Рецепт Баклажани фаршировані сиром

Рецепт Баклажани фаршировані сиром
Кількість порцій: 6 Час приготування: 35 хв.
Оригінальна закуска або гарнір до м'ясної страви — це баклажани фаршировані сиром. Смачне і неймовірно легке блюдо підходить навіть тим, хто стежить за фігурою.

опис приготування:

Класичний рецепт баклажан фаршировані сиром зазвичай являє собою човники з сирною масою. Пропоную вашій увазі оригінальний погляд на приготування і подачу цієї страви.

1. баклажани вимити, просушити і нарізати уздовж акуратними смужками.

2. На велике деко викласти баклажани, трохи посолити і скропити оливковою олією. Надіслати в добре розігріту духовку. запікати по 5 хвилин з кожного боку до появи апетитною золотистої скоринки.

3. перець, цибуля і часник очистити і подрібнити в блендері. Додати оцет і томатну пасту, посолити і поперчити за смаком.

4. Козій сир змішати з сиром і петрушкою. Посолити і поперчити за необхідності.

5. Готові баклажани намазати сирною масою і акуратно згорнути рулетиком.

6. У жароміцних форму вилити соус, а зверху покласти баклажани швом вниз.

7. запікати близько 10-15 хвилин.

8. Дістати готові рулетики, прикрасити при подачі петрушкою.

Цей простий рецепт баклажан фаршировані сиром стане відмінною закускою на повсякденному або святковому столі. І навіть ті, хто не дуже любить баклажани, обов'язково подивляться на них трохи інакше.


  • баклажани— 2 штуки
  • Козиний сир— 200 грам
  • знежирений сир— 100 грам
  • цибулина— 1 штука
  • Солодкий перець— 1 штука(бажано червоний)
  • Бальзамічний оцет— 1 Ст. ложка
  • часник— 3 зубчики
  • петрушка— 2 Ст. ложки
  • Томатна паста— 3 Ст. ложки
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
Класичний рецепт баклажан фаршировані сиром зазвичай являє собою човники з сирною масою. Пропоную вашій увазі оригінальний погляд на приготування і подачу цієї страви.

1. баклажани вимити, просушити і нарізати уздовж акуратними смужками.

2. На велике деко викласти баклажани, трохи посолити і скропити оливковою олією. Надіслати в добре розігріту духовку. запікати по 5 хвилин з кожного боку до появи апетитною золотистої скоринки.

3. перець, цибуля і часник очистити і подрібнити в блендері. Додати оцет і томатну пасту, посолити і поперчити за смаком.

4. Козій сир змішати з сиром і петрушкою. Посолити і поперчити за необхідності.

5. Готові баклажани намазати сирною масою і акуратно згорнути рулетиком.

6. У жароміцних форму вилити соус, а зверху покласти баклажани швом вниз.

7. запікати близько 10-15 хвилин.

8. Дістати готові рулетики, прикрасити при подачі петрушкою.

Цей простий рецепт баклажан фаршировані сиром стане відмінною закускою на повсякденному або святковому столі. І навіть ті, хто не дуже любить баклажани, обов'язково подивляться на них трохи інакше.


Подібні рецепти

Баклажани, фаршировані помідорами і сиром

Квашені фаршировані баклажани

Ще одне оригінальне і нехлопотно в приготуванні блюдо з баклажанів — це баклажани, фаршировані помідорами і сиром. влітку, в сезон цих овочів, готуємо це смачна страва регулярно. опис приготування: Пропоную вам ще одну ідею приготування смачної закуски з баклажанів. Цей рецепт баклажанів, фарш...

Баклажани, фаршировані куркою і овочами

Баклажани, фаршировані куркою і овочами

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати баклажани, фаршировані куркою і овочами, оригінальне літнє блюдо. Раджу подавати фаршировані баклажани з зеленим соусом - так смачніше і красивіше. опис приготування: На літньому столі обов'язково повинні бути страви з кабачків і баклажанів, тому р...

Баклажани з морквою фаршировані

Баклажани з морквою фаршировані

Пропоную вашій увазі рецепт приготування фаршированих баклажанів з морквою. Це прекрасна закуска, дуже апетитна і пікантна. Зробити її досить просто, а результат — фантастичний. опис приготування: Такі баклажани з морквою, фаршировані в домашніх, умовах стануть відмінним доповненням до будь-як...

Баклажани, фаршировані морквою і часником

Баклажани, фаршировані морквою і часником

З любителями пікантних домашніх заготовок поспішаю поділитися приголомшливим варіантом, як приготувати баклажани, фаршировані морквою і часником в маринаді. опис приготування: 1. Насамперед вимийте баклажани і відправте в каструлю з водою. Після закипання додайте сіль, варіть на середньому вог...

Баклажани солоні фаршировані

Баклажани солоні фаршировані

Простий рецепт приготування баклажанів, солоних і фаршированих, стане в нагоді будь-якої господині, яка бажає здивувати своїх рідних і гостей оригінальною і пікантною закускою на святковому столі! опис приготування: Баклажани гарні не тільки смажені, але і у вигляді заготовки. Ви можете самі в...