкачуємо тісто до товщини 0,5 см і вирізаємо 4 кола. Відправляємо в попередньо розігріту до 200 З духовку на 25 хвилин, до золотистої скоринки.

3. Яблука миємо й нарізаємо на дрібні кубики. У каструлі перемішати їх з цукром і цедрою апельсина, варити хвилин 15, поки не пом'якшать. Знімаємо з вогню, додаємо жовтки.

4. збиваємо білки, додаємо цукор і яблука. Викладаємо на коржики і відправляємо в духовку на 10 хвилин (до золотистого кольору).

Готове безе з яблуками подаємо з морозивом. Можна додати часточки яблук для прикраси. Насолоджуйтесь смачним десертом!


Подібні рецепти

Безе без цукру

«графські руїни» з безе (класичний рецепт)

Приготування безе без цукру, за великим рахунком, неможливо. Білок не зможе нормально піднятися. Єдине рішення — замінити цукор екстрактом стевії та ванілі. Виходить дуже добре! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування безе без цукру. Яєчні білки збиваються з лимонним со...

Безе з ягодами

Безе з ягодами

Дуже смачне і неймовірно красиве ласощі, все це — безе з ягодами! Готується дуже просто, зі звичайних яєчних білків і цукру. &Quot;фішкою&Quot; десерту є начинка — вершки з малиною. опис приготування: приготування безе — дуже простий процес. Якщо слідувати цим рецептом, у вас повинен вийти дуж...

Безе «веселі свинки»

Безе «веселі свинки»

Який же Новий рік без солодощів? Пропоную приготувати безе в вигляді маленьких свинок, як вам така ідея? опис приготування: Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати безе "; Веселі свинки" для новорічного столу. Зробіть безе або меренгу за улюбленим рецептом, який у вас виходить. Але відсад...

Безе для торта

Безе для торта

Торт з безе готується просто, якщо знати кілька секретів приготування. Дозвольте мені показати вам, як приготувати безе для торта, найсмачнішого, повітряного і ніжного! Готуйте разом зі мною! опис приготування: Щоб приготувати безе для торта нам будуть потрібні білки середніх яєць, можете їх з...

Безе для прикраси тортів і тістечок

Безе для прикраси тортів і тістечок

Ось ще один спосіб, як приготувати безе для прикраси тортів і тістечок. Дуже простий рецепт, який завжди виходить на «ура»: прикраси не тануть на мастиці і не розпливаються на різних кремах. опис приготування: Найбільш легкий і швидкий спосіб прикраси тортів - це безе. Але не всі рецепти дають...