Рецепт Баклажани, смажені кільцями

Рецепт Баклажани, смажені кільцями
Кількість порцій: 4-5
Найпопулярніший спосіб приготування баклажанів — кільця світла. Можна подавати з різними соусами.

опис приготування:

Перед смаженням баклажанів їх треба посолити, залишити на хвилин 5-10 і потім злити сік. Так ми позбудемося гіркоти. Потім обов'язково промокніть паперовою серветкою і тільки тоді смажте.

  • баклажани— 2 штуки
  • масло rafinirovannoe— 40 мілілітрів
  • сіль, чорний перець— За смаком
баклажани, смажені кільцями - фото крок 1 1. Приготуємо необхідні продукти.

баклажани, смажені кільцями - фото крок 2 2. баклажани миємо. хвостики відрізаємо.

баклажани, смажені кільцями - фото крок 3 3. Солимо й залишаємо на 10 хвилин. Отриманий сік зливаємо, баклажани підсушують, щоб не стріляли на сковороді.

баклажани, смажені кільцями - фото крок 4 4. Смажимо в рослинному маслі до золотистого кольору.

баклажани, смажені кільцями - фото крок 5 5. Смажимо з обох сторін.

баклажани, смажені кільцями - фото крок 6 6. баклажани готові. приємного!

Подібні рецепти

Баклажани, смажені кружечками

Полуничне желе на зиму

Це самий простий і швидкий спосіб приготувати баклажани. Потрібно просто порізати їх кружечками, посолити і підсмажити. Усе. опис приготування: Приготуйте баклажани, смажені кружечками. Вам знадобиться масло рослинне, спеції і зелень для прикраси. Подавайте з улюбленим соусом . баклажани— 2 ...

Баклажани, смажені в паніровці

Баклажани, смажені в паніровці

м'які всередині, хрусткі зовні і дуже смачні баклажани, смажені в паніровці в домашніх умовах з апетитний соусом, — відмінний варіант овочевого страви на обід або на вечерю. опис приготування: Ароматний і дуже смачний соус, який доповнить класичний рецепт баклажанів, смажених в паніровці додас...

Баклажани смажені «хвіст павича»

Баклажани смажені «хвіст павича»

Відома всім закуска з баклажанів для святкового столу. Розповідаю і показую простий рецепт приготування баклажанів смажених "; Павлиний хвіст ";. опис приготування: Для приготування баклажанів смажених "; Павлиний хвіст" нам знадобляться середні баклажани, свіжі, тверді. Різати будемо їх акура...

Баклажани по-корейськи смажені

Баклажани по-корейськи смажені

Баклажани по-корейськи смажені подають холодними. Виходить дуже смачний, ситний і вітамінний овочевий салат з пікантним смаком. Ще смажені баклажани по-корейськи називають "; Каді-ча ";. опис приготування: Як приготувати баклажани по-корейськи смажені? Дуже просто! Пропоную докладний покрокови...

Баклажани, смажені з часником і сметаною

Баклажани, смажені з часником і сметаною

Пропоную вашій увазі рецепт приготування баклажанів, смажених з часником і сметаною. Дуже просто і смачно. опис приготування: Баклажани недовго смажаться на сковороді, просочуючись ароматами лука і кропу і сметани, яка ніжно обволікає шматочки овочів. А потім все посипається шматочками сиру, я...