Рецепт Баклажани і кабачки в мультиварці
Легке і смачне овочеве блюдо, яким із задоволенням можуть повечеряти ті, хто береже фігуру. А якщо ви вирішили приготувати цю страву на обід, його можна подати до столу з м'ясом або будь-яким гарніром.
опис приготування:
легке, соковите овочеве блюдо, яке можна подавати до столу і як основне блюдо, і в якості закуски, і як гарнір до м'яса або риби. воно малокалорійне, тому ті, хто рахує калорії і сидить на дієті, спокійно можуть приготувати його до вечері. А за допомогою мультиварки готується воно легко і з малою кількістю рослинного масла. Як приготувати баклажани і кабачки в мультиварці, ви дізнаєтеся з нижченаведеного рецепта.
- баклажани— 600-700 грам
- Кабачок— 300-400 грам
- помідори— 300-400 грам
- Цибуля ріпчаста— 1-2 штук
- часник— 1-2 зубчиків
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- сіль— 1 Чайна ложка(за смаком)
- Перець чорний мелений— 2 щіпки
- цукор— 1-2 Щепоток(за смаком)
Якщо кабачок у вас старий, очищаємо його від шкірки і від насіння. Нарізаємо кабачок і відправляємо до цибулі.
очистимо баклажани, наріжемо на такі ж за розміром шматочки як кабачок і викладаємо баклажани до кабачків.
Помідори подрібнюємо і відправимо в чашу мультиварки. Додамо сіль, цукор, перець. Можна додати сушені або свіжі ароматні трави.
Закриваємо кришку мультиварки, включаємо режим "; Гасіння" і виставляємо час 30-35 хвилин. Час залежить від того, Якою мірою готовності вам подобаються овочі. Час готування минув, тепер додамо подрібнений часник і перемішати овочі.
І ось наше блюдо готове. Воно смачне і в гарячому, і в холодному вигляді.
Подібні рецепти
Пиріжки з картоплею і смаженою цибулею
Мінімальний склад інгредієнтів, кілька хвилин вільного часу — і ви зможете приготувати на зиму смачне і дуже корисне блюдо з баклажанів з зеленню. Беріть рецепт на замітку! опис приготування: Такі баклажани можна подавати як гарнір або як самостійну страву. Приготувати баклажани на зиму в муль...
Баклажани в мультиварці
розповідаю, як приготувати баклажани в мультиварці, щоб вони вийшли на диво смачними, соковитими і ароматними. Такі баклажани можна їсти як гарячими, так і холодними. опис приготування: баклажани, приготовані в мультиварці, виходять дуже смачними. Тушковані у власному соку разом з різними овоч...
Баклажани рулетики з сиром
Баклажани рулетики з сиром — дуже хороша і проста в приготуванні закуска. Обсмажені баклажани прекрасно поєднуються з сирною начинкою, часником і майонезом. Смачно на холодне і гаряче. опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування баклажановий рулетиків з сиром. Баклажани наріз...
Баклажани рулетики
Дуже смачна пікантна закуска яка підійде для будь-якого святкового столу. готується просто, а з'їдається моментально! опис приготування: Думаю у кожної господині є свій рецепт рулетиків з баклажанів. Я сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати баклажани рулетики з начинкою з сиру, яєць, час...
Баклажани, фаршировані фаршем і грибами
Фарширувати баклажани можна різною начинкою, але найсмачніша з них — це, звичайно ж, фарш і гриби. Таке блюдо можна і на святковий стіл поставити, і до вечері приготувати, воно сподобається всім. опис приготування: Ну, хіба цей простий рецепт баклажанів, фаршированих фаршем і грибами, не примі...